macsfx
16th February 2006, 17:39
Chestie super ciudata legata de Webcare: in momentul in care fac autentificarea ma duce in interfata din limba engleza (chiar daca ulterior selectez limba romana, se pare ca nu exista nici un cookie care sa o pastreze). Desigur cand am sunat la 411 (de 2 ori) sa-i intreb de problema asta, consultantele au creat un cont demo care, la randul sau avea meniu tot in limba engleza. Iar la final mi s-a spus ca problema respectiva tine de departamentul marketing al Orange Romania si nu au idee cand se poate remedia. Si la voi e tot la fel?
P.S. Initial cand a aparut serviciul de management al contului de abonat pe webcare interfata aparea in limba romana, dupa ce am reziliat unul din abonamente (si desigur ca a trebui sa fac reinscriere in webcare) m-am confruntat cu problema mai sus mentionata.
Codename
16th February 2006, 18:48
La mine e în română peste tot fără să selectez nimic. Ce browser folosești ?
seraf
16th February 2006, 18:54
Stie cineva cum se poate schimba parola contului de Webcare?
Codename
16th February 2006, 18:58
Ai încercat de sus din colț "Date personale" ? Acolo ai opțiunea de modificare și poți selecta o parolă nouă.
seraf
16th February 2006, 19:14
QUOTE(Codename @ Feb 16 2006, 18:58)

Ai încercat de sus din colț "Date personale" ? Acolo ai opțiunea de modificare și poți selecta o parolă nouă.
Mersi, am gasit! Numai ca nu scria mura-n gura "modifica parola"!
macsfx
16th February 2006, 20:37
QUOTE(Codename @ Feb 16 2006, 18:48)

La mine e în română peste tot fără să selectez nimic. Ce browser foloseşti ?
Sincer sa fiu Orange Romania e provider-ul meu preferat in ceea ce priveste serviciile de telefonie mobila,imi satisface toate nevoile legate de comunicare, insa cand o fac lata sau apar disfunctionalitati inexplicabile ca-n zona crepusculara pt help support 411 sau departamentul tehnic, o fac lata de-a binelea
Folosesc Firefox, insa si pe IE e aceeasi dispunctionalitate...Probabil ca va mai trebui sa-i stresez putin (cum am facut in cazul reactivarii Orange Student pe un alt numar, desi cel initzial l-am reziliat si politica interna nu permite reinscriere
)...
versus
17th February 2006, 16:10
Nu e de la browser. Si eu am patit la fel dupa recrearea contului de la webcare. E o setare la ei in baza de date cred. Si SMS cu codul de acces imi vine tot in engleza in timp ce inainte imi venea in romana. Sunt curios si eu de la ce o fi.
CranckItUp
17th February 2006, 16:29
QUOTE(versus @ Feb 17 2006, 16:10)

Nu e de la browser. Si eu am patit la fel dupa recrearea contului de la webcare. E o setare la ei in baza de date cred. Si SMS cu codul de acces imi vine tot in engleza in timp ce inainte imi venea in romana. Sunt curios si eu de la ce o fi.
s-ar putea sa aiba legatura cu optiunea pe care o ai setata in programul orange Thank You - daca e pusa limba romana sau engleza acolo...
macsfx
18th February 2006, 12:54
QUOTE(versus @ Feb 17 2006, 16:10)

Vezi ca in contul tau de Webcare ai sectiunea Contacteaza-ne -> Reclamatii . Eu am postat deja problema respectiva, incearca si tu; cu cat or sa fie mai multi cu nemultumirea asta cu-atat se vor misca si programatorii lor de la departamentul tehnic sa remedieze bug-ul
versus
22nd February 2006, 06:42
QUOTE(macsfx @ Feb 18 2006, 12:54)

Vezi ca in contul tau de Webcare ai sectiunea Contacteaza-ne -> Reclamatii . Eu am postat deja problema respectiva, incearca si tu; cu cat or sa fie mai multi cu nemultumirea asta cu-atat se vor misca si programatorii lor de la departamentul tehnic sa remedieze bug-ul

E, uite ca a avut efect. In 3 zile au rezolvat problema. Au introdus un camp nou. Se numeste "limba implicita" si il poti modifica de la "date personale" (in dreapta sus). Banuiesc ca acum si la crearea unui cont nou se solicita limba implicita. Nu era mare lucru dar e bine ca au tinut cont de reclamatiile clientilor si au rezolvat rapid problema.
macsfx
22nd February 2006, 08:51
QUOTE(versus @ Feb 22 2006, 06:42)

E, uite ca a avut efect. In 3 zile au rezolvat problema. Au introdus un camp nou. Se numeste "limba implicita" si il poti modifica de la "date personale" (in dreapta sus). Banuiesc ca acum si la crearea unui cont nou se solicita limba implicita. Nu era mare lucru dar e bine ca au tinut cont de reclamatiile clientilor si au rezolvat rapid problema.

