crisstian
9th September 2008, 10:40
Gata s-a rezolvat. A disparut fraza respectiva!
alexxxutz
19th September 2008, 11:18
in mod oficial WEBCARE este o porcarie! am fost plecat in strainatate 3 saptamani si singura posibilitate de a-mi plati facturile a fost WEBCARE.totul bun si frumos, bag cardul, zice ca plata a fost procesata si dupa 2 zile ma trezesc fara semnal la telefon.sun la ei de pe un alt telefon si mi se spune ca nu am platit factura
i-am explicat la domnisoara ca am platit online, ea sustinea sus si tare ca nu apare nicio plata.verific casuta de e-mail si vad ca imi apare in email sa le trimit : copie dupa buletin, copie dupa card, copie dupa nu mai stiu ce..... bineinteles de pe card au disparut banii... si mi-au intrat din nou in cont dupa vreo luna jumate!! incerc de curiozitate sa incarc un prepay tot asa online cu marele webcare.. aceeasi problema...asadar.. webcare e pus de forma
aum
19th September 2008, 12:20
eu mi-am platit facturile online si am incarcat prepay cu cardul din webcare fara nici o problema.
horia.popescu
19th September 2008, 15:50
Si eu. In plus, scrie clar ca procesarea dureaza aproximativ 5 zile. Deci daca ti-au taiat semnalul dupa 2 zile inseamna ca era in intarziere rau cu plata...
razzvann93
30th September 2008, 11:09
QUOTE (alexxxutz @ Sep 19 2008, 12:18)

in mod oficial WEBCARE este o porcarie! am fost plecat in strainatate 3 saptamani si singura posibilitate de a-mi plati facturile a fost WEBCARE.totul bun si frumos, bag cardul, zice ca plata a fost procesata si dupa 2 zile ma trezesc fara semnal la telefon.sun la ei de pe un alt telefon si mi se spune ca nu am platit factura

i-am explicat la domnisoara ca am platit online, ea sustinea sus si tare ca nu apare nicio plata.verific casuta de e-mail si vad ca imi apare in email sa le trimit : copie dupa buletin, copie dupa card, copie dupa nu mai stiu ce..... bineinteles de pe card au disparut banii... si mi-au intrat din nou in cont dupa vreo luna jumate!! incerc de curiozitate sa incarc un prepay tot asa online cu marele webcare.. aceeasi problema...asadar.. webcare e pus de forma
De un an si ceva platesc factura orange si incarc PrePay de pe WebCare in fiecare luna, si nu am avut probleme niciodata. Am cont pe orange.ro de atunci, si imi accesez contul, dau pe webcare, si platesc factura frumusel. Nu am patit niciodata sa mi-l opreasca. Au fost luni in care am platit si dupa 4-5 zile de la data scadenta, si nu a zis nimeni nimic..nu mi-a fost oprit...S-a efectuat plata, si gata...Pana acum sunt chiar foarte multumit de Orange Webcare..
amandigi
19th October 2008, 21:13
Buna,
am vazut oarecum socat ca daca intra sora mea pe webcare, meniul e complet diferit si nu poate plati factura, nu poate sa vede punctele thank you, sa reincarce o cartela prepay, etc. E disponibil informatia despre abonament, cronos si alte cate ceva, dar nimic "interesant". Ea are un abonament Free, dar si eu am unul Free (si unul secundar de 3 euro). Nu inteleg de ce e restrictionat ce poate face la webcare. A mai patit cineva acest lucru?
andreic
19th October 2008, 21:20
QUOTE (amandigi @ Oct 19 2008, 22:13)

Ea are un abonament Free, dar si eu am unul Free (si unul secundar de 3 euro).
Si tie iti apare ok sau ai 2 si atunci apare ca gestioneaza la comun ?
anonimulno01
19th October 2008, 21:24

Buna,
am vazut oarecum socat ca daca intra sora mea pe webcare, meniul e complet diferit si nu poate plati factura, nu poate sa vede punctele thank you, sa reincarce o cartela prepay, etc. E disponibil informatia despre abonament, cronos si alte cate ceva, dar nimic "interesant". Ea are un abonament Free, dar si eu am unul Free (si unul secundar de 3 euro). Nu inteleg de ce e restrictionat ce poate face la webcare. A mai patit cineva acest lucru?
nu este nici o problema.
sora ta nu are bagat pinul ala, adica parola OTY (numarul de la buletin daca nu l-a schimbat).
se duce pe pagina cu datele personale si il baga acolo, salveaza, si va putea sa faca tot ce faci tu.
aum
19th October 2008, 21:25

