Bancuri & alte texte funny
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179

ebola23

QUOTE(Zazie @ Sep 7 2005, 11:29)
Un BMW gonea pe autostrada. La un moment dat aude o bufnitura puternica. Pune frana, se da jos, vede o vrabiuta lovita. O ia asta in masina, o duce acasa, o pune intr-o colivie, ii pune apa, paine...si asteapta.
Dupa cateva ore de inconstienta se trezeste vrabiuta, se uita in jurul ei, vede gratii, apa, paine, si zice:
-Mama sa imi bag ****, l-am omorat pe ala cu BMW-u.
*

e vechi frate.Mi l-a zis cinema intr-un club saptamina trecuta tongue.gif
Masterboy
This post has been fucked up by add: Yesterday, 21:23

laugh.gif

Pe viitor postati si voi pe Fourth Dimension ca sa nu le mai modifice add pt offtopic. Nu de alta dar e pacat sa se piarda din posturi, daca nu au tangenta cu bancurile biggrin.gif Eu acum de ex, sint tare curios ce era in mintea lui Glue laugh.gif

inana
Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter de hotaraste sa realizeze un interviu.
- Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
- Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm "Prima data". Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala "A doua oara". Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru. Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm "Prima data". A fost prima si ultima data cand ne-am certat.
Zazie
QUOTE(inana @ Sep 8 2005, 14:16)
Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter de hotaraste sa realizeze un interviu.
- Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
- Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm "Prima data". Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala "A doua oara". Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru. Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm "Prima data". A fost prima si ultima data cand ne-am certat.
*

biggrin.gif w00t.gif
inana
O adolescenta se duce la maica-sa sa aiba discutia despre cum vin copiii pe lume.
Îi spune maica-sii ca a auzit ea de la o prietena ca bebelusii ies tot pe acolo pe unde-si baga baietii "jucarica".
Maica-sa se relaxeaza ca nu trebuie sa-i dea explicatii prea detaliate, si îi raspunde:
"Da, puisor, asa e. Alte întrebari mai ai ?"
Pustoaica sta si se gândeste putin si apoi întreaba:
"Da' n-o sa-mi sparga dintzii când iese ?"

rolleyes.gif
inana
George W. Bush face atac de cord si moare. Ajunge in iad, unde diavolul il astepta. "Nu stiu cum sa procedez", spune diavolul. "Te am pe lista, dar nu mai am nici un loc liber. Uite cum facem. Am trei insi care nu au fost chiar asa de rai. Unul dintre ei ar putea sa plece sus, iar tu ii vei lua locul. Am sa te las pe tine sa decizi pe cine lasi sa plece, ca sa-ti alegi ce loc vrei." George se gandeste ca e chiar bine ca poate sa aleaga, asa ca este de acord cu planul. Diavolul deschide prima usa, iar inauntru, intr-un bazin mare cu apa, Richard Nixon se tot scufunda sub apa, apoi revenea la suprafata. Asta era pedeapsa lui.
"Nu!" spune George. "Ma tem ca nu stiu sa inot prea bine, asa ca nu as rezista sa fac asta toata ziua." In camera urmatoare se afla Tony Blair, cu un baros in mana, spargea piatra. "Nu, am o problema la umar, de la golf. Daca ar fi sa sparg
piatra toata ziua, mi s-ar rupe bratul pur si simplu." In camera urmatoare, Bill Clinton era rastignit pe un birou, iar Monica Lewinski, aplecata peste el, facea ce stim cu totii ca stie ea sa faca. Bush priveste, fara sa-si creada ochilor, apoi spune: "Da, cred ca as putea sa fac asta." Diavolul zambeste, apoi spune: "In regula, Monica, poti sa pleci."
inana
- Tata, cum am am aparut eu pe lume?
- Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu.
Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii: You've got male!!!

Tzepi
QUOTE(inana @ Sep 8 2005, 15:40)
O adolescenta se duce la maica-sa sa aiba discutia despre cum vin copiii pe lume.
Îi spune maica-sii ca a auzit ea de la o prietena ca bebelusii ies tot pe acolo pe unde-si baga baietii "jucarica".
Maica-sa se relaxeaza ca nu trebuie sa-i dea explicatii prea detaliate, si îi raspunde:
"Da, puisor, asa e. Alte întrebari mai ai ?"
Pustoaica sta si se gândeste putin si apoi întreaba:
"Da' n-o sa-mi sparga dintzii când iese ?"

