aiptek
20th November 2006, 17:16
QUOTE(bogdanan @ Nov 20 2006, 16:04)

a mai fost
Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului?
- Fiecare chinez a incercat cate o parola.
degeaba, sunt prea putini in unele cazurii
ema27
20th November 2006, 18:19
De ce știu blondele să cînte frumos?
Un cap gol are o acustică mai bună!
nasorum
20th November 2006, 18:49
Apel in armata rusa:
-Ivanov!
-Prezent!
-Ivanoplov!
-Prezent!
-Omoara-l pe tata!
-Prezent
-Exista asa nume?
-Da.
-Ai sa-mi bag p$$a!
-Prezent!
If Adam and Eve were Chinese, we would still be in paradise because they would have ignored the apple and eaten the snake!
O cuconita cheama pentru curatenia de primavara o fata de la tara. Dau cu aspiratorul, bat covoarele, sterg praful, ajung in dormitor. Sub pat fata gaseste un prezervativ. Il ia cu doua degete si'l priveste ingrozita. Cucoana o vede, se inroseste si ii zice:
-Ce este Mario pe la voi la tara nu se face sex?
-Ba da cucoana, da' nu pana se ia pielea
Care este diferenta intre erotic si pervers?
Erotic este sa te mangai cu o pana, pervers este sa te mangai cu toata gaina.
(18+)
Eu copac, tu lamaie
Eu fac fructe tu iei *****
Eu vampir, tu dracula
Eu sug sange, tu sugi ****
Asta'i tara lui dracula
Unde curvele sug ****
))))) si acum rad de la poezia asta
))))
bogdanan
20th November 2006, 19:59
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si i-l felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic: - Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!! Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat... - Ce s-a intamplat? intreaba moasa... - Eu lucrez la 7up..
nasorum
21st November 2006, 14:11
Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
- Ce varsta aveti?
- Peste o luna voi implini 40 de ani.
La care chirurgul spune:
- Imi place optimismul dumneavoastra!
Unde se afla punctul G la femei?
In lumina ultimelor cercetari... s-a descoperit ca el este situat... la
sfarsitul cuvantului SHOPPING !
Zuy
22nd November 2006, 20:49
Tata sarpe cu puiu sarpe in drum spre casa.
- Tata noi suntem serpi veninosi ?
- Da, dar de ce intrebi ?
- pentru ca tocmai mi-am muscat limba !
Syncron
22nd November 2006, 21:03
Cum a scapat Bula de Sida?
A murit de cancer.
icynoangel
23rd November 2006, 15:09
QUOTE(fourmi @ Nov 2 2006, 16:18)

...
- Alarma antirelativar (protejeaza impotriva tiganilor relativari - care ciordesc relativ tot).
...
Super tare frate!
QUOTE(Moon_Fire @ Nov 17 2006, 13:22)

... un Matiz si avea un sticker lipit pe luneta si zicea asa: "My other car is a Porsche"

