adialex
28th May 2006, 10:30
QUOTE(el_magnifico @ May 27 2006, 17:16)

Pai, la fel e si la MyAccount, din experienta proprie spun asta..Daca nu pica ceva pe la server-ul celor de la Connex, nu mi s-a intamplat sa nu mearga, uneori mai greu ce-i drept, dar o vina poate o are si RDS-ul cu mult trambitata lor fibra optice

da, ai dreptate. cand aveam abonament connex-voda, intram in my account si aveam ca multe erori.
valdur
28th May 2006, 21:10
QUOTE(adialex @ May 28 2006, 10:30)

da, ai dreptate. cand aveam abonament connex-voda, intram in my account si aveam ca multe erori.
mda, tie doar orange-ul iti merge perfect.
eu n-am avut probleme nici cu webcare (modificat optiuni tarifare, reincarcat prepay, transfer credit etc) nici cu myacount (plata factura online).
raducristin
2nd June 2006, 17:13
Trebuie sa semnam mai multi o petitie poate asa va actualiza Orange-ul Webcare-ul
Acum serios nenea Moat, multi avem Flexibil sau minute flexibile si eram invatati sa folosim Webcare. Nu e nici o speranta pt noi?
EPoX
3rd June 2006, 12:01
QUOTE(raducristin @ Jun 2 2006, 18:13)

Trebuie sa semnam mai multi o petitie poate asa va actualiza Orange-ul Webcare-ul

Acum serios nenea Moat, multi avem Flexibil sau minute flexibile si eram invatati sa folosim Webcare. Nu e nici o speranta pt noi?
eu tot flexibil am am trimis si mail am si sunat la el si nimic ....
ChristianG
3rd June 2006, 16:38
QUOTE(raducristin @ Jun 2 2006, 18:13)

nenea Moat a fost ocupat...a avut emisiune azi la pranz la Money Channel
apoi a fost alta emisiune , invitati un nene de la Orange si unul de la Cosmote... ala de la Cosmote vorbea asa repede si enervant...de ziceai ca nu are atatea minute in retea si s-a obisnuit sa vorbeasca exact ca la reclama la medicamente ! Iar nenea de la orange un grasunel cu ochelari... dar smecherel in felul lui
asta asa ca fapt divers
raducristin
3rd June 2006, 20:09
QUOTE(ChristianG @ Jun 3 2006, 14:38)

nenea Moat a fost ocupat...a avut emisiune azi la pranz la Money Channel

apoi a fost alta emisiune , invitati un nene de la Orange si unul de la Cosmote... ala de la Cosmote vorbea asa repede si enervant...de ziceai ca nu are atatea minute in retea si s-a obisnuit sa vorbeasca exact ca la reclama la medicamente ! Iar nenea de la orange un grasunel cu ochelari... dar smecherel in felul lui

asta asa ca fapt divers
Cred ca era interesant de vazut.
Oricum: poate se intampla ceva bun si cu serviciul asta daca forumurile tot au puterea de a schimba lucrurile...
EPoX
8th June 2006, 15:20
ceva schimbari pe webcare datorita noului serviciu Orange ( 3G ) ??
raducristin
15th July 2006, 22:42
Inca nu vad pe webcare optiunea minute flexibile dar in schimb la servicii vad cu bucurie ca a aparut posibilitatea activarii/dezactivarii roamingului. A mai aparut (ca optiune retrasa dar cu posibilitatea schimbrarii pt cei care o au) vechea optiune de 5 usd cu 180 min dupa ora 19. Cum spuneam insa era mult mai util daca introduceau in lista OPTIUNEA MINUTE FLEXIBILE!!! Probabil urmatorul up-date la anu' de-acum...
Codename
15th July 2006, 23:00
Opţiunea cu activarea/dezactivarea roaming-ului au introdus-o şi pentru PrePay.
crisstian
29th September 2006, 11:40
Cele 10 zile in care cei de la webcare trebuie sa-ti raspunda sunt calendaristice sau lucratoare?
Daca sunt lucratoare se i-a in calcul si sambata?
Cam greu se misca. Le-am scris pe webcare in 21 septembrie si inca n-am primit raspunsul........
adialex
29th September 2006, 14:08
QUOTE(crisstian @ Sep 29 2006, 11:40)

