BlackSheep
20th August 2004, 11:13
Fara suparare,oameni buni,dar cred ca pt bancuri seci,scarboase sau sadice ar fi binevenit un nou thread,nu de alta dar...m-am saturat de aceste genuri de bancuri care abunda in ultimul timp... Nu credeti ca ar fi mai bine ?
Slash
20th August 2004, 11:39
Un tip care nu se simtea prea bine merge la spital si se interneaza. I se fac analizele, vine doctorul cu rezultatele la patul lui:
- Dom'le, e nasol.. nasol...
- Cum asa doctore ?!?
- Pai nu prea mai ai mult de trait...
- Ceeee !?!
- Cam zece...
- Zece ce, doctore ?? Ani ? Luni ? Saptamani ???.
- Noua.. opt.. sapte...
Phileas
20th August 2004, 11:42
asta ca sa ii faci in ciuda lu' blacksheep, nu ?
burvi2001
20th August 2004, 11:46
Un tip urca in avion si isi ocupa locul. In asteptarea decolarii vede ca urca in avion cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata. Femeia vine direct spre el si se asaza chiar pe locul de lânga el. Incercând sa intre in vorba, intreaba:
- Calatorie de afaceri sau de placere ?
- Merg la Congresul Nimfomanelor de la Chicago – raspunde femeia.
Incântat de prezenta celei mai frumoase femei din lume, care in plus mai e si
nimfomana, tipul
o intreaba:
- Si care este rolul tau la acest congres ?
- Lector, raspunde femeia. Folosindu-mi experienta vreau sa demontez unele dintre cele mai cunoscute mituri despre sex.
- Interesant... spune barbatul, tremurând vizibil. Si care ar fi miturile astea ?
– Pai, unul dintre cele mai populare mituri se refera la barbatii afro-americani, despre care se spune ca sunt cei mai dotati, când realitatea demonstreaza ca cei mai dotati sunt de fapt descendentii pieilor rosii. O alta credinta impamântenita este aceea ca francezii sunt cei mai buni amanti, când de fapt cei mai buni amanti sunt grecii si urmasii lor...
Dându-si seama ca a fost luata de val, femeia ii spune jenata:
- Imi cer scuze. Va bat la cap cu problemele mele personale si nici nu ne-am cunoscut...
Barbatul ii intinde mâna si-i spune:
- Vai, dar asta nu-i o problema. Ma cheama Winnetou... Winnetou Papadopoulos...
Thorr
20th August 2004, 11:56
Opreste un tip o gagica pe strada
-Donshoara, daca va dau 100 de dolari ma lasati sa va musc sanii?
-Du-te dom'le de aici, lasa-ma-n pace
Se duce tipul dupa colt si o asteapta..cand apare tipa:
-Domnisoara, daca va dau 1000 de dolari ma lasati sa va musc sanii?
-Hmm...nu dom'le, du-te de aici
Se duce tipul dupa urmatorul colt, apare gagica..
-Donshoara, daca va dau 10000 de dolari ma lasati sa va musc sanii?
-Hmm, bine, dar nu aici ca trece lumea...hai aici pe aleea aia ca pe acolo nu trece nimeni
Se duce asta cu ea, tipa isi desface bluza si scoate la iveala o pereche de sani superbi. Tipul incepe sa-i mangaie, sa-i sarute, sa-i linga, sa se joace cu ei etc..la care tipa
- Da' ce faci dom'le, nu-i musti?
- Neah, costa prea mult!!
intruder33
20th August 2004, 15:13
Invatatoarea la scoala ii intreaba pe copii:
- Vasilica, ce-i tatal tau?
- Gunoier.
- Nu se spune gunoier, ci functionar la Salubritate. Petrica, ce-i
tatal tau?
- Gropar.
- Nu se spune gropar, ci functionar la Pompe Funebre. Bula ce-i
tatal tau?
- DJ la Mystic Club.
- Cum adica?
- Clopotar la biserica. :yeah baby
Thorr
20th August 2004, 15:16
Doua tipe, la volan o blonda, semaforul rosu, se opresc:
-Mama ai vazut ce rosu frumos?!
-Da... waw
-Da uite ce galben fain...
-Aha...
-Da uite ce verde frumos...
-Da asta chiar e super...
-Aa...iar rosu asta ...l-am mai vazut, hai sa mergem!!
RTL
20th August 2004, 21:46
Super tare ultimul!
Asta cred ca este un banc cu blonde din categoria celor mai noi bancuri cu blonde.
Slash
22nd August 2004, 17:14
De ziua lui, Ion primeste o pusca noua de vanatoare. Dornic sa o incerce, pleaca la vanatoare de ursi. Ajuns in padure vede un urs. Pune pusca la ochi, tinteste, trage, ursul cade mort. Ion se apropie de urs, il misca cu piciorul ... cand . simte o bataie pe umar. Se intoarce si ce vede? Un mare urs brun care ii spune: - Ioane, ioane , situatia e nasola. Tocmai l-ai omorat pe varul meu. Acum ai doua optiuni . ori de sfasii si te omor, ori facem sex... Ion sta, se gandeste . pana la urma: - Bine mah ursule, asta e.
Facem sex. Dupa ce termina, Ion pleaca mai mult mort decat viu acasa. Sta la reanimare 2 saptamani, dupa care, dornic de razbunare se intoarce in padure.
