Orange Webshop si webcare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Spiritul

QUOTE(dansandu @ Apr 16 2006, 17:14) *
Informatiile afisate in webcare in multe cazuri nu corespund cu realitatea. De exemplu in cazul meu nu mi se reflceta in cont ultimul transfer credit efectuat desi la 133 informatiile sunt corecte. Deasemenea nici planul tarifar afisat in webcare nu este cel corect. Nu inteleg de ce au mai introdus un asemenea serviciu daca informatiile afisate sunt total aiurea. Acest lucru mi se intampla pe mai multe cartele prepay Orange. Se mai intampla cuiva?

eu am abonament ... la mine pare ok ... pentru toate abonamentele ... da un mail de la ei de pe site ... si vezi ce e cu el
horia.popescu
QUOTE(dansandu @ Apr 16 2006, 17:14) *
Informatiile afisate in webcare in multe cazuri nu corespund cu realitatea. De exemplu in cazul meu nu mi se reflceta in cont ultimul transfer credit efectuat desi la 133 informatiile sunt corecte. Deasemenea nici planul tarifar afisat in webcare nu este cel corect. Nu inteleg de ce au mai introdus un asemenea serviciu daca informatiile afisate sunt total aiurea. Acest lucru mi se intampla pe mai multe cartele prepay Orange. Se mai intampla cuiva?

Incearca un refresh, sau chiar shift + refresh pe pagina cu cronos dupa ce te loghezi. Planurile tarifare (inclusiv optiunile) care nu mai sunt in oferta actuala (nu mai sunt disponibile pentru activare) nu apar in webcare. Cel putin asta am observat eu.

dansandu
QUOTE(horia.popescu @ Apr 16 2006, 18:00) *
Incearca un refresh, sau chiar shift + refresh pe pagina cu cronos dupa ce te loghezi. Planurile tarifare (inclusiv optiunile) care nu mai sunt in oferta actuala (nu mai sunt disponibile pentru activare) nu apar in webcare. Cel putin asta am observat eu.

Apar si planurile tarifare. La un cont de o luna am schimbat planul tarifar si pe webcare tot planul vechi imi apare. Ideea e ca pt mine webcare ar fi un serviciu f. util pt ca, cartela o vor folosii parintii mei si deci informatiile despre credit sunt esentiale. Nu vreau sa imi apara informatii eronate. Le-am scris un email celor de la orange, sunt curios ce o sa raspunda. Nu merge cu refresh. Probabil daca as fi facut schimbarea planului tarifar si transferul de credit din webcare s-ar fi vazut modificarea. Tinand cont ca am facut acest lucru de pe cartela se pare ca nu se mai reflecta si in webcare. Creditul cred ca se va actualiza pana la urma dar planul tarifar nu prea cred. Servicii de doi lei si tarife mari, asta ofera si orange si connex.
cristido
eu nu reusesc sa ma inregistrez pe web care de o saptamana. mai are cineva aceeasi problema?
horia.popescu
QUOTE(cristido @ Apr 16 2006, 18:07) *
eu nu reusesc sa ma inregistrez pe web care de o saptamana. mai are cineva aceeasi problema?

Si ai sunat la orange? La mine merge.
dansandu
Exact asa cum anticipam. Dupa 2-3 ore creditul este actualizat corect dar planul tarifar este in continuare afisat eronat si asa va ramane. Bine macar ca este afisat corect creditul. Mai utilizeaza cinvea webcare pt. prepay? Te poti baza pe informatiile de credit si valabilitate afisate aici?
Multumesc.
Codename
Apropo de PrePay şi WebCare. Pentru cei înscrişi în Student apare în stânga în meniu rubrica "Student" sau nu ? La abonamente am văzut că apare (la cele înscrise în program).

craiuVerde
QUOTE(dansandu @ Apr 16 2006, 18:07) *
Apar si planurile tarifare. La un cont de o luna am schimbat planul tarifar si pe webcare tot planul vechi imi apare. Ideea e ca pt mine webcare ar fi un serviciu f. util pt ca, cartela o vor folosii parintii mei si deci informatiile despre credit sunt esentiale. Nu vreau sa imi apara informatii eronate. Le-am scris un email celor de la orange, sunt curios ce o sa raspunda. Nu merge cu refresh. Probabil daca as fi facut schimbarea planului tarifar si transferul de credit din webcare s-ar fi vazut modificarea. Tinand cont ca am facut acest lucru de pe cartela se pare ca nu se mai reflecta si in webcare. Creditul cred ca se va actualiza pana la urma dar planul tarifar nu prea cred. Servicii de doi lei si tarife mari, asta ofera si orange si connex.