rolleyes.gif
*

prea tare asta
Logitech
Coboara un politist din dub, se uita pe jos, se apleaca, ia cu degetu', baga in gura...
Hmmm... ca*at. Bine ca n-am calcat in el.
anonimix

Un om de culoare vorbea cu un alb si spunea :
Eu sunt negru. Cand m-am nascut eram negru. Cand sunt bolnav sunt negru. Cand fac plaja sunt negru. Cand sunt racit sunt negru. Cand mor, sunt tot negru. Dar tu, cand te-ai nascut erai roz. Cand ai crescut ai devenit alb. Cand ti-e rau esti verde sau galben. Cand faci plaja esti rosu. Cand ti-e frig esti albastru. Cand vei muri o sa fii purpuriu... si mai tupeul sa-mi spui mie ca sunt colorat?
Netshadow
Tot de pe mail(desi nu imi par extrem de amuzante):

At the college, male & female students were told to individually write a sentence using the words 'sex' and 'love.'

Females wrote : When two mature people are passionately and deeply in love with one another to a high degree and that they respect each other very much, then, it is spiritually and morally acceptable to the society that they both engage themselves in the act of physical sex with one another.

Men wrote : 'I love sex.'
----------------------------
Franta. Reclamatia unui automobilist surprins de radar
cu 250 km/h pe o portiune de sosea cu viteza limitata la 70.

Onorata Curte, Intr-adevar, am vazut semnul de
circulatie de "70", scris cu negru pe fond alb si
incadrat intr-un cerc rosu, pe un panou fara nici o
alta indicatie de unitati de masura. Dupa cum stiti,
Legea din 4 iulie 1837 impune ca obligatoriu in Franta
sistemul metric, in timp ce Decretul ns 65-501 din 3
mai 1961, modificat conform directivelor europene,
defineste ca unitati de baza legale, unitatile
Sistemului International ( S.I.). Or, in sistemul de
unitati S.I., unitatea de masura a lungimii este
metrul, iar unitatea de masura a timpului este
secunda. Este deci evident ca unitatea de masura
legala a vitezei este metrul pe secunda. Eu nu pot
sa-mi imaginez nici o clipa ca Ministerul de Interne
nu ar aplica Legile Republicii. Prin urmare, 70
metri/secunda corespund exact unor 252 kilometri/ora. Politistii au
afirmat ca eu am fost cronometrat cu 250 km/h, lucru pe care eu nu-l
contest. Ma aflam, deci, cu 2 km/h dedesubtul limitei autorizate de
viteza.
Va rog sa luati nota, sa-mi restituiti permisul de conducere si sa-mi
permiteti sa ma retrag. Am onoarea sa va salut.
alexalecu
QUOTE(anonimix @ Sep 10 2005, 15:11)
Un om de culoare vorbea cu un alb si spunea :
Eu sunt negru. Cand m-am nascut eram negru. Cand sunt bolnav sunt negru. Cand fac plaja sunt negru. Cand sunt racit sunt negru. Cand mor, sunt tot negru. Dar tu, cand te-ai nascut erai roz. Cand ai crescut ai devenit alb. Cand ti-e rau esti verde sau galben. Cand faci plaja esti rosu. Cand ti-e frig esti albastru. Cand vei muri o sa fii purpuriu... si mai tupeul sa-mi spui mie ca sunt colorat?
*

din cate-mi aduc aminte, astea-s versurile unei melodii
Celest
incetati cu offtopicul ...bancuri + rasete ... no more
burvi2001
Astea le-am citit pe un site in engleza...

QUOTE(Netshadow @ Sep 10 2005, 16:13)
Tot de pe mail(desi nu imi par extrem de amuzante):

At the college, male & female students were told to individually write a sentence using the words 'sex' and 'love.'

Females wrote : When two mature people are passionately and deeply in love with one another to a high degree and that they respect each other  very much, then, it is spiritually and morally acceptable to the society that they both engage themselves in the act of physical sex with one another.

Men wrote : 'I love sex.'
----------------------------
Franta. Reclamatia unui automobilist surprins de radar
cu 250 km/h pe o portiune de sosea cu viteza limitata la 70.

