Citind forumul de aici am aflat ca
1. capul tut. rautatilor este Tökés László ! El daca nu ar fii totul ok . Insa Vadim este un patriot si nu el este capul sloganurilor sovine , antimaghiare , antisemite . (Celor care cred acest lucru recomand cu caldura primele numere din anul 1990 din ziarul de buda Romania Mare pana in zilele noastre...) Pacat ca Vadim nu-l editeaza poemele adresate cuplului ceusescu timp de 20 de ani ...ar iesii vreo 4 enciclopedii.
2 ungurii de aici traiesc asa de bine , mult peste asa zis "standard european ", si din nerusinarea lor mai au obrazi sa ceara" drepturi " (vai de capul saracilor romani din Ungaria , care vezi doamne nu au un deputat in parlamentul de la Budapesta ...parca asta conteaza mult in parlamentul de la Buc , ca sunt acolo 15 dep. din partea min.etnice.
3 ungurii de aici sunt sovini , rai ca de cate ori romanii vor sa cumpare paine (si numai paine ) in zonele maghiare nu le servesc , si raspund " nemtudom román ":lol:
Beria spune de unde ei ca Tokés este sovin antiromani etc...cu tabere cu tot .(..."pentru propaganda extremista rasista si xenofoba pe care o raspindeste in mintile tinerilor maghiari (a se vedea taberele alea de indoctrinare in care erau numai pusti de 14-16 ani de etnie maghiara numai buni de brain-wash" )..?
Da-mi un singur ex. Dar concret . Nu tampenii scrise prin nu stiu ce ziare ...
Adevarat ca Tokés este un om care spune lucrurilor pe nume , si nu cu ascunzisuri ci drept. Pentru ca nu sa "culcat " nici cu regimurile totalitariste si nici cu regimurile de dupa 1989 (cu udmr cu tot )stimezi foarte mult . Cu greselile ce are , ca orice om de pe pamint... Si cred ca ce spune Tokés are dreptate in multe ...
Cu servicile secrete maghiare ...
apoi vorba sa fie ...eu am foarte multi prieteni romani ( de la Bucuresti pana la Dr. Turnu Severin si pana la Iasi ) dar ne intelegem excelent indiferent ca vin prin zona mea majoritar maghiara . Nimeni nu mi-a semnalat ca nu au fost serviti pt ca ...si am intrebat de n ori . ("mai termina domnule cu ...asta e raspunsul )
Cei care au complexe si acuma le recomnd cu caldura sa petreaca macar cateva zile in zona maghiara , si probabil vor schimba multe dintre stereotipurile invatate si auzite ...
in rest sa auzim numai de bine !