eu (abonamente) am facut schimbarea adresei alternative de pe webcare si degeaba... tot cea veche apare cu toate ca facturile vin la cea alternatia noua, introdusa de mine. le-am scris si mi-au zis ca o sa incerce rezolvarea problemei... astept de o luna! smile.gif
crisstian
La cartele pre-pay iti afiseaza si factura detaliata la convorbiri pe luna trecuta?
holmes

QUOTE(crisstian @ Apr 17 2006, 12:54) *
La cartele pre-pay iti afiseaza si factura detaliata la convorbiri pe luna trecuta?

ce factura detaliata?la pre-pay nu este factura!
rechinashu
stiti cumva cat e un MMS la cartela orange?
craiuVerde
QUOTE(rechinashu @ Apr 17 2006, 13:18) *
stiti cumva cat e un MMS la cartela orange?

19 centi (orange.ro)
crisstian
QUOTE(holmes @ Apr 17 2006, 13:15) *
ce factura detaliata?la pre-pay nu este factura!

Scuze am gresit.Era vorba de detalii de convorbiri. Eu am abonament si de-acolo mi se trage eroarea.
Deci la cartela pre-pay poti sa vezi detaliile de convorbiri asa cu cum e la abonament sau nu din meniul WebCare?
Eu stiu ca in cazuri exceptionale daca te duci la un orangeshop si ceri detalii de convorbiri la cartela pre-pay ti le listeaza.
Codename
Nu poţi să vezi convorbirile efectuate, nici SMS-urile trimise sau MMS-urile. sad.gif
adialex
eu vreau sa spun ca am creat un cont pe webcare si webshop si imi merge bine. factura, cronosul.. o singura nemultumire am.. eu am flexibil si se pare ca la abonamentul asta nu imi pot selecta optiunile din webcare pentru ca imi scrie asa: "Pachetul tau nu contine nici un serviciu." Parca as avea orange free, ca la ala asa scrie... voi ce credeti e o eroare sau nu? cine are flexibil? la voi tot asa este?
Cosconor
QUOTE(Codename @ Apr 16 2006, 22:01) *
Apropo de PrePay și WebCare...
Eu am activat WebCare-ul acum câteva zile, si sunt cam dezagamgit de ce poti face acolo... Nu poti face mai nimic : îti verifici creditul, schimbi planul tarifar (ca si cum ai schimba de plan în fiecare zi), schimbi numerele favorite, mai poti transfera credit... si atât. mad.gif

Eu credeam ca pot prelungi acolo durata de valabilitate a roaming-lui, ca pot activa unele optini de genul Wap Unlimited sau SIM Agenda Backup... mellow.gif
EPoX
QUOTE(adialex @ Apr 18 2006, 10:09) *
eu vreau sa spun ca am creat un cont pe webcare si webshop si imi merge bine. factura, cronosul.. o singura nemultumire am.. eu am flexibil si se pare ca la abonamentul asta nu imi pot selecta optiunile din webcare pentru ca imi scrie asa: "Pachetul tau nu contine nici un serviciu." Parca as avea orange free, ca la ala asa scrie... voi ce credeti e o eroare sau nu? cine are flexibil? la voi tot asa este?

da ai dreptate
cand dai la abonamente nu zice decat de cel personal si cel shared ... nu sunt precizate alte abonamente inafara de astea ....
la optiuni nu scrie nimic
la servicii nimic ... adica nu putem vedea optiunile si serviciile valabile pentru tipul nostru de abonament ....

ne ajuta careva cu o sesizare ceva ?
Ciubex
QUOTE(adialex @ Apr 18 2006, 10:09) *

