Orange Webshop si webcare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

reddacy

bai, dar astia ma supara....nu-mi mai merge cronos de 10 zile.....nu stiu cat trafic mai am..... huh.gif

wake up !......
2day
Stie cineva cat dureaza pana ajunge in provincie un tel comandat prin webshop?

medley
in max. 5 zile de la comanda te suna cineva pentru confirmare iar apoi intre 2-4 zile ajunge. au ajuns ele si in delta cu barca, vine si la tine curierul in timp util. eventual cand te suna pentru confirmare poti intreba si iti dau ei termen mai exact.
vsexox
Am avut doua abonamente la orange , si cont la webcare . Contul era facut pe unul dintre numere , si intre timp am renuntat la acel abonament . Acum nu mai pot intra in contul de webcare . Contul a fost sters automat cand am renuntat la abonament ?
aiptek
Era cel mai vechi abonament al tau la care ai renuntat?
lucienuk
QUOTE (vsexox @ Mar 22 2009, 07:34) *
Am avut doua abonamente la orange , si cont la webcare . Contul era facut pe unul dintre numere , si intre timp am renuntat la acel abonament . Acum nu mai pot intra in contul de webcare . Contul a fost sters automat cand am renuntat la abonament ?

Probabil era el mai vechi (primul din lista de la cronos). Daca e asa normal ca s-a sters pentru ca era numarul pentru care ai facut contul.
Eu zic sa incerci sa creezi alt cont pentru numarul ramas.
vsexox
QUOTE (aiptek @ Mar 22 2009, 07:38) *
Era cel mai vechi abonament al tau la care ai renuntat?

Da , era abonamentul mai vechi .
Eu as vrea sa stiu sigur ca e sters contul , pt ca am vrut sa-l mai sterg si am aflat ca nu se poate .
E mai sigur fara cont de webcare , sa nu afle careva datele , de aceea am vrut sa-l sterg si inainte .

lucienuk
QUOTE (vsexox @ Mar 22 2009, 19:42) *
Da , era abonamentul mai vechi .
Eu as vrea sa stiu sigur ca e sters contul , pt ca am vrut sa-l mai sterg si am aflat ca nu se poate .
E mai sigur fara cont de webcare , sa nu afle careva datele , de aceea am vrut sa-l sterg si inainte .

Trimite un mail la webcare@orange.ro si spune-le sa il inchida de tot.
vladut_v
Nu se poate sterge un cont creat, cu sau fara mail trimis .... smile.gif !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.