........Hasdeu face un "atletism" literar ...............
"Francezul e Celt" si nu "Cum Franzezul e Basc sau Iber" si cred ca nu contesta nimeni formarea poporului francez pe teritoriul fostei Galii.
"Francezul e Celt" si nu "Cum Franzezul e Basc sau Iber" si cred ca nu contesta nimeni formarea poporului francez pe teritoriul fostei Galii.
1. Asta ai priceput tu din Hasdeu?! Ia uite ce mai zice: "Dacă Albanesiĭ ar fi în adevĕr autoctonĭ acolo, unde locuesc eĭ astădzĭ, atunci vrênd-nevrênd am fi silițĭ a recunósce că naționalitatea română s'a format anume în Illiria, iar nicĭ de cum la Nord de Dunăre". Abureala cu fondul traco-ilir (de ce nu indo-european, macar sa mergi pana la capat), "atletismul" tau NEliterar nu fac decat sa demonstreze ca esti departe de a pricepe si niste chestii clari ca lumina zilei! Te chinui, te straduiesti sa legi si tu niste idei, dar obtii o forma fara continut.
2. "Fancezu e celt si nu iber"
Si doar daca noi suntem daci, albanezii ilirii si francezii celti putem afirma ca Romania e a romanilor , Albania e a albanezilor, si Franta a francezilor, nu?!
Cum si alti colegi te cam ignora pe aici, cred ca n-ar strica sa procedez la fel in ce te priveste!