Pe un Peugeot era scris: "If you can read this, you are too close!" (Daca nu e funny, asta e, ma doare la basca
)
Mergand prin padure, Scufita Rosie este prinsa de lup.
La amenintarea acestuia cu moartea, ea il roaga sa-i indeplineasca o ultima dorinta.
Lupul: Si ce dorinta vrei sa-ti indeplinesc?
Scufita: Lasa-ma sa fac 2 pasi de balet.
Acesta ii da drumul la mana si Scufita o ia la fuga, la care lupul zice:
-Ce balet de kko!
Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecinul lui, Marin, care isi batea temeinic nevasta.
- Marine, ce faci, ma?
- Iote, imi repar masina de spalat!
O sotie insarcinata se trezeste in miez de noapte:
- Barbate, vreau melci!
Barbatul pleaca in parc, gaseste cativa melci pe care-i pune in buzunar si in drum spre casa se intalneste cu o fosta iubita care il invita la ea acasa pentru a face amor. Barbatul accepta si se trezeste dimineata ca a uitat de sotie. Ajunge acasa si scoate toti melcii din buzunar, asezandu-i in fata usii.
- Unde ai fost, nenorocitule?
- Hai, baieti, hai, ca mai aveti un pic.
Asta cred c-o mai fost:
Iancu Jianu si calul lui, la umbra unui stajar, fumau tigari, beau jack...
La un moment dat se vede praf mare pe dealul vecin; venea potera.
Zice Jianu: Frate, ne miscam?
Calul: Stai, frate...stii ce start am doar..
Trec 10 min. Potera cobora dealul in viteza.
Jianu: Calule, merem?
Calul: Stai, ba! Ce, dau turcii? Doar stii ce sprint nebun am...
Mai trec 10 min. Potera se vedea la 100 m.
Jianu: Bah, plecam au ba?
Calul: Calm, frate. Cand ajung la 10m sari pe mine, imi dai pinteni si-am roit-o, ce dreak?
Potera la 10m, Jianu sare pe cal, ii da pinteni, calul cade fulger jos, potera ii prinde si-i baga la zdup, colegi de celula.
Jianu: Bah, cal imputit ce esti, ai zis ca ma scoti!
Calul: Bine, bah! Da si tu...dai la operatie!?!
Un betiv mergea pe drum impleticindu-se, cantand: "Sa traiesti si sa nu-ti fie rusine sa fii fericit. Sa canti, sa canti, sa canti..." pana ce a ajuns in fata unei case si striga:
-Femeie! Sotul tau este acasa?
Atunci, s-a ivit o femeie la fereastra si a spus:
-Da, doarme!
-Atunci lasa-l! - spune betivul, continuandu-si drumul.
Apoi a procedat la fel de mai multe ori. Pana cand, la un moment dat:
-Femeie! Sotul tau este acasa?
-Nu! - raspunde femeia, de la fereastra, nervoasa. Nenorocitul a iesit si s-a dus sa bea si nu s-a intors pana acum!
-Hopa... Atunci doamna ar putea veni la poarta sa vada daca sunt eu
alexeyy
23rd November 2006, 15:16
Intrebare?
De ce exista mai multe femei decit barbati in lume?
Raspuns:
Pentru ca exista mai mult de curatat decit de gindit...
23rd November 2006, 15:38
Dand sa coboare si ultima treapta a modulului lunar, vede el, Neil Armstrong imprimate-n praful selanar niste urme ciudate. De opinci, parca. Ingandurat, se departeaza nitel de modul si da sa se apropie de un crater. Din crater apare un tip ciudat: cu palariuta mica si neagra si chimir.
Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong:
- Salut, io mi-s Ion!
Astronautul, siderat il intreaba:
- Si, de unde esti tu?
- Apai din Sibiu, dara.
- Si cu ce ai venit aici? - continua americanul.
- Cu branza.
Am ras de m-am tavalit.
costy_ytsoc
23rd November 2006, 16:05
QUOTE(nickolaie @ Nov 23 2006, 17:38)

Dand sa coboare si ultima treapta a modulului lunar, vede el, Neil Armstrong imprimate-n praful selanar niste urme ciudate. De opinci, parca. Ingandurat, se departeaza nitel de modul si da sa se apropie de un crater. Din crater apare un tip ciudat: cu palariuta mica si neagra si chimir.
Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong:
- Salut, io mi-s Ion!
Astronautul, siderat il intreaba:
- Si, de unde esti tu?
- Apai din Sibiu, dara.
- Si cu ce ai venit aici? - continua americanul.
- Cu branza.
Am ras de m-am tavalit.
am citit ceva intr-o revista care mi s-a parut de rasu plansu :
o profesoara vede o tiganga si pe puradelul ei nespalat si o intreaba:
-De ce nu speli si tu copilul asta?
-Doamna,decat sa il spal mai bine fac altu` curat.
aiptek
23rd November 2006, 18:42
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana...
- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?
reclamagiu
23rd November 2006, 21:51
Mergand prin padure, Scufita Rosie este prinsa de lup.
La amenintarea acestuia cu moartea, ea il roaga sa-i indeplineasca o ultima dorinta.
Lupul: Si ce dorinta vrei sa-ti indeplinesc?
Scufita: Lasa-ma sa fac 2 pasi de balet.
Acesta ii da drumul la mana si Scufita o ia la fuga, la care lupul zice:
-Ce balet de kko!
ma...bancu banc e asa:
iepurasu ii tragea buca nevestei lupuli, recte vulpita (foxy lady). azi asa, maine asa...afla toata padurea ca iepurasu dadea iepureste la vulpita, deci afla si lupu...ultimu ce-i drept.
Lupu, gelos nevoie mare il pandest luni in sir pe iepuras, urmariri la viteze mari in padure si pana la urma il prinde pe urecheat si ii zice:
- no ma (era aredelea), acu' oi belit cariciu ca tochitura asezonata cu masline verzi te fac (era si gurmand). Dar ca un lup gentelMAN ce sunt te las sa ai o ultima dorinta...care-i.
iepurasu... - ma...mie toata viata mi-a placut baletu..vreau sa dansez ca prim solist in lacu lebedelor de unu singur!
lupu:
-no fain...baga
Iepurasu isi pune iegarii de balerin, isi ia avant, se impiedica de 3 ori, da cu capu in doi copaci, face o saisprezecime de pirueta, f**te doi pumni in coae la lup si dispare in tufis.
Lupu:
-tulai doamni, da ce coregrafie de kkt
kisss
23rd November 2006, 22:25
Un tip isi conduce prietena acasa, noaptea, dupa discoteca. Ajunsi in pragul casei fetei, tipul se rezema cu cotul in perete si incepe vrajeala la greu. Dupa vreo 15 minute se deschide usa si apare tatal fetei, chior de somn: - Ba, a zis nevasta-mea ca ti-o suge ea, numai ia cotul de pe sonerie!
Mr.Jinx
24th November 2006, 09:15
Doua vecine se cearta la gard :
- Nenorocito ce esti ! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea
asta !
Cealalta ii raspunde :
- Poate la tine doarme ! La mine sta treaz !
kretzu77
24th November 2006, 09:21
>> Unui batran suporter stelist i-a sunat ceasul. Pe patul mortii el isi
>> cheama fiul si-i zice:
- Fiule iti las ca mostenire abonamentul meu la tribuna 0...
- Da, tata...
- Vreau in schimb sa-mi cumperi un abonament la meciurile din Stefan
cel Mare, iar pe ultimul drum sa-mi invelesti cosciugul in steagul lui
Dinamo...
- Dar tata, toata viata ai fost un devotat stelist, de ce te schimbi
acum pe patul de moarte?
- Da-i in ma-sa, decat sa moara unul de-ai nostri, mai bine unul de-al
lor!
Kareem
24th November 2006, 09:26
"Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles? Magazinul meu iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta. "
ciuly
24th November 2006, 12:22
QUOTE(kisss @ Nov 23 2006, 22:25)

