Orange Webshop si webcare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

tiff

QUOTE(kingblana @ Oct 10 2005, 14:12)
Da , functioneaza pentru toti clientii .

Exact; asta inseamna ca serviciul Webcare s-a comportat conform asteptarilor in perioada de beta test; pacat ca Webshopul e cam saracut la accesorii...
Comunicatul complet se poate gasi la URL
http://www.orange.ro/about/archive/pr2005-1010-ro.html
balenax
valoarea creditului curent disponibil (centi): 1.183,00
sfarsitul perioadei active: 28/02/2006
sfarsitul perioadei de gratie: 27/10/2006

Nu exista credit disponibil. Reincarca-ti contul.

cam ciudate mesajele . pe langa faptul ca nu am creditul respectiv , e un pic mai mic, putin mai jos scrie ca nu am credit disponibil biggrin.gif . haios .

crisstian
Intrebare pentru cei care sunt inregistrati pe WEBCARE
Din meniul webcare exista vreo posibilitate sa-mi LISTEZ factura. Va intreb deoarece cel putin eu am constatat ca SE POATE VIZUALIZA dar nu poti sa o salvez in calculator (nu tine figura cu CTRL+A, si nici selectat totul cu mouse-ul) si nici nu exista optiune directa de pe pagina web sa o pot lista. Din webcare daca vrei sa ai factura in format ,,fizic" ai doar optiunea :,,cere o copie dupa factura"-adica ti-o trimite prin posta in termen de 14 zile.
Pai daca au facut serviciul WEBCARE de ce nu dau si posibilitatea de a lista factura sau sa o timiti la o adresa de e-mail indicata.
Deci se poate lista/copia factura de pe WEBCARE?
adrianb
Daca apesi CTRL-P ce se intampla?
Codename
Eu zic să încerci cu View Source sau în cel mai rău caz Print Screen + Paste în Paint. happy.gif
radutm
QUOTE(crisstian @ Feb 6 2006, 12:15) *
Din meniul webcare exista vreo posibilitate sa-mi LISTEZ factura. Va intreb deoarece cel putin eu am constatat ca SE POATE VIZUALIZA dar nu poti sa o salvez in calculator (nu tine figura cu CTRL+A, si nici selectat totul cu mouse-ul) si nici nu exista optiune directa de pe pagina web sa o pot lista. Din webcare daca vrei sa ai factura in format ,,fizic" ai doar optiunea :,,cere o copie dupa factura"-adica ti-o trimite prin posta in termen de 14 zile.
Pai daca au facut serviciul WEBCARE de ce nu dau si posibilitatea de a lista factura sau sa o timiti la o adresa de e-mail indicata.

Nu inteleg cum zici tu ca se poate "vizualiza facura" , pentru ca la mine exista doar optiunea de a primi facura prin posta .

Plus de asta am inteles ca la Connex , se poate face asta , adica vezi zi de zi apelurile efectuate .
Din pacate la Orange nu s-au gandit la asta .
cmidp
QUOTE(radutm @ Feb 9 2006, 11:17) *
Nu inteleg cum zici tu ca se poate "vizualiza facura" , pentru ca la mine exista doar optiunea de a primi facura prin posta .

Plus de asta am inteles ca la Connex , se poate face asta , adica vezi zi de zi apelurile efectuate .
Din pacate la Orange nu s-au gandit la asta .

Factura se poate vizualiza detaliat. Orange s-a gandit la asta.

La unii insa nu apare in meniul ala (probabil ca nici in rest nu au activata optiunea de factura detaliata)

Alta explicatie n-as avea.

zaze
Si la Connex este conditionata de activarea facturii detaliate. La Connex sunt insa doua tipuri:
1. factura detaliata pe hartie, care include si factura detaliata in myaccount
2. factura detaliata doar in myaccount
E posibil ca la Orange sa fie la fel.
radutm
Da , asa este trebuie sa ai activata factura detaliata pe hartie pentru a vedea si pe webcare.
Am aflat acum dupa o discutie cu cei de la serviciul client.
bolo

QUOTE(zaze @ Feb 9 2006, 12:40) *
Si la Connex este conditionata de activarea facturii detaliate. La Connex sunt insa doua tipuri:
1. factura detaliata pe hartie, care include si factura detaliata in myaccount
2. factura detaliata doar in myaccount
E posibil ca la Orange sa fie la fel.