WebCare-ul, in special este o aplicatie web, pe care trebuie sa o modifice in functie de noile abonamente si in fucntie de noile optiuni, din pacate o actualizare a acestei aplicatii nu este atat de simpla precum editatul unui banal HTML sau fisier text, probabil le va lua destul de mult timp pana sa le mearga bine si sa fie completa aplicatia. Pana atunci, ma "bucur" si eu de principalele facilitati, avand un abonament din planul Personal imi pot configura optiunile, insa beneficiez si de restul resurselor: vizualizare a Cronos-ului, a facturii, de editare a numerelor favorite si partea de "contact".
Mi-ar fi placut, de exemplu sa pot trimite SMS-uri din aceasta aplicatie, care sa-mi fie tarifate normal biggrin.gif sau sa-mi fie scazute din numarul SMS-urilor incluse in optiunea sms activata, in cazul in care ar fi vreuna activa.
EPoX
stiu chestia asta dar abonamentul flexibil este de ceva vreme, el inainte se numea Orange Value Bundle ( un nume mult mai potrivit decat Flexibil smile.gif )
si mai este si abonamentul reincarcabil care nu este figurat in webcare si acesta este de ceva vreme in ofertele orange.
EPoX
am trimis mail la orange sa le spun de chestia dintre webcare si abonamentul flexibil ... poate or sa rezolve ei problema smile.gif
craiuVerde
QUOTE(Ciubex @ Apr 18 2006, 14:35) *
WebCare-ul, in special este o aplicatie web, pe care trebuie sa o modifice in functie de noile abonamente si in fucntie de noile optiuni, din pacate o actualizare a acestei aplicatii nu este atat de simpla precum editatul unui banal HTML sau fisier text, probabil le va lua destul de mult timp pana sa le mearga bine si sa fie completa aplicatia. Pana atunci, ma "bucur" si eu de principalele facilitati, avand un abonament din planul Personal imi pot configura optiunile, insa beneficiez si de restul resurselor: vizualizare a Cronos-ului, a facturii, de editare a numerelor favorite si partea de "contact".
Mi-ar fi placut, de exemplu sa pot trimite SMS-uri din aceasta aplicatie, care sa-mi fie tarifate normal biggrin.gif sau sa-mi fie scazute din numarul SMS-urilor incluse in optiunea sms activata, in cazul in care ar fi vreuna activa.

dar pentru asta au Grup Mesaje Scrise si chiar daca nu sunt comasate mie nu mi se pare un inconvenient. avantajul oferirii unui intreg pe bucati este ca fiecare se foloseste doar de bucatile pe care le vrea (si astfel sistemul nu se incarca degeaba...biggrin.gif )
Ciubex
QUOTE(craiuVerde @ Apr 18 2006, 15:45) *
dar pentru asta au Grup Mesaje Scrise si chiar daca nu sunt comasate mie nu mi se pare un inconvenient. avantajul oferirii unui intreg pe bucati este ca fiecare se foloseste doar de bucatile pe care le vrea (si astfel sistemul nu se incarca degeaba...biggrin.gif )

Am stiut de varianta asta dar mie nu mi sa pare comoda.
Uite incearca sa trimiti un mesaj cand ai telefonul inchis, sau daca esti in strainatate si vrei sa trimiti un mesaj, atata timp cat nu poti confirma acel SMS cu parola unica, nu prea te ajuta serviciul asta.
Iar daca tot au asa ceva, Grup Mesaje Scrise, de ce sa nu introduca aceasta facilitate in cadrul WebCare-ului?
adialex
QUOTE(EPoX @ Apr 18 2006, 15:26) *
am trimis mail la orange sa le spun de chestia dintre webcare si abonamentul flexibil ... poate or sa rezolve ei problema smile.gif

sa-mi spui si mie pls ce-ai rezolvat ok? pe mess sau pe pm..
radutm
Intreabre : dupa cat timp de la emiterea facturi , este disponibila pe webcare ?
La mine de exemplu dureaza destul de mult , adica apox 2 saptamani
craiuVerde
QUOTE(radutm @ Apr 20 2006, 12:16) *
Intreabre : dupa cat timp de la emiterea facturi , este disponibila pe webcare ?
La mine de exemplu dureaza destul de mult , adica apox 2 saptamani

e cam mult... la mine maxim 4 zile (nu-mi amintesc sa fi intarziat 5)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.