Orange Webshop si webcare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Cosconor

QUOTE(vodafone_ro @ Oct 6 2005, 21:10)
si cine sa comande o cartela de 5 usd si sa o platesti cu 10 cursing.gif
*
tongue.gif
cristido
QUOTE(vodafone_ro @ Oct 6 2005, 21:10)
ma inregistrai si eu cu userul vodafone  biggrin.gif
cred ca o sa mi l stearga cat de curand
cam scumpa taxa aia de expediere 5 usd
vroiam o sapca dar la 11 si ceva usd e a naiba de scumpa  ohmy.gif
si cine sa comande o cartela de 5 usd si sa o platesti cu 10 cursing.gif
*

smile.gif

oricum pt comenzi peste 35usd e moca livrarea

Codename
Le trebe CNP și alte abureli. Bine că nu cere și ce ai mâncat azi.

Oare dacă introduc date eronate ce se întâmplă ? tongue.gif
Spiritul
QUOTE(Codename @ Oct 7 2005, 00:09)
Le trebe CNP și alte abureli. Bine că nu cere și ce ai mâncat azi.

*

cata secretomanie ... e asa mare deranjul?
just relax....si zi merci ca nu esti in elvetia cu acel PrePay
someone
QUOTE(DanHD @ Oct 6 2005, 19:22)
Da, merge. Trebuie doar sa fi in perioada activa a contului.
In perioada de gratie nu poti sa te inregistrezi.
*

am abonament
naughty.gif
Codename
QUOTE(Spiritul @ Oct 7 2005, 09:18)
cata secretomanie ... e asa mare deranjul?
just relax....si zi merci ca nu esti in elvetia cu acel PrePay

Mi se pare absurd atâtea informații pentru un amărât de Webcare. Când sun la *133# să aflu creditul nu mă întreabă nimeni CNP. tongue.gif
gsm_blues
QUOTE(Codename @ Oct 7 2005, 14:25)
Mi se pare absurd atâtea informații pentru un amărât de Webcare. Când sun la *133# să aflu creditul nu mă întreabă nimeni CNP. tongue.gif
*

pai da... pt ca suni... te autentifici cu tel in retea atunci cand il deschizi.... nici nu-i nevoie sa te intrebe cineva...
pe net e un pic altfel... poti fi oricine...

nsec
chestia cu CNP, adresa, name & etc. este utila pentru WebShop ... doar nu va trimite pachetele la vecinu happy.gif
tiff
QUOTE(Codename @ Oct 7 2005, 15:25)
*

Baza de date Webcare-Webshop este comuna, de aceea.
remedayin

stie careva daca vor oferii baietii posibilitatea sa iti administrezi toate abonamentele de pe acelasi cont?
ca am vre-o 4 si nu as vrea sa imi fac 4 conturi diferite
RF_head
fratilor,
eu am intrat la www.orange.ro/webcare, dar vad numai webshop.

Unde?? e un link catre webcare, ala in care vad informatii legate de prepaid-ul cu care ma mandresc ?

Multumesc anticipat.
Scuze daca intrebarea e obsolete.
remedayin
pai inscriete la webshop si apoi dupa ce te loghezi in dreapta sus ai 2 optiuni : webshop/webcare
nu e mare greu sa dai un click laugh.gif
alemat
QUOTE(remedayin @ Oct 7 2005, 21:53)
stie careva daca vor oferii baietii posibilitatea sa iti administrezi toate abonamentele de pe acelasi cont?
ca am vre-o 4 si nu as vrea sa imi fac 4 conturi diferite
*

Pai eu m-am inregistrat de pe numarul radacina (ala pe care primesti inf despre factura, poti sa vezi pct thku etc...) si le am pe toate 7 la un loc si le pot administra la fel de bine pe toate smile.gif
remedayin
multam alex, am vazut si eu un pic mai tarziu ca pot selecta din drop down listu ala toate numerele
Fantasio
QUOTE(RF_head @ Oct 7 2005, 23:30)
fratilor,
eu am intrat la www.orange.ro/webcare, dar vad numai webshop.

Unde??  e un link catre webcare,  ala in care vad informatii legate de prepaid-ul cu care ma mandresc ?

Multumesc anticipat. 
Scuze daca intrebarea e obsolete.
*

Din momentul in care te inregistrezi dureaza un pic pana se actualizeaza baza de date cu datele despre contul tau prepay (cam 1 ora depinde de cat de incarcat e serverul). Dupa aia poti sa vezi si informatii despre prepaid-ul cu care te mandresti.
RF_head
QUOTE(remedayin @ Oct 7 2005, 22:54)
pai inscriete la webshop si apoi dupa ce te loghezi in dreapta sus ai 2 optiuni : webshop/webcare
nu e mare greu sa dai un click  laugh.gif
*

da.

dar amandoua te trimit la webshop..
stratificat
QUOTE(RF_head @ Oct 9 2005, 12:18)
da.

dar amandoua te trimit la webshop..
*

dar tu ai numar Orange?
Mycro
O nedumerire. Daca dai pe "Cronos si factura -> factura detaliata" te taxeaza cu 1USD pt ca iti trimit detaliata prin posta?

Credeam ca 'factura detaliata' e similar cu MyAccount la faza cu detalierea, dar se pare ca doar trimit prin posta detaliata, si nu web-view sau macar sa o trimita pe mail deadtongue.gif
tiff
Exista web view si nu iti cere 1 dolar pentru a o trimite prin posta.
Bandit
QUOTE(tiff @ Oct 9 2005, 13:24)
*

Unde este web-view? Am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni. Trebuie sa ai cumva optiunea de detaliata activata?
Nu-mi explic cum tu ai webview si noi nu.
Bandit
QUOTE(tiff @ Oct 9 2005, 13:24)
*

Unde este web-view? Am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni. Trebuie sa ai cumva optiunea de detaliata activata?
Nu-mi explic cum tu ai webview si noi nu.
RF_head
QUOTE(stratificat @ Oct 9 2005, 13:06)
dar tu ai numar Orange?
*

da, am numar Orange.

Dar mi-ai "ring za bell", pt ca m-am inregistrat la serviciul respectiv folosind varianta cu emailul, pt ca de unde ma aflu acum nu pot da sms de pe cartela aia(pt autentificarea posesorului cartelei, presupun)

Nr de contact din formular nu presupune automat inregistratea numarului respectiv la webcare... chestie banala ...

tnx.
tiff
QUOTE(Bandit @ Oct 9 2005, 21:45)

E o explicatie posibila, am factura detaliata activata de vreo patru luni.
kingblana
Da , functioneaza pentru toti clientii .

Esti inregistrat in Orange WebShop. Acum poti vedea si compara telefoane mobile, accesorii, produse Orange PrePay si poti comanda online produsele pe care ti le doresti.
tiff
QUOTE(kingblana @ Oct 10 2005, 14:12)
Da , functioneaza pentru toti clientii .

Exact; asta inseamna ca sistemul s-a comprtat conform asteptarilor in perioada de beta test; pacat ca Webshopul e cam saracut la accesorii...
Comunicatul complet se poate gasi la URL
http://www.orange.ro/about/archive/pr2005-1010-ro.html
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.