cheloo2005
15th November 2006, 09:48
Se duce Fat Frumos sa omoare balaurul fioros. Ajunge la grota, paseste darz, apare balaurul cu doua capete.
Fat Frumos scoate sabia si i le taie. Imediat cresc alte 4 capete in loc. Fat Frumos le taie si pe aceastea si alte 8 capete rasar imediat. Le taie pe astea 8, cresc alte 16. Le taie si pe aceastea si deodata cresc 32. Munceste Fat Frumos sa taie toate cele 32 de capete, pac! 64. Taie. Apoi 128. Taie. Apoi brusc balaurul muri. De ce?
The@ngel
15th November 2006, 09:57
ciuly
15th November 2006, 10:24
QUOTE(cheloo2005 @ Nov 15 2006, 09:48)

Se duce Fat Frumos sa omoare balaurul fioros. Ajunge la grota, paseste darz, apare balaurul cu doua capete.
Fat Frumos scoate sabia si i le taie. Imediat cresc alte 4 capete in loc. Fat Frumos le taie si pe aceastea si alte 8 capete rasar imediat. Le taie pe astea 8, cresc alte 16. Le taie si pe aceastea si deodata cresc 32. Munceste Fat Frumos sa taie toate cele 32 de capete, pac! 64. Taie. Apoi 128. Taie. Apoi 256. Taie. Apoi brusc balaurul muri. De ce?
nu stirbi bancu mei.
Strict
15th November 2006, 12:25
QUOTE(ciuly @ Nov 15 2006, 12:24)

nu stirbi bancu mei.
Pai daca era pe 8 biti, 256 da 0. Deci e corect asa. Nu l-a stirbit, l-a corectat.
cheloo2005
15th November 2006, 12:29
QUOTE(Strict @ Nov 15 2006, 12:25)

Pai daca era pe 8 biti, 256 da 0. Deci e corect asa. Nu l-a stirbit, l-a corectat.
) Imi place sa vad ca este si lume pe acilea care se pricepe
I'll be back...
ciuly
15th November 2006, 13:35
imi place sa vad ca sunt cativa indivizi pe aicea care se pricep de minune. 
pe 8 biti se pot reprezenta exact 2^8 (adica 2 la puterea 8) numere distincte. care face, culmea, 256. adica numerele 0,1,2,3...,254,255. sirul asta face 256 de numere distincte. ca voi astia care "va pricepeti" sunteti obisnuiti sa numarati doar de la 1 este problema voastra. daca ati stii putina matematica (mai mult decat va pricepeti la treburile astea), ati stii ca grupurile ([0..255],+) si ([1..256],+) sunt izomorfe. chestia asta se stie inca din clasa a 12-a liceu. dar ceva imi spune ca deja intru prea adanc pentru unii care "se pricep" (sau poate nu au ajuns in clasa a 12-a, dar atunci nu inteleg de ce fac pe desteptii)
edit: ca sa raspund si la faza cu 256 face 0: multimea capete = {kap | kap = cap mod 256, cap=1,256} are tot 256 de capete... sau nu?
Strict
15th November 2006, 14:32
QUOTE(ciuly @ Nov 15 2006, 15:35)

imi place sa vad ca sunt cativa indivizi pe aicea care se pricep de minune.

pe 8 biti se pot reprezenta exact 2^8 (adica 2 la puterea 8) numere distincte. care face, culmea, 256. adica numerele
0,1,2,3...,254,255. sirul asta face 256 de numere distincte. ca voi astia care "va pricepeti" sunteti obisnuiti sa numarati doar de la 1 este problema voastra. daca ati stii putina matematica (mai mult decat va pricepeti la treburile astea), ati stii ca grupurile ([0..255],+) si ([1..256],+) sunt izomorfe. chestia asta se stie inca din clasa a 12-a liceu. dar ceva imi spune ca deja intru prea adanc pentru unii care "se pricep" (sau poate nu au ajuns in clasa a 12-a, dar atunci nu inteleg de ce fac pe desteptii)
edit: ca sa raspund si la faza cu 256 face 0: multimea capete = {kap | kap = cap mod 256, cap=1,256} are tot 256 de capete... sau nu?