Onorata Curte, Intr-adevar, am vazut semnul de
circulatie de "70", scris cu negru pe fond alb si
incadrat intr-un cerc rosu, pe un panou fara nici o
alta indicatie de unitati de masura. Dupa cum stiti,
Legea din 4 iulie 1837 impune ca obligatoriu in Franta
sistemul metric, in timp ce Decretul ns 65-501 din 3
mai 1961, modificat conform directivelor europene,
defineste ca unitati de baza legale, unitatile
Sistemului International ( S.I.). Or, in sistemul de
unitati S.I., unitatea de masura a lungimii este
metrul, iar unitatea de masura a timpului este
secunda. Este deci evident ca unitatea de masura
legala a vitezei este metrul pe secunda. Eu nu pot
sa-mi imaginez nici o clipa ca Ministerul de Interne
nu ar aplica Legile Republicii. Prin urmare, 70
metri/secunda corespund exact unor 252 kilometri/ora. Politistii au
afirmat ca eu am fost cronometrat cu 250 km/h, lucru pe care eu nu-l
contest. Ma aflam, deci, cu 2 km/h dedesubtul limitei autorizate de
viteza.
Va rog sa luati nota, sa-mi restituiti permisul de conducere si sa-mi
permiteti sa ma retrag. Am onoarea sa va salut.
*
Celest
QUOTE(burvi2001 @ Sep 11 2005, 00:39)
Astea le-am citit pe un site in engleza...
*

bine
addicted
'this is my cat, i call her tolouse'
'so you tellin me your pussy is too loose?'
dialog intre un britanic si un american
Yorks6
European Commission has just announced an agreement whereby English will be the official language of the European Union rather than German, which was the other possibility.

As part of the negotiations, the British Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a 5- year phase-in plan that would become known as "Euro-English".

In the first year, "s" will replace the soft "c". Sertainly, this will make the sivil servants jump with joy.

The hard "c" will be dropped in favour of "k". This should klear up konfusion, and keyboards kan have one less letter.

There will be growing publik enthusiasm in the sekond year when the troublesome "ph" will be replaced with "f". This will make words like fotograf 20% shorter.

In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where more komplikated changes are possible.

Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben a deterent to akurate speling.

Also, al wil agre that the horibl mes of the silent "e" in the languag is disgrasful and it should go away.

By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing "th" with "z" and "w" with "v".

During ze fifz yer, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou" and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil sensi bl riten styl.

Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru.

Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.

If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl. smile.gif
inana
Urmatoarele intrebari despre Australia provin de la potentiali vizitatori. Au fost postate pe website-ul unei agentii de turism australiene iar raspunsurile sunt cele oferite in realitate de catre oficialii site-ului care au, in mod evident, simtul umorului.

I: Bate vreodata vantul in Australia? Nu am vazut niciodata la televizor ca ar ploua, deci cum cresc plantele?(UK)
R:Importam toate plantele gata crescute iar dupa aceea doar stam prin preajma privindu-le cum mor

I: voi putea vedea canguri pe strada? (USA)
R: Depinde cat de mult alcool veti bea.

I; As vrea sa merg pe jos de la Perth la Sydney - pot urma sinele de cale ferata? (Suedia)
R: Sigur, sunt numai trei mii de mile, luati multa apa cu dvs.

I: Este periculos sa umbli prin tufisuri in Australia? (Suedia)
R: Deci este adevarat ce se spune despre suedezi.

I: Exista ATM-uri in Australia? Imi puteti trimite o lista a locurilor unde se afla acestea in Brisbane, Cairns, Townsville si Hervey Bay? (UK)
R: Cumva ultimul dvs. sclav a murit?

I: Imi puteti da cateva informatii despre cursele de hipopotami in Australia?(USA)
R: A-fri-ca este continentul acela in forma de triunghi la sud de Europa. AUSTRALIA este insula aceea mare din mijlocul Pacificului care nu are.....sau mai bine nu. Sigur, hipopotamii se intrec in fiecare marti noapte in Kings Cross. Veniti dezbracat.

I: In care directie este nordul in Australia? (USA)
R: Stati cu fata la Sud apoi rasuciti-va cu 180 grade. Contactati-ne cand sositi si va vom da si restul detaliilor.

I: Pot aduce cu mine tacamuri in Astralia?(UK)
R: De ce? Folositi-va degetele cum facem si noi.

I: Imi puteti trimite programul Corului de baieti din Viena (Vienna Boys' Choir)? (USA)
R: Austria este tara aceea micuta invecinata cu Germania, a carei......sau mai bine nu. Sigur, Vienna Boys Choir canta in fiecare marti noaptea in Kings Cross, imediat dupa cursa de hipopotami. Veniti dezbracat.

I: Pot purta tocuri inalte in Australia?(UK)
R: sunteti politician britanic, nu-i asa?

I: Exista supermarket in Sidney si laptele se gaseste pe tot parcursul anului? (Germania)
R: Nu, noi suntem o civilizatie pasnica de vanatori/taietori de lemne. Laptele este ilegal.