Un tip isi conduce prietena acasa, noaptea, dupa discoteca. Ajunsi in pragul casei fetei, tipul se rezema cu cotul in perete si incepe vrajeala la greu. Dupa vreo 15 minute se deschide usa si apare tatal fetei, chior de somn: - Ba, a zis nevasta-mea ca ti-o suge ea, numai ia cotul de pe sonerie!

sa inteleg ca tu nu ai vazut reclama de la mastercard, e? oricum, e cam pe linga.
michaelady
24th November 2006, 19:41
QUOTE(kisss @ Nov 23 2006, 22:25)

In reclama aia la Mastercard tipul punea cotul pe interfon, incearca sa obtina un blowjob de la tipa si iese sora ei, care spune ceva de genul: "Tata a zis ca ti-o suge el, sau poate sa ti-o suga mama, sau pot sa ti-o sug eu, numai ia dracu odata mana de pe interfon!" Placearea de a constata ca tatal ei are simtul umorului.... Nepretuita!
adishor
24th November 2006, 20:24
Mr.Jinx
25th November 2006, 14:41
Trei scheleti mergeau pe strada. La um moment dat unul il pipaie pe cel de linga el: - Ia uite ce oase tari ai! cind ai murit? - In 60, zice scheletul. Eeee, se traia bine atunci, da tu cind ai murit? - Pai in 70' da si atunci se traia bine. - Vad ca si tu ai oase tari, calciu ce mai... Il intreba curiosi si pe al treilea: - Da tu cind ai murit ca, uite ce oase tari ai si tu? La care scheletele raspunde: - Eu n-am murit, sunt student si ma duc la ore.
Pollux
26th November 2006, 15:20
QUOTE(Mr.Jinx @ Nov 25 2006, 14:41)

Trei scheleti mergeau pe strada. La um moment dat unul il pipaie pe cel de linga el: - Ia uite ce oase tari ai! cind ai murit? - In 60, zice scheletul. Eeee, se traia bine atunci, da tu cind ai murit? - Pai in 70' da si atunci se traia bine. - Vad ca si tu ai oase tari, calciu ce mai... Il intreba curiosi si pe al treilea: - Da tu cind ai murit ca, uite ce oase tari ai si tu? La care scheletele raspunde: - Eu n-am murit, sunt student si ma duc la ore.
afterdeath
26th November 2006, 15:23
hai, mă, că nu era atac la persoană.
kretzu77
27th November 2006, 10:28
Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza
infidelitatii barbatului. Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca
scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe >fereastra.
In spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani
discuta. Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un
moment si apoi zboara mai departe. Surprinsa, fetita intreaba: >"Ce
era asta, taticule?" Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui
subiecte sexuale, omul raspunde: "Era doar o insecta!" Fetita ramane
cu un aer confuz cateva minute si apoi zice: "In orice caz, avea
ditamai p...."
whisper010
27th November 2006, 11:24
O furnicutza facea ture inainte inapoi pe malul unei ape cautand un loc de traversare...In gandul ei: saracii mei copii..nu au mancat de doua zile iar acum nu pot ajunge la ei din cauza apei..
Din senin apare un elefant..
F: Elefantelule...nu ma ajuti si pe mine sa traversesz apa?! ca vezi tu copii mei nu mancat de 2 zile si....
E: Pai...stiu si eu?! Bine urca !
Urca furnicutza pe o unghie a elefantului, traverseaza apa...si cand ajung pe celalalt mal furnicutza incepe sa`i multzumeasca...
F:Draga elefantzelule..daca nu erai tu nu stiu ce ma faceam...ca saracii mei copii nu au mancat de 2 zile... .... ...
E:..Da-da....lasa vrajeala DEZBRACA-TE!!
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.