Cele 10 zile in care cei de la webcare trebuie sa-ti raspunda sunt calendaristice sau lucratoare?
Daca sunt lucratoare se i-a in calcul si sambata?
Cam greu se misca. Le-am scris pe webcare in 21 septembrie si inca n-am primit raspunsul........
lucratoare: luni->vineri
george126
29th September 2006, 14:28
mai bine ii suni decat sa astepti raspunsul lor dupa 7 ani!
crisstian
29th September 2006, 16:05
Pe mine ma interesa acoperirea intr-o anunita zona. Ar urma sa se instaleze o noua celula (zvonuri).
Si ca sa fiu sigur de raspunsul lor le-am scris, ca asa au timp sa se documenteze si sa-mi dea un raspuns corespunzator.
Am rabdare. Nu ma grabesc. La 411 sun numai cand am urgente.
munteanu_dan0
5th October 2006, 13:50
Stie cineva ce a patit webcare-ul ????
george126
5th October 2006, 17:28
QUOTE(munteanu_dan0 @ Oct 5 2006, 14:50)

Stie cineva ce a patit webcare-ul ????

Au fost niste probleme minore, atata tot!
LunaCrystal
7th November 2006, 00:15
Oare pe cand va merge si la abonamentele flexibile ?
EPoX
7th November 2006, 01:02
QUOTE(LunaCrystal @ Nov 7 2006, 00:15)

Oare pe cand va merge si la abonamentele flexibile ?
eu am flexibil si-mi merge.
LunaCrystal
7th November 2006, 01:10
Si mie imi mege, ideea insa era cand vom putea activa si dezactiva optiuni si alte cele, asa ca la alte abonamente.
EPoX
7th November 2006, 14:15
eu pot activa optiuni mai .. dar nu-s actualizate si se tine cont de ele
LunaCrystal
7th November 2006, 19:23
Eu nu, si nu stiu de ce.
Icefirealchemy
7th December 2006, 14:37
Am facut comanda in 3 decembrie la webcare pt optiunea de 15 min nationale. Nu stiam ca de fapt nu se activeaza automat ci o activeaza cineva pt tine... Oricum am aflat ca se va activa pe 11 decembrie desi eu am data de facturare 5... Bine ca se activeaza pana la urma...Noroc cu tehnologia asta moderna ca se rezolva totul mult mai repede.
Spiritul
7th December 2006, 14:48
QUOTE(Icefirealchemy @ Dec 7 2006, 14:37)

Am facut comanda in 3 decembrie la webcare pt optiunea de 15 min nationale. Nu stiam ca de fapt nu se activeaza automat ci o activeaza cineva pt tine... Oricum am aflat ca se va activa pe 11 decembrie desi eu am data de facturare 5... Bine ca se activeaza pana la urma...Noroc cu tehnologia asta moderna ca se rezolva totul mult mai repede.

azi s-a emis factura pentru tine?
Icefirealchemy
11th December 2006, 02:09
QUOTE(Spiritul @ Dec 7 2006, 14:48)

azi s-a emis factura pentru tine?
Da, factura s-a emis pe 7. Persoana care "webcares" for me a gresit... oricum nu ma prea afecteaza asta, voi primi doar o parte din cele 15 min. Socul mare a fost cand am descoperit ca in spatele hipertehnologiei Webcare se afla un negrisor care apasa pe butoane...
bogdanan
11th December 2006, 13:59
QUOTE(Icefirealchemy @ Dec 11 2006, 02:09)

Da, factura s-a emis pe 7. Persoana care "webcares" for me a gresit... oricum nu ma prea afecteaza asta, voi primi doar o parte din cele 15 min. Socul mare a fost cand am descoperit ca in spatele hipertehnologiei Webcare se afla un negrisor care apasa pe butoane...

e mai ieftin decat un script
capuera
11th December 2006, 14:12
QUOTE(Icefirealchemy @ Dec 11 2006, 02:09)

nu e un negrisor...e un roman ca si tine probabil...asta daca tu esti roman
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.