Orange Webshop si webcare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

iozefini

au acces doar cei care au primit invitatie.shit!e club privat sau ce e?am abonament la ei de vreo 3-4 ani.
iozefini
stie careva cum se dau aceste invitatii?

Cosconor
QUOTE(iozefini @ Oct 2 2005, 20:15)
stie careva cum se dau aceste invitatii?
*
Normal trebuie sa le ceri asta prin mail. Serviciul se va lansa pentru toata lumea pe 8 octombrie...
stratificat
QUOTE(Cosconor @ Oct 2 2005, 20:24)
Normal trebuie sa le ceri asta prin mail. Serviciul se va lansa pentru toata lumea pe 8 octombrie...
*

pana acum Orange lansa direct un serviciu ... dar acum in lanseaza in prealabil doar pentra anumiti clienti .... pentru a il testa ... nu e pt toti ...
nu ar trebui nimeni sa se simta frustrat ... din cate am inteles la inceput a fost doar pentru cei care avea Your Orange ...care era tot ceva de genul asta dar pentru clienti mari ...
O sa urmeze din cate am inteles pentru toate lumea ... curand ..
Oricum ..este un pas inainte al Orange ... testarea inainte de catre clienti ...
Cred ca asa e cel mai bine ...
djadi21
QUOTE(stratificat @ Oct 2 2005, 22:03)
pana acum Orange lansa direct un serviciu ... dar acum in lanseaza in prealabil doar pentra anumiti clienti .... pentru a il testa ... nu e pt toti ...
nu ar trebui nimeni sa se simta frustrat ... din cate am inteles la inceput a fost doar pentru cei care avea Your Orange ...care era tot ceva de genul asta dar pentru clienti mari ...
O sa urmeze din cate am inteles pentru toate lumea ... curand ..
Oricum ..este un pas inainte al Orange ... testarea inainte de catre clienti ...
Cred ca asa e cel mai bine ...
*

Daca il lansau direct si dupaia apareau mici probleme tot voi sareati in sus, asa cum s-a intamplat cu GPRS-ul la prepay, a taxat din greseala in prima seara desi s-a anuntat ca e gratuit (creditul s-a restituit), insa totusi au fost comentarii, acum probabil s-au gandit si ei ca poate e o metoda mai buna de a lansa un serviciu.
nsec
acum am primit invitatia ! am o cartela prepay si m-am inregistrat ... pana acum nu am apaucat sa vad multe ca nu mai merge netu ...
DanHD
Am primit si eu. Sunt pe PrePay. Daca le ceri prin mail iti trimit invitatie.
Oricum peste 5 zile devine activ pentru toata lumea. E super misto. Ar fi bine daca ar aparea si detalierea convorbirilor cel putin pe ultimele 30 de zile. Ma refer la PrePay. In rest e OK.

Codename
Să ne spună cineva ce se poate face la un cont Prepay. Preferabil și nișe imagini. smile.gif
nsec
Webcare Orange - PrePay
+ aflarea creditului si istoricul incarcarilor
+ transferearea creditului si istoricul incarcarilor si primirilor de credit
+ schimbarea planurilor tarifare
+ definirea , modificarea numerelor favorite
+ istoricul tuturor operatiunilor facute pe telefon
+ activarea optiunilor

Webshop Orange - PrePay
+ tot ce poate si unul care are abonament
(cumparaturi)
Cosconor

Roaming-ul se poate activa de pe WebCare (la PrePay) ?
raducristin
Beeeeton... Te scuteste de apeluri la 411 si de multe altele... Nu stiu cum e serviciul de la Connex dar asta e beton.
Cosconor
Oricum, pentru PrePay-uri, se pare ca majoritatea serviciilor propuse de WebCare se pot regasi si pe SelfCare happy.gif (*100#).
DanHD
QUOTE(Cosconor @ Oct 3 2005, 20:17)
Roaming-ul se poate activa de pe WebCare (la PrePay) ?
*

Activare Roaming - NU
Activare Wap unlimited - NU
nsec
Se va introduce activarea Roaming si a Wap Unlimited + Activarea GPRS/EDGE + Activarea MMS + Trimiterea setarilor va fi inclusa in WebCare
Si in curand PrePay-ul va fi un pic mai bogat ... de asemenea abonamentele vor fi mai bogate happy.gif
In curand ..........
djadi21
QUOTE(nsec @ Oct 3 2005, 22:57)
Se va introduce activarea Roaming si a Wap Unlimited + Activarea GPRS/EDGE + Activarea MMS + Trimiterea setarilor va fi inclusa in WebCare
Si in curand PrePay-ul va fi un pic mai bogat ... de asemenea abonamentele vor fi mai bogate  happy.gif
In curand ..........
*