La connex NU EXISTA factura detaliata pe my acount ci doar niste rapoarte INFORMATIVE.Si pe mine m-a pacalit la rel clienti ca este dar cand am vorbit cu cei de la date mi-au spus:"poate colegii mei au inteles gresit"
zaze
Cum sa nu existe? Exista FACTURA si RAPOARTE. Rapoartele sunt intr-adevar informative, sunt un fel de Cost Control detaliat. La sfarsitul lunii apare factura la FACTURA. Este absolut la fel ca cea tiparita!

Nu mai da informatii eronate, daca nici macar nu ai incercat serviciul...
crisstian
Pentru cei care s-au inregistrat ,,partial" pe Orange WEBCARE, adica cei care NU ISI POT vizualiza datele despre ultimile facturi (parca erau 6 din urma).
Am scris pe mail la orange si raspunsul e mai jos.
O alta chestiune nerezolvata si care atunci cand am scris la orange nu stiam de ea: SE POATE LISTA SAU SALVA IN CALCULATOR DATELE VIZUALIZATE PE MONITOR ca eu nu am reusit. Stie cineva? a incercat?
....daca nu primesc un raspuns cred ca mai trimit un e-mail la orange sa aflu raspunsul.

codename ,,Eu zic să încerci cu View Source"- asta n-am incercat-o poate imi explici mai pe romaneste, sau am incercat-o si n-am stiut ca se numeste asa smile.gif

Radutm ,,Nu inteleg cum zici tu ca se poate "vizualiza facura" , pentru ca la mine exista doar optiunea de a primi facura prin posta"
Adica eu am posibilitatea atunci cand intru pe WEBCARE pot sa citesc depre datele ultimelor facturi -PE MONITOR smile.gif - (inclusiv factura detaliata insa NU POT SA PRINTEZ/SALVAEZ) raspunsul pentru "vizualiza facura" il ai mai jos

RASPUNSUL DAT DE ORANGE

Va multumim pentru cererea trimisa prin webcare.

> Va informez ca exista posibilitatea sa vizualizati detaliile facturii
> utilizand aplicatia webcare, dar pentru acest lucru este nevoie sa
> aveti rol de administrator.
> Atunci cand v-ati creat contul in aplicatia webcare nu ati trecut si
> parola Orange Thank You.
> Va puteti declara rolul de administrator in felul urmator: va
> inregistrati in webcare cu utilizator si parola, dupa care veti
> observa in partea dreapta de sus rubrica "date personale"; o
> selectati, apasati apoi butonul "modifica" si treceti parola contului
> webcare si parola Orange Thank You, bifand ulterior "termeni si
> conditii".
> Parola initiala este formata din ultimele sase cifre ale seriei de la
> buletinul de identitate.
> Pentru informatii suplimentare, va asteptam la Serviciul Clienti, 411
> (apel gratuit)/ 021-2033030 (apel taxabil).
bolo
QUOTE(zaze @ Feb 9 2006, 22:18) *
Cum sa nu existe? Exista FACTURA si RAPOARTE. Rapoartele sunt intr-adevar informative, sunt un fel de Cost Control detaliat. La sfarsitul lunii apare factura la FACTURA. Este absolut la fel ca cea tiparita!

Nu mai da informatii eronate, daca nici macar nu ai incercat serviciul...

O.K. Scuze dar nu vreau sa dezinformez.M-iam activat factura detaliata acum o luna si nu o pot vedea pe my acount.
Cu ce sunt eu vinovat ca cei de la relatii cu clientii sunt de toata jena.Se contrazic unul pe altul si induc pe oricine in eroare.
Speedo
Merge, multumesc, m-ai scutit de sunat, ca tot nu aveam nici un chef.

Speedo
zaze
@bolo
Mai este o chestie, daca ai contul pe firma, trebuie sa ai un cont de administrator pentru a vedea factura. Poate te ajuta la ceva chestia asta. wink.gif
radutm
Nu mai merge orange.ro/webcare/, este o problema doar la mine ?
Multam
stericuta
Nici la mine nu merge.
bigheart
QUOTE(stericuta @ Feb 14 2006, 09:38) *
Nici la mine nu merge.

