Tzepi
26th July 2005, 16:54
Un italian in Bucuresti, agata o curva, o duce la el in apartament. Inaninte sa si-o puna, o vede pe tipa ca se da dea cu o crema prin p...zda. Mirat, o intreaba:
- Ma per che?
Tipa: Per alunecare.
La care italianu' isi da jos lantul de la git si si-l infasoara pe scula.
Tipa, mirata: Ma per che?
Italianu: per non derapare.
andleutzu
29th July 2005, 00:50
nu stiu daca a mai fost, dar imi incerc norocul :
Un arab intra intr-un bar din Bucuresti si se duce la barman
Arabu : Alhare siskebab ala Coca-Cola
Barmanu : O ce mare si rece?
Tzepi
2nd August 2005, 23:30
Inspectie la scoala.
Un tigan statea in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca.
Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. Intr-un sfarsit, il pune si pe el sa raspunda.
- Ia raspunde si tu Praleo.
- Doamna, sa mor io ce picioare si tatze misto haveti.
- Nesimtitule, cum iti permiti? Ai nota 2 si iesi afara magarule!
In timp ce se ridica din banca, se intoarce la inspectori:
- Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti minca-v-as, daca nu stiti!
narcis_epm
9th August 2005, 22:53
Presedintele Bush si secretarul de stat Colin Powell stateau intr-un bar. Un tip intra si il intreaba pe barman: - Nu-s aia presedintele Bush si Colin Powell acolo la masa? - Da, ei sint, raspunde barmanul. Asa ca tipul se duce la si le zice: - Ce onoare, ce faceti aici? - Planuim al treilea razboi mondial, zice Bush. - Serios? Si ce o sa se intimple? - O sa omorim 140 de milioane de irakieni si o blonda cu tite mari, zice Bush. La care tipul: - O blonda cu tite mari? De ce o blonda cu tite mari? Bush se intoarce spre Powell, il bate pe umar si zice: - Vezi, ba desteptule, ti-am zis eu ca n-o sa-i pese nimanui de 140 de milioane de irakieni!
scufita rosie o intreaba pe bunicutza: - da de ce ai nasul asa mare,dar de ce ai urechile asa de mari,dar de ce ai ochii atat de mari? la care bunicutza raspunde: - pleaca draq cu lupa asta de aici
Bula este nebun, se crede graunte. Il interneaza in spitalul de nebuni. O data la trei ani, vine inspectia sa vada daca s-a insanatosit vreunul. Il intreaba pe Bula: -Bula, ce esti tu? -Graunte Si tot asa, sta Bula in spital vreo noua ani. Un doctor ii spune: -Bula, daca te mai intreaba inspectia ce esti, sune ca esti om. Vine iar inspectia: Bula, ce esti? -Om -Bravo Bula, poti sa iesi. Pleaca Bula, dupa 2 minute se intoarce. -Bula, ce s-a intamplat? -E o gaina la poarta.
Un preot catolic, unul ortodox si un rabin, dupa o obositoare conferinta asupra religiilor, s-au hotarnt sa petreaca seara pe malul lacului din apropiere. Se aseza ei pe o buturuga, discuta vrute si nevrute, dupa care hotarasc sa faca o baie in lac. Se dezbraca, lasa hainele pe margine, si - goi pusca - se arunca in lac. Dupa ce ies, nici nu apuca sa se imbrace si niste oameni trec prin zona, venind spre ei. Din reflex, preotii nsi acopera zonele intime, insa rabinul isi acopera fata. Contrariat, preotul catolic intreaba: - Bine, mai rabine, de ce nu ti-ai acoperit si tu ca noi partile intime? La care rabinul raspunde: - Nu stiu cum este in comunitatea voastra, insa in a mea eu sunt recunoscut dupa fata.
Un copil isi intreaba mama: -Mama, cum se poate ca si tu esti alba, si tata-i alb, iar eu sunt negru??? -Dragul mamii, la ce bairam a fost atunci, bucura-te ca nu latri!!!
