http://forum.yam.ro/read.php?f=3&i=42095&t=42034:.The Assembly is concerned about the critical situation of the Aromanian culture and language, which have existed for over two thousand years in the Balkan peninsula
...
The Macedo-Romanians and Vlachs, who are sometimes called Mavro-Vlachs, Kutzo-Vlachs or Tsintsars and who call themselves Aromanians, are related to the Romanians living on the left bank of the Danube. Their language, Macedo-Romanian, belongs to the Romanian branch of the Romance languages, as do Daco-Romanian (spoken in Romania)...
Accept scuzele tale pentru încercarea de dezinformare, K33. Acolo vezi și cum teoria continuității reușește să bage în ceață istoria acestor aromâni:
The fact that the Roman colonisation of Macedonia began earlier and lasted longer than that of Dacia would suggest that the Aromanians preceded the Romanians in Balkan history.
Colonizarea romană a Macedoniei a început mai devreme și a durat mai mult timp decât cea din Dacia, ceea ce sugerează că aromânii au precedat românii în istoria Balcanilor.
Dacă am abandona marota continuității, ar dispărea și falsele probleme introduse în istoria aromânilor. De-asemenea le-am închide gura celor care zic că moldovenii sunt un alt popor romanic, est-romanic, decât românii (Vasile Stati, Vladimir Voronin et. comp.). Ciudat cum adevărul de care eu sunt convins ne-ar avantaja din punct de vedere politic, dar preferăm minciuna din motive... politice, evident confuze și false.
Diogene, vad ca acuzi pe nu stiu cine de confuzii, minciuna, falsuri. Confuzie se numenste concluzia pe care ai tras'o tu in urma acestui raport. Minciuna se numeste incercarea ta de a falsifica concluzia unui raport.