La mine merge!
xndoe
QUOTE(crisstian @ Feb 10 2006, 10:39) *
Pentru cei care s-au inregistrat ,,partial" pe Orange WEBCARE, adica cei care NU ISI POT vizualiza datele despre ultimile facturi (parca erau 6 din urma).
Am scris pe mail la orange si raspunsul e mai jos.
O alta chestiune nerezolvata si care atunci cand am scris la orange nu stiam de ea: SE POATE LISTA SAU SALVA IN CALCULATOR DATELE VIZUALIZATE PE MONITOR ca eu nu am reusit. Stie cineva? a incercat?
....daca nu primesc un raspuns cred ca mai trimit un e-mail la orange sa aflu raspunsul.

codename ,,Eu zic să încerci cu View Source"- asta n-am incercat-o poate imi explici mai pe romaneste, sau am incercat-o si n-am stiut ca se numeste asa smile.gif

Radutm ,,Nu inteleg cum zici tu ca se poate "vizualiza facura" , pentru ca la mine exista doar optiunea de a primi facura prin posta"
Adica eu am posibilitatea atunci cand intru pe WEBCARE pot sa citesc depre datele ultimelor facturi -PE MONITOR smile.gif - (inclusiv factura detaliata insa NU POT SA PRINTEZ/SALVAEZ) raspunsul pentru "vizualiza facura" il ai mai jos

RASPUNSUL DAT DE ORANGE

Va multumim pentru cererea trimisa prin webcare.

> Va informez ca exista posibilitatea sa vizualizati detaliile facturii
> utilizand aplicatia webcare, dar pentru acest lucru este nevoie sa
> aveti rol de administrator.
> Atunci cand v-ati creat contul in aplicatia webcare nu ati trecut si
> parola Orange Thank You.
> Va puteti declara rolul de administrator in felul urmator: va
> inregistrati in webcare cu utilizator si parola, dupa care veti
> observa in partea dreapta de sus rubrica "date personale"; o
> selectati, apasati apoi butonul "modifica" si treceti parola contului
> webcare si parola Orange Thank You, bifand ulterior "termeni si
> conditii".
> Parola initiala este formata din ultimele sase cifre ale seriei de la
> buletinul de identitate.
> Pentru informatii suplimentare, va asteptam la Serviciul Clienti, 411
> (apel gratuit)/ 021-2033030 (apel taxabil).

Iata si un mic bug: daca numele contului tau contine caracterul "punct" atunci nu-ti vei putea declara rolul de administrator in modul prezentat. De fapt problema e la crearea de conturi unde-ti este permis folosire caracterului "."
alemat
Mai stiu si eu un bug wink.gif
Daca parola ta Thank You nu coincide cu numarul de la buletin, nu vei putea sa o tastezi, ci vei fi nevoit ca in locul ei sa introduci tot numarul de la buletin. Cineva a omis sa faca un select pe tabela cu informatiile despre utilizatori si a facut in schimb comparatia cu numarul de la buletin pe care l-ai introdus pe webcare nono.gif
macsfx
QUOTE(stericuta @ Feb 14 2006, 09:38) *
Nici la mine nu merge.

A fost picat de azi noapte de la orele 23 si pana mai spre dimineata. Modificari pe webcare n-am remarcat asadar posibil sa fi fost o problema temporara la ei...
valdur
QUOTE(crisstian @ Feb 6 2006, 12:15) *

binenteles ca se poate salva, lista etc dar nu cu internet explorer. foloseste mozilla firefox si dai cu butonul din dreapta: acest frame / salveaza acest frame ca / pagina html. Poti deschide dupaia si cu IE si poti tipari.
crisstian
QUOTE(valdur @ Feb 16 2006, 12:51) *
binenteles ca se poate salva, lista etc dar nu cu internet explorer. foloseste mozilla firefox si dai cu butonul din dreapta: acest frame / salveaza acest frame ca / pagina html. Poti deschide dupaia si cu IE si poti tipari.

Si de unde fac rost de "mozilla firefox". E prima data cand aud de softul asta.

..........intre timp am gasit pe internet........Incerc sa vad ce-i cu softul asta.
Mersi.
nemos666
QUOTE(crisstian @ Feb 16 2006, 13:23) *
Si de unde fac rost de "mozilla firefox". E prima data cand aud de softul asta.

..........intre timp am gasit pe internet........Incerc sa vad ce-i cu softul asta.
Mersi.

ohmy.gif Da pe ce lume traiesti?
EPoX
preaa tareeee .... mai nu deschide ca-i virus smile.gif))))
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.