radutm
20th April 2006, 17:10
De exemplu factura s-a emis in 14 , dar pe webcare nu apare nici acum nimic , iar legat de anterioarele facturi zice ca nu exista info. disponibila cu toate ca pana acuma le-am vazut.
craiuVerde
21st April 2006, 09:17
QUOTE(radutm @ Apr 20 2006, 18:10)

De exemplu factura s-a emis in 14 , dar pe webcare nu apare nici acum nimic , iar legat de anterioarele facturi zice ca nu exista info. disponibila cu toate ca pana acuma le-am vazut.
probabil e o problema cu contul tau... la mine factura s-a emis pe 15 si cred ca pe 17-18 deja era online... cu tot cu cea detaliata... toate cele trei facturi din contul meu... suna la 411 si intreaba...
ChristianG
1st May 2006, 23:42
la mine nu merge acum webcare... site-ul orange.ro merge ....deci se lucreaza?
dansandu
19th May 2006, 12:13
Cei care au abonament ce optiuni pot vedea pe webcare. Mie imi apare doar cronus(care inca nu e disponibil) si faptul ca am abonament de 4 usd. Nu ar trebui sa apara informatii despre extraoptiuni, sa poti face modificari, sa vezi facturi? Cei drept am abonament doar de 2 zile.
stericuta
19th May 2006, 12:26
Raspuns primit de la ORANGE:
> Va multumim pentru cererea trimisa prin webcare.
>
> Va informez ca exista posibilitatea verificarii datelor contului
> dumneavoastra: factura si cronos - prin aplicatia webcare, dar pentru
> acest lucru este nevoie sa aveti rol de administrator.
>
> Atunci cand v-ati creat contul in aplicatia webcare nu ati trecut si
> parola Orange Thank You.
>
> Va puteti declara rolul de administrator in felul urmator: va
> inregistrati in webcare cu utilizator si parola, dupa care veti
> observa in partea dreapta de sus rubrica "date personale"; o
> selectati, apasati apoi butonul "modifica" si treceti parola contului
> webcare si parola Orange Thank You, bifand ulterior "termeni si
> conditii".
> Parola initiala este formata din ultimele sase cifre ale seriei de la
> buletinul de identitate.
>
> Pentru informatii suplimentare, va asteptam la Serviciul Clienti, 411
> (apel gratuit)/ 021-2033030 (apel taxabil).
>
>
> Aldea Raluca,
> Asistent Serviciul Clienti
>
dansandu
19th May 2006, 12:36
QUOTE(stericuta @ May 19 2006, 13:26)

Raspuns primit de la ORANGE:
> Va multumim pentru cererea trimisa prin webcare.
>
> Va informez ca exista posibilitatea verificarii datelor contului
> dumneavoastra: factura si cronos - prin aplicatia webcare, dar pentru
> acest lucru este nevoie sa aveti rol de administrator.
>
> Atunci cand v-ati creat contul in aplicatia webcare nu ati trecut si
> parola Orange Thank You.
>
> Va puteti declara rolul de administrator in felul urmator: va
> inregistrati in webcare cu utilizator si parola, dupa care veti
> observa in partea dreapta de sus rubrica "date personale"; o
> selectati, apasati apoi butonul "modifica" si treceti parola contului
> webcare si parola Orange Thank You, bifand ulterior "termeni si
> conditii".
> Parola initiala este formata din ultimele sase cifre ale seriei de la
> buletinul de identitate.
>
> Pentru informatii suplimentare, va asteptam la Serviciul Clienti, 411
> (apel gratuit)/ 021-2033030 (apel taxabil).
>
>
> Aldea Raluca,
> Asistent Serviciul Clienti
>
Multumesc mult. Acum merge. Sincer nu m-as fi gandit la asa ceva.
diud
19th May 2006, 16:25
Patania mea cu orange web shop:
comand un motorola v3i de pe site , caci la shop nu am gasit,si desi imi confirma miercuri ca azi imi trimit telefonul, ma suna gagica si imi zice ca numai marti va sosi deoarece nu a putut confirma ca eu am virat banii in cont, miercuri.
pana mea.
incep si astia de la orange sa ma calce pe nervi
asa ca, sfat, daca aveti de gand sa cumparati de pe site-ul lor, faceti bine si dati cam o saptamana ragaz si mai ales, nu credeti ce va promit cei de la sales (orange)- la telefon
uite asa,pana marti am ramas fara mobil
pe banii mei, normal
adialex
19th May 2006, 16:26
QUOTE(radutm @ Apr 20 2006, 18:10)