Asa ar fii si bine ca sa se mai decongestioneze umpic USSB-urile, alea sa fie folosite doar de catre cei care nu au internet, oricum nu e rau ca se pot face si schimbarile de plan tarifar si transferuri de credit, astea pot fii mult mai urgente decat activarea wap-unlimited-ului sau MMS-ului in situatii in care este o urgenta si exista congestii.
Codename
Încerc de aseară de la ora 22:30 să intru în vorbă cu un consultant de la 444. NIMIC! Între 22:30 și 01:00 toți consultanții erau ocupați și mi-a fost închisă linia. La 6 și câteva minute am încercat din nou. De data asta a sunat și am așteptat mai bine de 25 de minute! cursing.gif Nu mi-a răspuns nimeni. Ce naiba, acuma s-au trezit toți să își rezolve problemele la miezul nopții și dimineața la 6 ? Sau sunt într-o continuă pauză de masă respectivii care ar trebui să se ocupe de clienți ? Chiar așa, la ora 6 dimineața să nu prinzi un om. Nu am așteptat în toate apelurile la *222 la Connex la un loc cât am așteptat dimineața la ora 6 la Orange! rant.gif

Vroiam să aflu și eu niște informații despre Webcare direct de la sursă și poate chiar o invitație. wink.gif
horia.popescu
Si in timp ce stateai si asteptai cu orele la telefon nu ti-a venit ideea sa trimiti un mail, asa cum am facut si noi? smile.gif
Cosconor
QUOTE(nsec @ Oct 3 2005, 21:57)
Si in curand PrePay-ul va fi un pic mai bogat ... de asemenea abonamentele vor fi mai bogate  happy.gif
In curand ..........
*
Hmm... vad ca ai informatii interesante... happy.gif

QUOTE(horia.popescu @ Oct 4 2005, 06:34)
Si in timp ce stateai si asteptai cu orele la telefon nu ti-a venit ideea sa trimiti un mail, asa cum am facut si noi?  smile.gif
*
Ar fi fost mai rapid prin telefon. Ca pâna îti raspund ei prin mail (2 zile, nu ?) se deschide "oficial" WebCare-ul.

QUOTE(Codename @ Oct 4 2005, 06:34)
Nu am așteptat în toate apelurile la *222 la Connex la un loc cât am așteptat dimineața la ora 6 la Orange!
*
biggrin.gif
Spiritul
QUOTE(Cosconor @ Oct 4 2005, 13:49)
Ar fi fost mai rapid prin telefon. Ca pâna îti raspund ei prin mail (2 zile, nu ?) se deschide "oficial" WebCare-ul.

*

Eu am incercat prin 444 ... dar ei nu pot sa iti trimita invitatia ...
cred ca doar prin mail mere ...
eu nu am mai trimis mail ... astept sa vina oficial ... mai e putin ...
someone
eu m-am inregistrat fara invitatie si merge coolspeak.gif
DanHD
QUOTE(someone @ Oct 6 2005, 19:13)
eu m-am inregistrat fara invitatie si merge coolspeak.gif
*

Da, merge. Trebuie doar sa fi in perioada activa a contului.
In perioada de gratie nu poti sa te inregistrezi.
djadi21
Inregistrarile sunt libere, nu mai e nevoie de invitatii. coolspeak.gif
Cosconor
Cartela mea PrePay este în perioada de gratie. Pe site, primesc mesajul "Numarul tau Orange este suspendat. In acest moment, nu te poti inregistra in calitate de client Orange.". crying.gif
cristido
fratilor merge fara invitatie si de pe abonament

a facut vreunu comanda de ceva pe shop?

parerea mea este ca e super ok - nu mai trebuie sa intru pe gsmarena sa vad telefoanele iar pagina de comparare e belea.
vodafone_ro
ma inregistrai si eu cu userul vodafone biggrin.gif
cred ca o sa mi l stearga cat de curand
cam scumpa taxa aia de expediere 5 usd
vroiam o sapca dar la 11 si ceva usd e a naiba de scumpa ohmy.gif
si cine sa comande o cartela de 5 usd si sa o platesti cu 10 cursing.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.