Doua blonde stau de vorba: - Fata, mi-am luat si eu o perie de WC. - Si cum e? - Hartia igienica e mai buna.
La un concurs de vinuri, participa un american, un francez si un roman. Americanul spune: - La noi in SUA, soarele cade asupra viilor in unghi de 0 grade si strugurii se fac foarte buni. Daca bei un pahar de vin ti se face ca o bita de baseball. Din sala, o domnisoara intreaba: - De lunga sau de groasa? - De lunga, domnisoara! Francezul spune: - La noi in tara, soarele cade in unghi de 45 de grade si din cauza asta daca bei un pahar de vin din strugurii nostri ti se face ca un butoi. Din sala, domnisoara intreaba: - De lunga sau de groasa? - De groasa, domnisoara! Romanul spune: - La noi soarele cade asupra viilor cum apuca, dar cind bei un pahar de vin de la noi ti se face ca un pepene. Domnisoara intreaba: - De lunga sau de groasa? - De dulce, domnisoara, de dulce!
Un om intalneste la o petrecere pe noul sot alfostei sotii. Dupa cateva pahare se duce si il intreaba pe cel nou: -Ei, cum e sa folosesti marfa second-hand? La care cel nou raspunde: -Nu e rau deloc! Dupa primii 5 cm e absolut noua!
Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: "Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva." Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot."
Trei programatori(unul lucra la Windows,unul la Solaris,unul la Linux)la pisoare... Vine cel de la Windows consuma jumate din sapunul lichid,se sterge pe maini cu jumate de sul de hartie, si le zice celorlalti: - Ba,pe noi la Microsoft ne invata ca nu conteaza cate resurse consumi,daca iese treaba bine. Vine si cel de la Solaris,se spala si el da' cu mai putin sapun,se sterge cu mai putina hartie si le zice: - Ba, la Sun ne invata ca resursele trebuie economisite daca functionalitatea depaseste 90% Vine si cel de la Linux, nici nu se spala pe maini. Ceilalti stupefiati: - Cum,tu nu te speli pe maini? - Ba,noi programatorii de Linux am invatat sa nu ne pisam pe maini
Tzepi
10th August 2005, 17:02
Badea Ion vrea sa isi vanda calul la targ.
- Cu cat dai calul bade?
- Cu 5 milioane
- Ii cam scump.
- Ii scump, da'i un cal fain.
- Ii fain, da sa stii ca mie mi se pare ca-i orb.
- Nu cred.
- Hai sa-l probam.
Dau ei drumul calului, care o ia la fuga si nimereste, din goana, cu capul drept intr-un copac.
- No, zisu-ti-am ca-i orb?
- Drept ii, da ai vazut ce curajos ii?
ciuly
11th August 2005, 13:03
știați că...
- Oamenii nu-și pot linge coatele.
- Un crocodil nu poate scoate limba.
- Porcii nu sunt capabili, fizic, să privească cerul.
- Dacă strănutați prea tare, vă puteți rupe o coastă.
- Dacă încercați să vă rețineți din strănutat, puteți cauza spargerea unei vane în creier sau în ceafă și puteți muri.
- Dacă, din forță, țineți ochii deschiși în timp ce strănutați, ar putea să sară din orbite.
- șobolanii se înmulțesc atât de repede încât un cuplu de șobolani ar putea produce peste 1 milion de descendenți.
- Bricheta a fost inventată înaintea chibriturilor.
- Ca și amprentle digitale, amprenta limbii este diferită la fiecare persoană.
........și că 75% din cei care au citit acest mesaj au încercat să-și lingă coatele.
burvi2001
11th August 2005, 13:10
aia cu limba e aproape de adevar...
Eu te-as putea recunoaste dupa limba...
burvi2001
12th August 2005, 08:54
ciupica,
O fi aria de bancuri aici, dar indemnurile tale la violenta au fost notate.
Fa bine si editeaza-l, altfel vei avea de-a face cu moderatorii.
Si ei cu mine...
Chiar asa vrei sa scapi tu de mine ? sa ma impusti ?
Rusine.