cum au spus si altii mai sus.. si la mine date-le se updateaza dupa 4-5 de la emiterea facturii. incearca cu un refresh la tine
valdur
19th May 2006, 16:28
ceea ce lipseste cu desavarsire la orange (si ma seaca rau) este o modalitate de plata online a facturii cu cardul!
oare cand vor baga?!
Spiritul
19th May 2006, 16:36
QUOTE(valdur @ May 19 2006, 17:28)

ceea ce lipseste cu desavarsire la orange (si ma seaca rau) este
o modalitate de plata online a facturii cu cardul!oare cand vor baga?! 
mai iesi si tu din casa omule ...
si poate ajungi pana la un bancomat ... si platesti de acolo .. .+ nici nu platesti comision ... ca atunci cand ai plati online ...
si tu oricum iti calculezi fiecare banut .... deci e un sfat bun ...
valdur
19th May 2006, 16:43
adialex
19th May 2006, 16:44
sau daca esti mai comod.. pe langa ce e scris mai sus, poti da un telefon, confirmi datele tale si ai factura platita. eu asa fac. nah.. mai moka de-atata ce vrei?
dansandu
19th May 2006, 16:45
QUOTE(Spiritul @ May 19 2006, 17:36)

mai iesi si tu din casa omule ...
si poate ajungi pana la un bancomat ... si platesti de acolo .. .+ nici nu platesti comision ... ca atunci cand ai plati online ...
si tu oricum iti calculezi fiecare banut .... deci e un sfat bun ...
La Vodafone nu e nici un comision pentru plata facturii cu card. Si mie mi se pare f. utila acesta optiune de plata online. La Vodafone de cand au bagat acest sistem asa am platit factura. Si e mai ieftin si pentru ei.
valdur
19th May 2006, 16:47
QUOTE(adialex @ May 19 2006, 16:44)

sau daca esti mai comod.. pe langa ce e scris mai sus, poti da un telefon, confirmi datele tale si ai factura platita. eu asa fac. nah.. mai moka de-atata ce vrei?
@adialex: adica?!
@spiritul: ex: maica-mea abonata orange trebuie sa mearga 40km (dus-intors) ca sa-si plateasca factura. foarte convenabil nu?
LoveDemon
19th May 2006, 17:05
Va multumim pentru mesajul trimis prin intermediul aplicatiei WebCare .
Referitor la solicitarea primita, va informez ca momentan, plata facturiilor Orange nu se poate efectua on-line prin intermediul internetului .
Va asiguram ca Orange Romania ia in considerare toate sugestiile venite din partea clientilor sai si doresc sa va informez ca sistemul de plata on-line a facturilor Orange este un aspect pe care il avem in atentie si abonatii Orange vor fi anuntati cu privire la orice noutate care va aparea in acest sens fie prin sms, fie prin intermediul facturii.
Actualmente, plata facturiilor Orange se poate efectua : in numerar (la sucursalele bancilor: BancPost, BRD, BCR, ING, CEC, Banca Transilvania), la casieriile Orange in localitatile in care sunt Orange Shop-uri) ; prin virament in conturi bancare; prin debit direct (la Banc Post, UniCredit Romania, HVB BANK si Finansbank; prin bancomat: BRD, Banc Post, BCR, ING, Banca Transilvania.
Pentru alte informatii ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra la Serviciul.Clienti@orange.ro.
Cu stima,
Elena Gadei
Asistent Serviciul Clienti
adialex
19th May 2006, 17:21
QUOTE(valdur @ May 19 2006, 17:47)

@adialex: adica?!
@spiritul: ex: maica-mea abonata orange trebuie sa mearga 40km (dus-intors) ca sa-si plateasca factura. foarte convenabil nu?

adik.. in functie de provenienta cardului tau, poti suna la un numar gratuit (valabil la majoritatea bancilor) si sa spui ca doresti plata unei facturi orange. te intreaba parola ta de cont si numarul, apoi ii spui contul unde sa virezi banii (asta gasesti pe ultima factura orange, pe prima pagina - sunt numerele de cont deschise de orange la fiecare banca in parte) . eu am card la reiffeissen si ei au un numar national pentru clienti care doresc transferuri bancare prin telefon. good luck
p.s. spune-i si mamei tale asta sau plateste-i tu
Spiritul
19th May 2006, 17:22
QUOTE(valdur @ May 19 2006, 17:47)

dar are internet acolo unde este? lol ...
se poate plati la orice posta omule ... si daca nu are posta mai aproape ... nu cred ca are acces internet ..
valdur
23rd May 2006, 10:52
remedayin
23rd May 2006, 12:31
QUOTE(valdur @ May 23 2006, 11:52)

ms de sfat

... o sa vad cum fac

da are internet acolo prin dial-ul de la romtelefon

normal ca are oficiu postal mai aproape - la vreo 5km

si faza cu plata facturii la oficiul postal parca e mai noua nu?!

