Orange Webshop si webcare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Courage

Tocmai am primit o scrisoare de la Orange, prin care ma anunta ca incepand cu 27 octombrie se va deschide Orange Webshop, magazin virtual de unde se vor putea cumpara mobile si accesorii.

http://www.orange.ro/webshop

Aveti atasat scrisoarea primita. E cenzurata partea cu accesul la serviciu.
Arpi
O aplicatie in genul - myaccount de la connex doar ca este putin mai complexa!
Bravo Orange! ohmy.gifK:

bogdanan
QUOTE(Courage @ Sep 23 2005, 13:06)
Tocmai am primit o scrisoare de la Orange, prin care ma anunta ca incepand cu 27 octombrie se va deschide Orange Webshop, magazin virtual de unde se vor putea cumpara mobile si accesorii.

http://www.orange.ro/webshop

Aveti atasat scrisoarea primita. E cenzurata partea cu accesul la serviciu.
*

Not Found
The requested URL /webshop was not found on this server.
Spiritul
QUOTE(bogdanan @ Sep 23 2005, 13:03)
Not Found
The requested URL /webshop was not found on this server.
*

in scrisoarea aia ... daca am inteles bine ... o sa fie valabil din 27 ...deci ... e normal ca acum sa nu functioneze ...
cititi fratilor ... ca de aia se chinuie lumea sa scrie smile.gif
Cosconor
QUOTE(Spiritul @ Sep 23 2005, 13:25)
in scrisoarea aia ... daca am inteles bine ... o sa fie valabil din 27 ...deci ... e normal ca acum sa nu functioneze ...
cititi fratilor ... ca de aia se chinuie lumea sa scrie smile.gif
*
tongue.gif

Oare va fi disponibil si pentru PrePay-uri ?
Spiritul
QUOTE(Cosconor @ Sep 23 2005, 18:30)
tongue.gif

Oare va fi disponibil si pentru PrePay-uri ?
*

eu am sunat la serv clienti si ei asa au zis (dar am sunat de pe un abonament)... dar cel mai bine este sa asteptam lansarea ... atunci vom afla cu siguranta.
daca are cineva un PrePay sa sune si el ... sa vedem ... poate aflam ceva nou ...
kaizen
Daca chiar se tin de cuvant....
BRAVO ORANGE!!!!!

Bandit
si eu sunt interesat. abia astept sa vad ce iese.
djadi21
Am vazut chestii asemanatoare in alte tari in care este prezent Orange, tocmai ma intrebam cand o sa fie si in Romania, acum am aflat coolspeak.gif cu ocazia asta speram ca se mai descongestioneaza si serviciul de relatii cu clientii.
Cosconor

QUOTE(djadi21 @ Sep 24 2005, 03:07)
Am vazut chestii asemanatoare in alte tari in care este prezent Orange...
*
Orange F are acest serviciu activ de mult timp, de pe vremea Itineris (îaninte de 2001...), acesibil si pentru cartele. Poti modifica optiunile, afla PUK-ul, afla cât credit mai ai, ultimele convorbiri pe care le-ai efectuat, ultimele facturi...
stratificat
QUOTE(Cosconor @ Sep 24 2005, 13:49)
Orange F are acest serviciu activ de mult timp, de pe vremea Itineris (îaninte de 2001...), acesibil si pentru cartele. Poti modifica optiunile, afla PUK-ul, afla cât credit mai ai, ultimele convorbiri pe care le-ai efectuat, ultimele facturi...
*

lista de apeluri nu stiu daca o sa fie chiar on line ... dar e bine si asa ...
eu am auzit ca lista nu o sa fie ... dar daca ai fact detaliata poti sa o vezi si pe net
asta am auzit eu ... urmeaza sa vedem ce si cum ..
zaze
Probabil ca o sa aiba cel putin optiunile pe care le are Myaccountul de la CONNEX.
tiff
QUOTE(zaze @ Sep 24 2005, 20:09)
Probabil ca o sa aiba cel putin optiunile pe care le are Myaccountul de la CONNEX.
*

Istoria arata biggrin.gif ca serviciile lansate de Orange sunt net superioare calitativ si stabile din punct de vedere tehnic celor oferite de concurenta. Cred ca aplicatia Webcare va functiona (foarte) bine de la inceput.
Terrorwave
QUOTE(tiff @ Sep 24 2005, 19:26)
Istoria arata  biggrin.gif ca serviciile lansate de Orange sunt net superioare calitativ si stabile din punct de vedere tehnic celor oferite de concurenta. Cred ca aplicatia Webcare va functiona (foarte) bine de la inceput.
*