Buna,
sor'ta nu si-a bagat si parola thank you cand s-a inregistrat in webcare. de aici este problema dar se poate rezolva foarte usor daca isi modifica (adica adauga) in datele inregistrate si parola thank you.
amandigi
19th October 2008, 21:35
Mers anonimulno01i si aum, o sa incerc ce ai spus!
Si tie iti apare ok sau ai 2 si atunci apare ca gestioneaza la comun ?
Nu prea am inteles intrebarea, dar incerc sa raspund.
Pana acum nu am vazut probleme (serioase[*]) fiindca am doua numere. Unde e nevoie sa selectezi abonamentul pentru vrei informatii/modificari, apare o lista din care selectezi numarul dorit. La facturi sunt doua in fiecare luna. Tu unde ai vazut probleme?
[*] Sunt unele cazuri cand trebuie sa dau refresh la o pagina ca sa arate valorile corecte, de pilda platesc factura pe net, intru dupa cateva zile si apare ca neplatit, refresh si apare corect. Odata am vazut ceva similar si la Cronos.
andreic
19th October 2008, 22:58
QUOTE (amandigi @ Oct 19 2008, 22:35)

Nu prea am inteles intrebarea, dar incerc sa raspund.

Pai nu am gasit probleme niaieri, tu spuneai de o problema la sora ta cu Free, asta e un abonament pe linie moarta, banuiala mea este ca nu mai apar optiunile in cauza pentru ca nu mai sutn actice in acest abonament terminal. Tu ai mai spus ca ai si tu Free si inca unul "secondar"... dar nu ai spus daca contul tau Free are probleme sau nu. Daca ai mai multe abonamente si se administreaza in aceeasi infterfata cred ca apar optiunile, dar daca ai doar Free cred ca si la tine sunt sanse mari sa fie ca la sora ta.
amandigi
19th October 2008, 23:02
Ah, nu, contul meu Free nu are probleme.
Acum nu mai tin minte, dar parca eram inregsitrat pe webcare inainte sa iau al doilea abonament. Dar am gasit explicatia (iti trebuie parola TY pentru a avea access la interfata de "administrator").
andreic
19th October 2008, 23:03
QUOTE (amandigi @ Oct 20 2008, 00:02)

Dar am gasit explicatia (iti trebuie parola TY pentru a avea access la interfata de "administrator").
Asta da
vasilis
5th December 2008, 13:30
Intrebare pentru cei care au cartela prepay si si-au cont webcare si au trecut la noile planuri tarifare.
Voua va mai merge webcare-ul? Pe cartela mea nu am facut modificare de plan tarifar ci am ramas pe planul tarifar UNIC iar webcare-ul functioneaza ok, insa cartelele parintilor mei le-am trecut la planul tarifar MUSIC iar timp de o saptamana in webcare imi arata ca au ramas pe planurile tarifare vechi (STANDARD) iar pe urma nu am mai putut intra in rubrica: "contul tau prepay". Cand dau click pe ea ma scoate din webcare in sensul ca imi arata ca sunt logat dar ma duce pe fereastra de logare unde sa introduc userul si parola desi in coltul din dreapta sus am optiunea de deconectare din cont. Rubricile: "credit, istoric actiuni si contacteaza-ne" sunt accesibile.
armin
7th December 2008, 19:31
QUOTE (vasilis @ Dec 5 2008, 13:30)

