Minciuna ta, pe care insiști era faptul că nu s-ar recunoaște caracterul românesc al aromânei (totuși scria așa:belongs to the Romanian branch of the Romance languages, as do Daco-Romanian (spoken in Romania)). Deci tu ești mistificatorul.
Între securiștii iliesceni români și kaghebiștii gorbacioviști moldoveni, între Vladimir Voronin și Ion Iliescu, există într-adevăr strânse filiații
Între securiștii iliesceni români și kaghebiștii gorbacioviști moldoveni, între Vladimir Voronin și Ion Iliescu, există într-adevăr strânse filiații
Ca sa ma exprim pe placul tau, caracterul romanesc al daco-romanei, macedo-romanei, istro-romanesi si megleno-romanei, ti'au produc deja efecte halucinante. Unde ai vazut tu ca am spus ca nu vorbesc limba romana ? Diogene, eu am spus pe forum asa:
Aromânii si romanii nu sunt acelasi popor. O dovedesc rezultatele geneticii.
Aromâna este limba română vorbita de români la un moment dat, si ma bucur ca o pagine veche de limba romaneasca s'a pastrat nealterata .
Chiar daca nu esti de acord cu acest lucru, de aici si pana la a spune magarii despre mine este cale lunga.
Dai inainte cu minciunile ca sunt sigur ca esti capabil de mai mult ...