I: va rog trimiteti o lista a tuturor medicilor din Australia care pot distribui ser impotriva veninului de sarpe cu clopotei. (USA)
R: Serpii cu clopotei traiesc in America, care este locul de unde veniti dvs. Toti serpii australieni sunt perfect inofensiv, pot fi prinsi in siguranta si tranformati in animale de casa.

I: Am o intrebare despre un animal faimos in Australia dar i-am uitat numele. Este un fel de urs si traieste in copaci. (USA)
R:Se numeste urs cazator (Drop Bear). Se numeste astfel pentru ca pica din arborii de cauciuc si mananca creierul oricui trece pe sub acestia. Ii puteti speria stropindu-va cu urina umana inainte de a iesi la plimbare.
martzafoi_
QUOTE(inana @ Sep 12 2005, 13:43)
Urmatoarele intrebari despre Australia provin de la potentiali vizitatori. Au fost postate pe website-ul unei agentii de turism australiene iar raspunsurile sunt cele oferite in realitate de catre oficialii site-ului care au, in mod evident, simtul umorului.

I: Bate vreodata vantul in Australia? Nu am vazut niciodata la televizor ca ar ploua, deci cum cresc plantele?(UK)
R:Importam toate plantele gata crescute iar dupa aceea doar stam prin preajma privindu-le cum mor

I: voi putea vedea canguri pe strada? (USA)
R: Depinde cat de mult alcool veti bea.

I; As vrea sa merg pe jos de la Perth la Sydney - pot urma sinele de cale ferata? (Suedia)
R: Sigur, sunt numai trei mii de mile, luati multa apa cu dvs.

I: Este periculos sa umbli prin tufisuri in Australia? (Suedia)
R: Deci este adevarat ce se spune despre suedezi.

I: Exista ATM-uri in Australia? Imi puteti trimite o lista a locurilor unde se afla acestea in Brisbane, Cairns, Townsville si Hervey Bay? (UK)
R: Cumva ultimul dvs. sclav a murit?

I: Imi puteti da cateva informatii despre cursele de hipopotami in Australia?(USA)
R: A-fri-ca este continentul acela in forma de triunghi la sud de Europa. AUSTRALIA este insula aceea mare din mijlocul Pacificului care nu are.....sau mai bine nu. Sigur, hipopotamii se intrec in fiecare marti noapte in Kings Cross. Veniti dezbracat.

I: In care directie este nordul in Australia? (USA)
R: Stati cu fata la Sud apoi rasuciti-va cu 180 grade. Contactati-ne cand sositi si va vom da si restul detaliilor.

I: Pot aduce cu mine tacamuri in Astralia?(UK)
R: De ce? Folositi-va degetele cum facem si noi.

I: Imi puteti trimite programul Corului de baieti din Viena (Vienna Boys' Choir)? (USA)
R: Austria este tara aceea micuta invecinata cu Germania, a carei......sau mai bine nu. Sigur, Vienna Boys Choir canta in fiecare marti noaptea in Kings Cross, imediat dupa cursa de hipopotami. Veniti dezbracat.

I: Pot purta tocuri inalte in Australia?(UK)
R: sunteti politician britanic, nu-i asa?

I: Exista supermarket in Sidney si laptele se gaseste pe tot parcursul anului? (Germania)
R: Nu, noi suntem o civilizatie pasnica de vanatori/taietori de lemne. Laptele este ilegal.

I: va rog trimiteti o lista a tuturor medicilor din Australia care pot distribui ser impotriva veninului de sarpe cu clopotei. (USA)
R: Serpii cu clopotei traiesc in America, care este locul de unde veniti dvs. Toti serpii australieni sunt perfect inofensiv, pot fi prinsi in siguranta si tranformati in animale de casa.

I: Am o intrebare despre un animal faimos in Australia dar i-am uitat numele. Este un fel de urs si traieste in copaci. (USA)
R:Se numeste urs cazator (Drop Bear). Se numeste astfel pentru ca pica din arborii de cauciuc si mananca creierul oricui trece pe sub acestia. Ii puteti speria stropindu-va cu urina umana inainte de a iesi la plimbare.
*

aia cu sarpele e cea mai tare smile.gif
roll2.gif
GomJabbar
Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva
care te enerveaza, te pune in pericol sau te distruge pare a fi FEMININ?
Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in viata este de
natura MASCULINA?
Voi sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN soare,
UN timp frumos, UN paradis.
Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O
caldura, O mizerie.
Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind
destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu venit voi sa semanati O
discordie sau sa ne faceti O sicana.
Va dati mari ca aveti O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde
noi alegem UN post care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O
numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator.
Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O sex.
Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm iar daca o dati in
bara va alegeti cu O frustrare.
Voi puteti avea O carte de credit dar aceasta nu inseamna nimic fara UN
cont.
Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O catastrofa?
O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O
intrerupere de curent. Voi pentru a ne inrobi doriti O casatorie dar exista si
eliberarea care este UN divort.

Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu v-a
avut deloc la suflet (mai, si asta tot UN suflet este!)
Yorks6
QUOTE(inana @ Sep 12 2005, 13:43)

Era bine daca le lasai pe engleza. Asa isi pierde tot farmecul ....
poate pui un link sau textul pe engleza. Thanks wink.gif
Netshadow
Nu stiu daca e chiar reala,dar daca e.... biggrin.gif w00t.gif :

Caz medical la Floreasca zilele astea, adica asta noapte: niste tipi au
facut un chef intr-o casa undeva pe primaverii (o casa din aia veche,
cu
scara interioara rotunda). La ora 11 noaptea au ramas fara bere si au
zis ca pleaca sa cumpere. Dar erau putin turtiti si s-au hotarat sa
coboare
cele 4 etaje cu SCHIURILE, s-au echipat si au coborat.
La etajul 2 era o baba de 84 ani care ducea gunoiul. Astia au dat peste
ea si naspa, accident, vine salvarea, o duc la Floreasca cu fractura de
bazin.
Se trezesc astia din betie si merg la Floreasca sa vada despre ce este
vorba. La spital baba nu mai era (patul gol, proaspat aranjat). Astia
cica au inghetat, banuiau ca a murit, da se duc la medicul de garda sa
vada
ce este. De
acolo afla ca baba era transferata la spitalul 9 pentru consult, pentru
ca toata noaptea le zicea medicilor ca "a fost lovita de un schior pe
casa
scarilor". Toata noaptea baba insistase ca o lovise un SCHIOR pe casa
scarii!! cursing.gif
coolspeak.gif coolspeak.gif coolspeak.gif
bogro
Se face un sondaj international de opinie pentru a se afla cine sunt cei mai buni din lume pentru a pastra secretul de serviciu. O americanca este cea dintii care isi spune parerea: -Sotul meu stie unde eu lucrez, dar el nu stie cu ce eu ma ocup. Iar eu nu stiu nici unde lucreaza si nici cu ce se ocupa el. Eu nu duc acasa hirtii de la serviciu si nici el nu aduce acasa hirtii de la serviciu.

Vine rindul japonezului care spune: -Eu si sotia mea lucram in acelasi birou, dar eu nu stiu cu ce ea se ocupa si nici ea nu stie cu ce eu ma ocup.

In sfirsit vine si rindul romanului care, o spune pe aia dreapta: -Eu lucrez singur in birou. Nu stiu cu ce ma ocup. Dar nici nu ma intereseaza !!!
Grigore Dolghin
Sotia lipseste toata noaptea de-acasa; dimineata sotul o intreaba unde-a fost; "la o prietena" zice aia. Bun. Pune asta mana pe agenda, suna la cele mai bune 10 prietene, si toate au zis ca n-a fost acolo.

A doua noapte lipseste el de-acasa. Dimineata aia il intreaba unde-a fost; "la un prieten" zice asta. Ok; pune nevasta-sa mana pe agenda si suna la cei mai buni 10 prieteni. Rezultatul: 8 au spus ca a fost acolo iar doi au rugat-o sa sune mai tarziu, ca barbas-su e obosit si inca doarme.
UnForsaken
QUOTE(Grigore Dolghin @ Sep 14 2005, 08:30)
Sotia lipseste toata noaptea de-acasa; dimineata sotul o intreaba unde-a fost; "la o prietena" zice aia. Bun. Pune asta mana pe agenda, suna la cele mai bune 10 prietene, si toate au zis ca n-a fost acolo.

A doua noapte lipseste el de-acasa. Dimineata aia il intreaba unde-a fost; "la un prieten" zice asta. Ok; pune nevasta-sa mana pe agenda si suna la cei mai buni 10 prieteni. Rezultatul: 8 au spus ca a fost acolo iar doi au rugat-o sa sune mai tarziu, ca barbas-su e obosit si inca doarme.
*

biggrin.gif roll2.gif roll2.gif ohmy.gifK:
Super tareeee!!!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.