Intrebare pentru cei care au cartela prepay si si-au cont webcare si au trecut la noile planuri tarifare.
Voua va mai merge webcare-ul? Pe cartela mea nu am facut modificare de plan tarifar ci am ramas pe planul tarifar UNIC iar webcare-ul functioneaza ok, insa cartelele parintilor mei le-am trecut la planul tarifar MUSIC iar timp de o saptamana in webcare imi arata ca au ramas pe planurile tarifare vechi (STANDARD) iar pe urma nu am mai putut intra in rubrica: "contul tau prepay". Cand dau click pe ea ma scoate din webcare in sensul ca imi arata ca sunt logat dar ma duce pe fereastra de logare unde sa introduc userul si parola desi in coltul din dreapta sus am optiunea de deconectare din cont. Rubricile: "credit, istoric actiuni si contacteaza-ne" sunt accesibile.
Daca te incalzeste cu ceva, si eu am patit la fel 
crisstian
7th December 2008, 21:08
Confirm si eu!
Servicii orange de ....
tao980
8th December 2008, 12:59
A cumparat cineva vreun telefon de la Orange prin WebShop? Cam cat dureaza efectiv pana primesti telefonul? Stiu ca pe site scrie 5 zile, insa la 411 mi-au spus ca dureaza 5 zile lucratoare abia din momentul in care le intra lor banii in cont (ma refer la cazul platii online cu cardul). Asta lungeste zilele lucratoare cu inca 2-3, zic eu, deci ar fi vreo 10 zile lucratoare ~ 2 saptamani. Cam mult. Nu inteleg de ce nu livreaza imediat ce vine OK-ul pentru plata prin card. Practic nu pot sa mai apara probleme.
thekat
8th December 2008, 13:03
Intr-adevar, dureaza MINIM 5 zile pina cind vad si ei banii. Ultima data a durat 9 zile pentru o plata online a facturii din contul webcare...no comment!
andreic
8th December 2008, 13:30
QUOTE (tao980 @ Dec 8 2008, 12:59)

A cumparat cineva vreun telefon de la Orange prin WebShop? Cam cat dureaza efectiv pana primesti telefonul? Stiu ca pe site scrie 5 zile, insa la 411 mi-au spus ca dureaza 5 zile lucratoare abia din momentul in care le intra lor banii in cont (ma refer la cazul platii online cu cardul).
La plata la primire e cam 2-3 zile lucratoare.
tzotzolyno
12th December 2008, 01:30
Apropo de WebCare, nu înțeleg o chestie. Am 2 abonamente, unul de 2 ani și ceva (3€+180 min în rețea weekend și 3 nr fav.) și unul nou, de astă vară (3€+300 min în rețea oricând). Seviciul Webcare mi l-am activat inainte de semnarea celui de-al doilea abonament.
A fost o scurtă perioadă când al doilea nr. figura pe siteul Webcare alături de cel vechi. Acum nu mai dau de el. În plus, dacă mai demult puteam schimba de exemplu opțiuni pe site acum practic nu mai pot face asta, nici măcar schimbarea numerelor favorite pe vechiul abonament.
E vreo eroare sau s-a limitat de tot serviciul ăsta on-line?
Menționez că fenomenele astea sunt cam din toamnă.
ALEX4RAL
19th December 2008, 00:38
Am cumparat un e 51 prin web si mi-a venit in 4 zile prin Cargus.Multumit.
cristi_5110
19th December 2008, 00:44
ca sa imi returneze banii mei
trebuie sa le dau fax cu i ban si sa astept nu stiu cate zile ca sa imi iau banii de la ei
nu mi au mai trimis niciun colet
dar acum cine stie cat mai astept ca sa imi iau banii inapoi
asta e
cand nu ai ce face iti gasesti
onlyone
19th December 2008, 00:57
ce telefon ai comandat si ai refuzat ulterior sa il primesti?
flocea91
23rd December 2008, 13:25
QUOTE (cristi_5110 @ Dec 19 2008, 00:44)

ca sa imi returneze banii mei
trebuie sa le dau fax cu i ban si sa astept nu stiu cate zile ca sa imi iau banii de la ei
nu mi au mai trimis niciun colet
dar acum cine stie cat mai astept ca sa imi iau banii inapoi
asta e
cand nu ai ce face iti gasesti
Si la mine e la fel problema, dar eu o sa astept telefonul. L-am comandat luni 15 dec, plata on-line. Joi i-am intrebat daca il primesc pana marti 23.12 si mi-au raspuns afirmativ: o sa-l primesc pana marti. Dar marti... surpriza (glumesc, e ceva normal) primesc mesaj ca nu mai vine decat dupa sarbatori. Sugestii, idei, ii actionez in judecata, castig ceva, are rost, imi fac de lucru? Nu, astept, sunt roman, sunt invatat sa rabd...
andreic
25th December 2008, 03:48
Nu cred ca vine ceva inainte de 29 dec, la cata lume a cumparat nu cred ca fac fata nici curierii.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.