(parca de vreo cateva zile doar)
doar la oficiile postale informatizate
deci nu la toate
Mezz
23rd May 2006, 14:48
dak tot nu aveti timp sa platiti facturile alegeti serviciile de internet banking, mobile banking ale unei banci...sau foarte simplu serviciul de debitare directa din cont a contravalorii facturii...
EPoX
23rd May 2006, 23:18
ceva noutati pe webcare ??
stericuta
25th May 2006, 10:07
De cateva ore tot incerc sa fac un cont web care pentru pre-pay si inca nu am trecut de faza cu sms la 488. Inca astept codul de inscriere. S-a terminat oferta web-care pentru pre-pay?
emanu900
27th May 2006, 13:30
Webcare Orange este plin de buguri: de pilda daca ai Flexibil, nu iti spune ce tip este si de ce valoare, doar atat: "Abonamentul tau este Orange!" Optiunile noi pt flexibil(de fapt nici o optiune pt flexibil si/sau pt cel de 4 USD(ma refer la acesta la cele noi de international) nu apar! Vrei sa mai schimbi un numar favorit, poti avea surpriza de a nu fi schimbat! Vrei sa iti trimiti o factura detaliata, te trezesti ca nu mai ajunge in veci! Vrei sa schimbi un plan tarifar la Prepay, te trezesti ca nu ti-l schimba! In pagina principala de abonamente, Flexibilele nu apar deloc! Pt abonamentul Free de 7 USD nu ai disponibila nici o optiune! Si lista mai poate continua! Aceste observatii sunt personale, testate! Jalnic, mai bine nu concepeau o astfel de aplicatie decat sa functioneze(mai bine spus sa nu functioneze) in felul acesta!
adialex
27th May 2006, 15:01
QUOTE(emanu900 @ May 27 2006, 14:30)

Webcare Orange este plin de buguri: de pilda daca ai Flexibil, nu iti spune ce tip este si de ce valoare, doar atat: "Abonamentul tau este Orange!" Optiunile noi pt flexibil(de fapt nici o optiune pt flexibil si/sau pt cel de 4 USD(ma refer la acesta la cele noi de international) nu apar! Vrei sa mai schimbi un numar favorit, poti avea surpriza de a nu fi schimbat! Vrei sa iti trimiti o factura detaliata, te trezesti ca nu mai ajunge in veci! Vrei sa schimbi un plan tarifar la Prepay, te trezesti ca nu ti-l schimba! In pagina principala de abonamente, Flexibilele nu apar deloc! Pt abonamentul Free de 7 USD nu ai disponibila nici o optiune! Si lista mai poate continua! Aceste observatii sunt personale, testate! Jalnic, mai bine nu concepeau o astfel de aplicatie decat sa functioneze(mai bine spus sa nu functioneze) in felul acesta!

pai de la inceput la abonamente iti spune ca e valabil pentru 4 dintre ele, fara flexibil. si asta pt ca flexibil a aparut dupa webcare. am sunat odata la clienti si spuneau ca vor updata sistemul de webcare odata ce vor fi lansate si alte noi optiuni si abonamente, ca sa fie apoi tacamul complet. si iata ca au lansat 'minute flexibile', 'abonamentul de familie', bussiness flexibil si altele.
iar referitor la buguri eu nu am nici unul. dar poate sunt cateva pe webcare, numai ca majoritatea se datoreaza browserului, windows-ului, firewall-ului, etc. daca folositi ultima versiune de internet explorer si renuntati la tot felu de programe de antispy si antivirus aparute peste noapte, si-n plus daca verificati un pic setarile internet explorer-ului, eu zic ca aveti sanse mari sa va mearga perfect, cum merge la mine de fapt.
el_magnifico
27th May 2006, 17:16
"iar referitor la buguri eu nu am nici unul. dar poate sunt cateva pe webcare, numai ca majoritatea se datoreaza browserului, windows-ului, firewall-ului, etc. daca folositi ultima versiune de internet explorer si renuntati la tot felu de programe de antispy si antivirus aparute peste noapte, si-n plus daca verificati un pic setarile internet explorer-ului, eu zic ca aveti sanse mari sa va mearga perfect, cum merge la mine de fapt."
Pai, la fel e si la MyAccount, din experienta proprie spun asta..Daca nu pica ceva pe la server-ul celor de la Connex, nu mi s-a intamplat sa nu mearga, uneori mai greu ce-i drept, dar o vina poate o are si RDS-ul cu mult trambitata lor fibra optice
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.