ebilan
28th September 2005, 11:14
Oare pe ce criterii au selectat clientii carora le-au trimis invitatii?
Spiritul
28th September 2005, 11:20
probabil ca au avut ei niste criterii ... unul dintre ele ar putea your.orange ... parca ashea ii zicea in scrisoare ....
adrianb
28th September 2005, 12:30
In orice caz, se recomanda acolo sa trimiti sugestii/probleme etc pana pe data de 7 octombrie. Deci presupun ca se va lansa in curand.
Am gasit un bug... un camp 'nume' este prea mic ca sa-mi incapa numele intreg. O sa-l semnalez. Sa vedem cum reactioneaza.
zamo_x
30th September 2005, 15:40
am reusit sa ma inscriu si eu, dupa ce le-am dat un mail.
pare ok serviciul.. nimic spectaculos. nu poti sa iti schimbi numerele favorite dar in schimb poti sa iti suspenzi numarul de telefon (in caz de furt/pierdere), ceea ce mi se pare interesant.
kingblana
30th September 2005, 16:34
Serviciul devine full operational dupa data de 9 Octombrie. Pentru moment este folosit de un numar restrans de utilizatori pentru a se testa si descoperi eventualele bug-uri.
tiff
30th September 2005, 16:49
QUOTE(zamo_x @ Sep 30 2005, 16:40)
pare ok serviciul.. nimic spectaculos. nu poti sa iti schimbi numerele favorite dar in schimb poti sa iti suspenzi numarul de telefon (in caz de furt/pierdere), ceea ce mi se pare interesant.
Serviciul este super util si fiabil 100% - l-am testat la greu.
Merge totul ok, inclusiv vizualizarea facturilor pe lunile trecute.
Spiritul
30th September 2005, 16:57
QUOTE(tiff @ Sep 30 2005, 16:49)
Serviciul este super util si fiabil 100% - l-am testat la greu.
Merge totul ok, inclusiv vizualizarea facturilor pe lunile trecute.
poti sa vezi si detaliatele ? in format electronic?
tiff
30th September 2005, 17:06
Detaliatele sunt si in format electronic, adica se deschide o fereasta noua in care iti arata imaginea, poti sa le si ceri prin posta clasica (nu e-mail) daca doresti. Poti vizualiza totul pana in urma cu sase luni inclusiv. Un bug (sau feature) este ca nu poti face 'save as'... doar 'print screen'.
Codename
30th September 2005, 17:08
Este foarte bine că Orange introduce serviciul Webcare, este ceva ce vroiam să văd de mult timp la noi.
În sfârșit o rețea care respectă și utilzatorii de cartele reîncărcabile și oferă posibilitatea modificării contului online, spre deosebire de alții care fac GRAVE discriminări la adresa utilizatorilor de servicii preplătite.
Aș vrea să știu dacă este vreun utilizator PrePay înregistrat să aflăm mai multe despre serviciile oferite utilzatorilor PrePay. Se pot vedea ultimele convorbiri ? Cam asta mă interesează în mod deosebit și dacă se poate bloca contul cartelei ca la abonamente.
tiff
30th September 2005, 17:19
QUOTE(Codename @ Sep 30 2005, 18:08)
Este foarte bine că Orange introduce serviciul Webcare, este ceva ce vroiam să văd de mult timp la noi.
În sfârșit o rețea care respectă și utilzatorii de cartele reîncărcabile și oferă posibilitatea modificării contului online, spre deosebire de alții care fac GRAVE discriminări la adresa utilizatorilor de servicii preplătite.
Vor oferi si altii, dupa ce se vor trezi de pe unde sunt si vor reveni cu picioarele pe pamant.
Cosconor
30th September 2005, 17:21
QUOTE(tiff @ Sep 30 2005, 17:19)
Vor oferi si altii, dupa ce se vor trezi de pe unde sunt si vor reveni cu picioarele pe pamant.

Probabil va trebui sa mai asteptam câteva luni, pâna se mai "înrosesc" putin...
Bandit
30th September 2005, 21:30
QUOTE(tiff @ Sep 30 2005, 17:06)
Detaliatele sunt si in format electronic, adica se deschide o fereasta noua in care iti arata imaginea, poti sa le si ceri prin posta clasica (nu e-mail) daca doresti. Poti vizualiza totul pana in urma cu sase luni inclusiv. Un bug (sau feature) este ca nu poti face 'save as'... doar 'print screen'.

Unde? Eu nu am gasit. Tb cumva sa ai cumva optiunea activata?
zaze
1st October 2005, 00:29
Stati un pic, detalierea este o poza? Nu e text?
horia.popescu
1st October 2005, 10:25
I-am tras de maneca si mi-au trimis si mie invitatie. Intr-adevar, orange webcare si webshop merg super-ok, cel putin din cate am vazut eu pana acum. Interfata este mult mai frumoasa si mai intuitiva ca la connex, si optiunile sunt mai multe. E ok.
raducristin
1st October 2005, 17:51
QUOTE(horia.popescu @ Oct 1 2005, 08:25)
I-am tras de maneca si mi-au trimis si mie invitatie. Intr-adevar, orange webcare si webshop merg super-ok, cel putin din cate am vazut eu pana acum. Interfata este mult mai frumoasa si mai intuitiva ca la connex, si optiunile sunt mai multe. E ok.

Si cam cum i-ai tras?
horia.popescu
1st October 2005, 19:04
Le-am trimis un mesaj de pe site, spunandu-le ca as vrea sa testez si eu noile servicii. Cam asa.
raducristin
1st October 2005, 19:20
QUOTE(horia.popescu @ Oct 1 2005, 17:04)
Le-am trimis un mesaj de pe site, spunandu-le ca as vrea sa testez si eu noile servicii. Cam asa.

Tnx!
Bandit
1st October 2005, 19:36
Exact asa am facut si eu si am primit invitatie.
Acum, ma lamurete si pe mine cineva cum vad detaliata ?
raducristin
1st October 2005, 19:41
QUOTE(Bandit @ Oct 1 2005, 17:36)
Exact asa am facut si eu si am primit invitatie.
Acum, ma lamurete si pe mine cineva cum vad detaliata ?
Da... dar daca le sctiu acum imi raspund intr-o sapt. cand va fi avalible pentru toti...
Bandit
1st October 2005, 19:55
mie mi-au trimis in 2 zile
Codename
1st October 2005, 20:39
Oare dă invitații și la clienții Prepay ?
Nu este nimeni cu un Prepay aici care a cerut invitație ?
nsec
1st October 2005, 22:32
eu si astept invitatie ... astazi am trimis e-mail-ul
Cosconor
2nd October 2005, 00:24
QUOTE(nsec @ Oct 1 2005, 22:32)
eu si astept invitatie ... astazi am trimis e-mail-ul
Abonament sau PrePay ?
raducristin
2nd October 2005, 00:46
Se pare ca pe cartelari ii intereseaza mai putin serviciul asta...
DanHD
2nd October 2005, 12:24
QUOTE(Codename @ Oct 1 2005, 20:39)
Oare dă invitații și la clienții Prepay ?
Nu este nimeni cu un Prepay aici care a cerut invitație ?
Eu am PrePay. Am cerut invitatie vineri 30.09.2005. Inca nu am primit.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.