Orange Webshop si webcare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Spiritul

QUOTE(adrianb @ Sep 26 2005, 13:56)
Nu e frumos sa raspunzi la o intrebare cu alta intrebare  tongue.gif

Ce era Your Orange si cam ce se putea face cu el? Presupun ca nu era pentru toti abonatii...
*

Your Orange nu era pentru toti clientii ... WebCare va fi!
Asta este diferenta majora ....
tiff
Gata, e online deja.

Click pentru a vizualiza atașamentul

zamo_x
e doar pe baza de invitatie sau se poate inregistra oricine?
Bandit
gata am gasit si eu.
DanHD
QUOTE(zamo_x @ Sep 26 2005, 19:43)
e doar pe baza de invitatie sau se poate inregistra oricine?
*

Nu e gmail. Au acces toti utilizatorii! Yes!
Functioneaza!
Bravo Orange!

https://www.your.orange.ro/webcare/login.jsp?site=webcare
nsec
e si pentru utilizatorii PrePay !

si totusi e o problema ... nu ma pot inregistra sleep.gif
bigheart
QUOTE(nsec @ Sep 26 2005, 21:26)
e si pentru utilizatorii PrePay !

si totusi e o problema ... nu ma pot inregistra  sleep.gif
*

E normal sa nu te lase sa te inregistrezi din moment ce nu este disponibila mai astepta si tu pana pe 27 10 2005

cristido
27 09 05 am inteles eu.

la mine merge linku, pot sa vad telefoanele

arata super super bine

in sfarsit un site profesionist simplu placut
horia.popescu
Pentru moment, nu esti autorizat sa folosesti aceasta facilitate.

Asta pe 26 sept la ora 23:01.
bigheart

Asa mi-a spus si mie eroare nu esti autorizat sa folosesti in rest pot sa vad tot ceea ce ofera.
Cosconor
Este normal ca WEBCare-ul nu merge, nu suntem înca pe 27 septembrie... mai sunt înca 5 minute ! happy.gif

/edit/
Este 0H05 (27/09) si WebCare nu merge înca ! E inadmisibil ! biggrin.gif
Sato
Merge dar linkul din primul post duce doar la www.orange.ro incearca cu webshop in coada
Cosconor
Link-ul este : https://www.your.orange.ro/webcare/. Inca nu merge, spune ca Pentru moment, nu esti autorizat sa folosesti aceasta facilitate.
kingblana
La mine functioneaza deja , o simulare a serviciilor respective.
raducristin
Da mai dar nu te lasa sa te loghezi... Daca vezi ceva pe pagina nu inseamna ca merge.
ebilan
Webcare este inca in teste si sunt autorizati sa foloseasca aceasta facilitate doar cei carora le-au fost trimise scrisori acasa prin care erau anuntati de lansarea acestui serviciu. Dupa ce se descopera si elimina eventualele bug-uri, serviciul o sa fie disponibil pentru tot poporul. Speram sa fie cat mai repede.

O zi buna si numai bine.
EDGE
QUOTE(ebilan @ Sep 27 2005, 07:47)
Webcare este inca in teste si sunt autorizati sa foloseasca aceasta facilitate doar cei carora le-au fost trimise scrisori acasa prin care erau anuntati de lansarea acestui serviciu. Dupa ce se descopera si elimina eventualele bug-uri, serviciul o sa fie disponibil pentru tot poporul. Speram sa fie cat mai repede.

O zi buna si numai bine.
*

Eroare misto..chiar ca sunt in teste smile.gif
Cosconor
QUOTE(ebilan @ Sep 27 2005, 07:47)
*
Mda... dry.gif Asteptam parerile celor care au primit scrisorile !
zaze
QUOTE(EDGE @ Sep 27 2005, 09:54)
Eroare misto..chiar ca sunt in teste smile.gif
*

laugh.gif Aceeasi eroare o dadea si Myaccountul pe la inceput.
lssvlady
Nici eu nu ma pot inregistra. Nu sunt client orange anyway.
Voi ati mai intrat pe myaccount? Ca daca pana acum a mers extrem de prost, de cand s-a facut lansarea oficial in 1 sep, merge foarte bine. Probabil deaceea nici nu i-au facut publicitatea pana acum.
Fantasio
QUOTE(lssvlady @ Sep 27 2005, 18:39)
Nici eu nu ma pot inregistra....
*

QUOTE(orange)
Introdu numarul tau de telefon Orange si adresa de e-mail la care ai primit invitatia si iti vom trimite un mesaj scris cu codul de access.

Inregistrare numai pe baza de invitatie. Ca la gmail. mad.gif
ONeill
QUOTE(Fantasio @ Sep 27 2005, 20:35)
QUOTE(orange)
Introdu numarul tau de telefon Orange si adresa de e-mail la care ai primit invitatia si iti vom trimite un mesaj scris cu codul de access.

Inregistrare numai pe baza de invitatie. Ca la gmail. mad.gif
*

Din cate imi amintesc myaccount-ul nu a fost promovat de la inceputul lansarii. Avea la bug-uri cat incape. Le-au rezolvat, fiindca ieri, de cand am citit post-ul asta am mai intrat si eu la mine pe myaccount si intr-adevar merge (m-am inregistrat inca o data si am luat toate alea la puricat). Am si o cartela Orange - sa vedem cum merge webcare-ul la ei.

Oricum si-au asumat un risc, zic eu, total inoportun sa promoveze serviciul inainte de lansare. Una este cand il testezi pe 20-30 calc si una este cand drumu poporului sa-l foloseasca.... Iar daca o sa aiba probleme... down imagine Orange.
adrianb
Oh yeah, sunt membru coolspeak.gif Am primit invitatia pe adresa de mail pe care o introduceam cand intram in 'Contact' pe site (ca sa evit sa sun la Clienti). Intre timp, adresa am cam abandonat-o si abia acum mi-a dat prin cap s-o verific poate m-au invitat si pe mine.
horia.popescu
Hai ca au zbarcit-o cu invitatiile astea. Macar daca le faceau ca la gmail, sa ne putem invita unul pe altul. Cred ca am sa le scriu un mail, poate ma baga si pe mine printre privilegiati. tongue.gif
Skelet
intr-adevar o chestie utila..

poate ne vin invitatiile cand primim si factura... smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.