Nu. Daca in loc de [0, 255] foloseai [1, 256], balaurul nu mai avea niciun motiv sa moara. 0 e in afara domeniului. O lua de la capat cu un numar mai mic de capete si repeta ciclul. Ar fi fost un banc tare plictisitor si infinit.
cheloo2005
15th November 2006, 15:15
Hai sa mergem mai departe ca o lalairam prea mult pe tema asta.Cand o sa termini gimnaziul o sa poti face operatii pe biti si alte chestii avansate care nu se fac la gradinita.
Bursul
15th November 2006, 16:59
Si totusi de ce a murit balaurul? Nu aveti un certificat de deces sa vad si eu?!
ciuly
15th November 2006, 20:24
QUOTE(Bursul @ Nov 15 2006, 16:59)

Si totusi de ce a murit balaurul? Nu aveti un certificat de deces sa vad si eu?!
a facut atac cerebral.
nasorum
15th November 2006, 22:18
Un tip se duce la Vrei sa fii miliardar, si Virgil Iantu ii pune prima intrebare:
- Cat de adanc este vaginul sotiei dvs?
a) 10 cm B) 15 cm c) 18 cm
La care tipul raspunde:
-Pot sa sun un prieten?
Moon_Fire
16th November 2006, 10:45
QUOTE(nasorum @ Nov 15 2006, 22:18)

Un tip se duce la Vrei sa fii miliardar, si Virgil Iantu ii pune prima intrebare:
- Cat de adanc este vaginul sotiei dvs?
a) 10 cm

15 cm c) 18 cm
La care tipul raspunde:
-Pot sa sun un prieten?
Prietenii stiu de ce
gugutata
16th November 2006, 17:47
nasorum
16th November 2006, 21:59
Bula se uita cu maicasa la un film xxx. El o intreaba:
-Mama, ce fac aia acolo?
-Sandvisuri mama!
Noaptea, Bula se duce la toaleta si se intalneste cu mama pe hol. O intreaba:
-Mamica, ai facut sandvisuri cu tata?
-Da, dar de unde stii?
-Pai ai maioneza la gura!
Syncron
16th November 2006, 23:15
Fostul sot il tachineaza pe al doilea (actual):
-Cum e sa folosesti lucruri la mana a doua.
La care el raspunde:
-Primi 5 cm sunt folositi,in rest e ca noua.
nasorum
16th November 2006, 23:34
Un batran de 75 de ani, merge la spital sa faca o analiza a spermei. Doctorul ii da un borcan si-i spune:
- Ia borcanul asta si vino cu analiza maine!
A doua zi, batranul apare, cu borcanul la fel de curat si gol ca ziua trecuta. Doctorul intreaba ce s-a intamplat, iar batranul explica:
-Stiti, doctore, uite ce-am patit: Prima data am ancercat cu dreapta, apoi cu stanga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A incercat si ea si cu mana dreapta, si cu mana stanga, apoi cu gura; prima data cu proteza, apoi fara proteza si tot nimic. Apoi am chemat o vecina: a incercart si ea si cu amandoua mainile si cu gura si tot fara rezultat.
Doctorul socat:
- Ai chemat si vecina? Batranul raspunde:
- Da si oricat ne-am chinuit, n-am reusit sa deschidem borcanul
nasorum
17th November 2006, 09:16
Care este culmea lungimii?
Să scrii pe un Tico "Long vehicle"!
kretzu77
17th November 2006, 12:55
Schimb caiet A4, cu Audi acelasi model + diferenta.
Rog seriozitate maxima!!!!!!
vroiam sa pun pe bursa, dar ma alegeam cu warn
Moon_Fire
17th November 2006, 13:22
QUOTE(nasorum @ Nov 17 2006, 09:16)