Intr-adevar sunt superioare calitativ...insa daca vrei sa primesti "factura pe e-mail", te pun pe hold circa 4 minute si 37 de secunde, dupa care iti zic: "sooooooryyyy acest serviciu NU exista" huh.gif

Connex are, Zapp are !
stratificat
QUOTE(Terrorwave @ Sep 24 2005, 20:28)
Intr-adevar sunt superioare calitativ...insa daca vrei sa primesti "factura pe e-mail", te pun pe hold circa 4 minute si 37 de secunde, dupa care iti zic: "sooooooryyyy acest serviciu NU exista"  huh.gif

Connex are, Zapp are !
*

exista si la Orange ... insa nu pentru persoane fizice ... momentan...
zaze
QUOTE(tiff @ Sep 24 2005, 20:26)
Istoria arata  biggrin.gif ca serviciile lansate de Orange sunt net superioare calitativ si stabile din punct de vedere tehnic celor oferite de concurenta. Cred ca aplicatia Webcare va functiona (foarte) bine de la inceput.
*

Aplicatia Myaccount a fost lansata oficial la data de 1 septembrie. Faptul ca am putut avea acces la ea inainte, o poti considera un privilegiu sau o poti considera o lipsa de profesionalism... E alegerea ta.
tiff
Cred ca este alegerea utilizatorului.
adrianb
Despre "Your Orange" ce se poate spune?
Cosconor
QUOTE(adrianb @ Sep 25 2005, 17:06)
Despre "Your Orange" ce se poate sppne?
*
WebCare îlocuieste actualul Your Orange, nu ?

Serviciul Orange WebCare este destinat în exclusivitate clientilor Orange. Aici va puteti schimba abonamentul sau planul tarifar, va puteti activa optiuni sau defini numere favorite, puteti afla în orice moment valoarea facturii sauobtine copii dupa facturile dumneavoastra.
Hmm... Se pare ca va fi numai pentru abonati, nu si pentru PrePay-uri. Pacat. unsure.gif

Atentie ! Aceste servicii sunt 100% functionale, si daca va hotarâti sa comandatii produse în orange WebShop, acestea vor fi livrate si vor trebui achitate...
biggrin.gif
tiff
Hmm... Se pare ca va fi numai pentru abonati, nu si pentru PrePay-uri.
Pacat.

Si la ceilalti e tot asa
Cosconor
QUOTE(tiff @ Sep 25 2005, 20:48)
Si la ceilalti e tot asa
*
Nu erau obligati sa îi copieze pe "ceilalti"... wink.gif
AcidMan
buna treaba cu ecare, webcare etc .. asa vad si eu ce face prietena cu telefonul ... si cat am de plata pana in momentul respectiv ... cursing.gif
holmes
Intr-adevar,foarte misto faza cu webcare.Eu folosesc myaccount,si sunt foarte multumit.Cred ca e nevoie in .ro de serviciul asta.
Pt. pre-pay nu se va grabi nici un operator sa introduca.Nici nu prea are de ce s-o faca...adica doar sa-si schimbe planul tarifar de pe net?O poate schimba direct din telefon,nici nu trebuie sa sune la relatii.Detalierea apelurilor nu cred ca o vor face.Deci nu prea au de ce sa introduca la pre-pay la cum e vazut pre-pay-ul de catre operatori in .ro
Cosconor
QUOTE(holmes @ Sep 25 2005, 23:01)
Nici nu prea are de ce s-o faca...adica doar sa-si schimbe planul tarifar de pe net ? O poate schimba direct din telefon,nici nu trebuie sa sune la relatii.
*
Sa schimbi planul tarifar, sa setezi numerele favorite, sa activezi/dezactivezi unele optiuni, sa afli PUK-ul, sa blochezi SIM-ul în cazul furtului telefonului... Dar e adevarat ca Selfcare *100# e foarte complet la Orange PrePay.
adrianb
QUOTE(Cosconor @ Sep 25 2005, 20:09)
WebCare îlocuieste actualul Your Orange, nu ?

Nu e frumos sa raspunzi la o intrebare cu alta intrebare tongue.gif

Ce era Your Orange si cam ce se putea face cu el? Presupun ca nu era pentru toti abonatii...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.