Cauta ursul brun, il gaseste, il omoara si .... simte pe umar o bataie. Se intoarce ... vede un urs grizzly care ii spune: - Ioane, situatia e nasola. Ursul brun pe care tocmai l-ai omorat era varul meu. Acum ai doua optiuni : ori de sfasii si te omor, ori facem "wild sex" ! Io n sta, se gandeste si cu jumatate de gura (stiind ce i se intamplase in urma cu 2 saptamani) ii raspunde: - Bine mah ursule, asta e. Facem sex salbatic. Dupa partida de sex salbatic Ion sta in reanimare 3 luni. Si de data asta isi jura ca se va razbuna. Se intoarce in padure, cauta ursul grizzly, il omoare si .... DA .
o alta bataie pe umar. Cand se uita in spate, un urs polar urias care ii spune: - Ioane, acum intre noi fie vorba ... nu-i asa ca tu nu vii aici pentru vanatoare?!
AcidMan
22nd August 2004, 17:32
ja ja ja.. urshi ..
Il stiam
Tzepi
22nd August 2004, 19:44
ffff bun bancu
eu nu il stiam
Thorr
23rd August 2004, 09:10
Un pusti vine revoltat de la scoala si îi spune tatalui sau ca acolo il pun sa învete numai inutilitati. Tatal îl întreaba uimit:
- Cum adica?
- Pai la istorie ne pune sa memoram niste ani:1848/1877-1878/1907/1944/1989.
Cica sînt importanti!
- Altceva...
- Pai la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii "Scurburii", Strîmtoarea "Fosfor" si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma întraba careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi
asa,
de mîna, ea te întreaba ce înaltime are vîrful Chomolugma?
- Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma întorc sa-i spun...
- Da, da' pîna te întorci tu sa-i spui ca are 8848 m s-ar putea sa o
gasesti ocupata!
- Cu cine?
- Pai, tot cu un prost asa ca tine, da' care are laptop!
Zazie
23rd August 2004, 09:26
Tzepi
23rd August 2004, 17:39
Laptop si net wireless:D
Slash
23rd August 2004, 18:52
Poate v-ati intrebat vreodata de unde vin numele pe care producatorii le
aleg pentru masini. Iata mai jos cateva raspunsuri:
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention
BMW : Brings Me Women
FIAT : Failure in Italian Automotive Technology
FORD : Fix Or Repair Daily
SAAB : Shape Appears Ass-Backwards
HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive...
VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object
PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything
DACIA : Daca Ai Cap Ia-ti Alta
Dan
23rd August 2004, 19:18
Care e diferenta intre cuib si wc?
- in cuib oole stau, in weceu atarna
burvi2001
23rd August 2004, 23:22
oole ?
Ce e aia ?
Ole, ole, Ceausescu nu mai e ?
Sau era un afis "Avem oa"...
Dan
23rd August 2004, 23:31
asa s-a exprimat cel care mi-a zis bancul, eu doar l-am reprodus... si... apropo, nu mai fi asa constipat, ok? esti la sectiunea fun > bancuri
burvi2001
23rd August 2004, 23:49
Ha, ha, asa ti-a zis ala ? oole ?
Si cum a pronuntat ? o-o-le sau o-ole ?
Zazie
24th August 2004, 07:44
Burvi esti constipat maestre?
???
burvi2001
24th August 2004, 09:56
Mi-a placut cum a scris omul "ouale..."
Dar asta va place ?
Pina acum eu am pus cele mai tari bancuri, nu zice nimeni nimic ?
Un avion zbura spre Montreal, cand o blonda se ridica de pe locul ei de la Economic Class si se aseaza pe un loc de la First Class.
Insotitorul de zbor o vede si o roaga sa-i arate biletul.
Apoi, ii spune blondei ca ea a platit un loc la Economic Class asa ca va trebui sa se aseze in spate.
Blonda ii da replica: "Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!"
Insotitorul intra in cabina pilotilor si le spune de bomba blonda care nu vrea sa stea pe locul platit ci sta la First Class. Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din nou cum stau lucrurile.
Blonda ii raspunde la fel: "Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!"
Copilotul ii spune pilotului ca - probabil - vor trebui sa astepte pana la aterizare si acolo sa o dea pe mana politiei si sa fie arestata.
Pilotul ii raspunde: "Ce spui?...e blonda?...Ma ocup eu atunci.
Sunt insurat cu o blonda. Eu vorbesc "limbajul"!
Se duce la blonda, ii sopteste ceva la ureche, la care ea :"Oh, ma scuzati..." si se muta inapoi pe locul ei de la clasa Economic.
Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il intreaba ce i-au spus de a reusit s-o faca sa se mute la locul ei fara sa mai faca scandal. "I-am spus ca First Class-ul nu merge la Montreal!"
Thorr
25th August 2004, 10:35
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem baia cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa elibereze cada de apa.
Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana.
- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada.
craiuVerde
25th August 2004, 12:04
Doctorul Ciomu intra in operatie cu anestezistul si o asistenta pe care o intreaba:
- Asta a dat ceva?
- A dat o pwla dom' doctor...
- Bine, atunci sa o impartim la trei...
The@ngel
25th August 2004, 12:56
Bula vine acasa si ii spune Bulangioaicei:
-Draga mea,de azi inainte vom face sex ca la Olimpiada!!
-Vai Bula,raspunse ea excitata,adica mai tare..?
-Nu draga mea.
-Mai repede?
-Nu draga mea,o data la 4 ani
Slash
27th August 2004, 09:24
Prima slujba
Un tinar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazindu-l atit de stresat l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj.
Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
Draga Parinte, Fiule.
Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie.
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sint 10 nu 12.
6. Iar apostolii sint 12 nu 10.
7. Cind vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cind vorbesti despre Iisus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat curul cu dinamita"...
10. Cind vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti fiu de curva.
11. Tatal, Fiul si Sfintul Duh nu sint Batrinul, Juniorul si Stafia...
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa "Nasul".
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p**da ma-sii.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat...
16. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
:Alcoholic
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.