Yep. Atat luni, cat si ieri m-au sunat cei de la 411 sa le explic detaliat problema expusa pe webcare. Ieri mi-au spus ca cei din tehnic au creat optiunea cu limba implicita in "date personale". Asadar inca o bila alba pentru remedierea bug-ului la Orange Romania
craiuVerde
22nd February 2006, 15:54
eu le-am trimis mail ca adresa alternativa (si activa ptr trimiterea facturii) afisata pe site nu este buna... am schimbat-o acum 3-4 luni si tot nu s-a afisat cea buna cu toate ca facturile ajung la adresa alternativa introdusa de mine. si am mai schimbat si acum cateva zile din nou si tot cea veche era afisata...
mi-au raspuns ca modificarea ceruta de mine s-a efectuat (stiam si eu ca scria "finalizata" in dreptul cererii) si mi-au dat "definitia" a ceea ce inseamna adresa alternativa.. dar bug-ul tot nu a fost rezolvat
seraf
22nd February 2006, 16:25
Eu am alte necazuri cu Web Care: am 2 nr te tel pe abonament si cand am facut contul la Web Care l-am facut pe cel mai vechi. o perioada de timp am avut acces din acelas cont la ambele nr. De cateva zile nu mai am acces la cel de al doilea abon., am incercat sa fac un cont separat si pentru el dar nu s-a putut, am primit un mesaj in care mi se spunea ca am deja cont pentru numarul respectiv! ???
Inca nu am sunat la 408 dar o s-o fac azi.
adialex
22nd February 2006, 18:21
QUOTE(seraf @ Feb 22 2006, 16:25)

Eu am alte necazuri cu Web Care: am 2 nr te tel pe abonament si cand am facut contul la Web Care l-am facut pe cel mai vechi. o perioada de timp am avut acces din acelas cont la ambele nr.
De cateva zile nu mai am acces la cel de al doilea abon., am incercat sa fac un cont separat si pentru el dar nu s-a putut, am primit un mesaj in care mi se spunea ca am deja cont pentru numarul respectiv! ???
sigur mai ai al doilea abonament? zappu vad ca nu te lasa sa reziliezi, astia poate-or simtit ca nu mai prea vorbesti si raus
alemat
22nd February 2006, 18:38

Eu am alte necazuri cu Web Care: am 2 nr te tel pe abonament si cand am facut contul la Web Care l-am facut pe cel mai vechi. o perioada de timp am avut acces din acelas cont la ambele nr. De cateva zile nu mai am acces la cel de al doilea abon., am incercat sa fac un cont separat si pentru el dar nu s-a putut, am primit un mesaj in care mi se spunea ca am deja cont pentru numarul respectiv! ???
Inca nu am sunat la
408 dar o s-o fac azi.
Vrei sa zici 411, nu?
Codename
22nd February 2006, 20:19
408 e numărul pentru internet și date.
seraf
23rd February 2006, 17:23
Am rezolvat-o! Pentru cei cu mai multe abonamente trebuie sa mai setezi o parola in plus, au facut de curand modificarea asta dar nu s-au obosit sa anunte/avertizeze in nici un fel! Am mai gasit o "buba": la date personale - persoana de contact mi-au trecut nr vechiului abonament pe care l-am dezactivat de 2 ani si ceva, deja nr asta a fost distribuit altei persoane (nu stiu daca pe abon. sau prepay) si nu am nici o optiune de modificare!
crisstian
27th February 2006, 11:24
M-am interesat la orange cu privire la posibilitatea listarii facturi, detalii convorbiri, de pe webcare.
Raspunsul lor a fost ca nu se poate.
radutm
9th March 2006, 16:07
De ceva vreme (mai exact 2 zile ) , nu mai merge sa consult factura detaliata de pe webcare .(mentionez ca a fost activata si pe hartie )
La voi merge ?
multam
kitty_kitty
9th March 2006, 22:28

ti-ai modificat ceva la vre-o parola thank you sau de pe la vre-un robot ceva?
raducristin
10th March 2006, 00:04
QUOTE(radutm @ Mar 9 2006, 14:07)

De ceva vreme (mai exact 2 zile ) , nu mai merge sa consult factura detaliata de pe webcare .(mentionez ca a fost activata si pe hartie )
La voi merge ?
multam
Intr-adevar nu se pot vedea facturile pe webcare. Si nu doar cele detaliate. Acum am sesizat problema. Oricum e prima luna cand se intampla astfel.
crisstian
14th April 2006, 10:00
Am o rugaminte.
Acum cateva momente am incercat sa ma conectez pe WEBCARE si nu am reusit. Imi refuza conectarea.
Numele si parola l-am scris corect si le-am luat si de pe adresa de email cu copy si paste gandindu-ma ca nu mai stiu sa scriu si sa citesc insa tot nu merge.
Daca are cineva cont il rog sa incerce sa se conecteze si sa-mi spuna si mie daca a reusit.
P.S. Intre timp am reusit sa vorbesc intr-un tarziu la 411 (ii prizi greu) si mi-au spus ca momentan se lucreaza si din cauza asta nu am reusit sa ma conectez. Initial am crezut ca a intrat cineva pe contul meu.
dansandu
14th April 2006, 10:04
QUOTE(crisstian @ Apr 14 2006, 11:00)

Am o rugaminte.
Acum cateva momente am incercat sa ma conectez pe WEBCARE si nu am reusit. Imi refuza conectarea.
Numele si parola l-am scris corect si le-am luat si de pe adresa de email cu copy si paste gandindu-ma ca nu mai stiu sa scriu si sa citesc insa tot nu merge.
Daca are cineva cont il rog sa incerce sa se conecteze si sa-mi spune si mie daca a reusit.
Nici la mine nu merge si am incercat pe mai multe conturi.
manea_razvanro
14th April 2006, 10:20
La mine cel putin merge .Este ora 11:20 si mi-a mers din prima incercare.
dansandu
16th April 2006, 16:14
Informatiile afisate in webcare in multe cazuri nu corespund cu realitatea. De exemplu in cazul meu nu mi se reflceta in cont ultimul transfer credit efectuat desi la 133 informatiile sunt corecte. Deasemenea nici planul tarifar afisat in webcare nu este cel corect. Nu inteleg de ce au mai introdus un asemenea serviciu daca informatiile afisate sunt total aiurea. Acest lucru mi se intampla pe mai multe cartele prepay Orange. Se mai intampla cuiva?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.