Care este culmea lungimii?
Să scrii pe un Tico "Long vehicle"!
Apropo de bancul asta, azi cand venea la servici era in fata mea un Matiz si avea un sticker lipit pe luneta si zicea asa: "My other car is a Porsche"
bogdanan
19th November 2006, 13:28
Mare concurs: "cea mai ermetica masina". Vin cei de la Peugeot cu ultimul model. Comisia intreaba: - Ati facut testul cu pisica? - Nu, cum testul cu pisica? - Nu-i nimic, il facem acum. Bagam o pisica inauntru... Dupa doua zile pisica moare, nu mai avea aer. - Intr-adevar este ermetica. Vine ultimul model de BMW, comisia intreaba: - Ati facut testul cu pisica? - Nu, cum se face acest test? - Bagam o pisica inauntru... Dupa o zi pisica moare. Nu mai avea aer. Este intr-adevar cea mai ermetica masina. Vin si cei de la Logan . Comisia intreaba: - Ati facut testul cu pisica? - Da! - Si cum l-ati facut? - Pai am bagat pisica inauntru si pe unde scotea capul, chituiam
craz
19th November 2006, 18:09
Q: Ce are patru picioare si o mana?
A: Un pitbull fericit.
Zuy
19th November 2006, 22:01
Pe un vas de cursa lunga capitanul aflat in vizita la bucatarie observa pe marginea mesei o serie de crestaturi si il intreaba pe bucatar:
- Ce sunt crestaturile acestea?
- Pai stiti marinarii mai pun pariuri si vin si isi masoara barbatia aici.
- Pot sa incerc si eu?
- Desigur.
Capitanul incearca si observa ca barbatia lui le intrece pe toate celelate si ii arata bucuros bucatarului, la care acesta raspunde:
- Bravo dom` capitan, dar baietii masoara din partea cealalta.
nasorum
20th November 2006, 11:57
Intr-o farmacie, patronul vede un tip rezemat de perete. Il intreaba pe vanzator:
-Ce-i cu tipul ala? Ce are? Vanzatorul:
- A venit sa-i dau ceva pentru tuse. N-am gasit siropul de tuse, asa ca i-am dat o sticla de laxative.
- Esti tampit! Cum sa-i dai laxativ pentru tuse?
- Ooo, uita-te la el!. Ii este frica sa mai tuseasca!
obnoxious
20th November 2006, 14:04
In Bronx, o camera sordida, in semintuneric.
La o masa sta un negru urias, transpirat, cu o scobitoare intre dinti: Big Leroy.
Se deschide usa si apar doi malaci care tarasc dupa ei un individ.
- Hei, Big Leroy, zice unul. Ti l-am adus pe fiul asta de catea. Seful cel mare zice sa-l iei si sa-l f..i un pic in dos, sa-l largesti un pic, sa se invete minte sa nu se mai ia de oamenii nostri.
- Lasati-l acolo in colt, ma ocup de el mai tarziu.
Malacii dispar iar individul, livid si tremurand, incepe sa se milogeasca:
- Va rog, domnule Leroy, va implor, nu ma sodomizati. Va promit ca am sa spun la toata lumea ca ati facut-o, n-o sa stim decat noi doi ca de fapt nu e asa!
- Taci din gura, vierme! striga Big Leroy si tipul se face mic in coltul lui.
Dupa o vreme vin iar cei doi, cu alt nefericit.
- Big Leroy, seful ti-l trimite si pe asta. Zice sa ii tai ambele picioare ca sa nu mai fuga de oamenii nostri cand are de platit datorii.
- Lasati-l in colt, ma ocup mai tarziu.
Indivizii pleaca. Dupa inca un timp il aduc pe altul.
- Big Leroy, seful zice sa il iei pe asta si sa-i tai putza, sa se invete minte sa nu se mai ia de femeile noastre. Si mai zice sa-i tai si mainile si limba, sa nu se mai poata atinge de nici o femeie in viata lui.
- Bine, lasati-l acolo in colt, ma ocup mai tarziu.
Gorilele pleaca.
La care, din coltul lui, primul adus zice:
- Domnul Leroy, daca nu va suparati, ca sa nu fie vreo confuzie: eu sunt ala cu curul, da?
bogdanan
20th November 2006, 16:04
QUOTE(obnoxious @ Nov 20 2006, 14:04)

In Bronx, o camera sordida, in semintuneric.
La o masa sta un negru urias, transpirat, cu o scobitoare intre dinti: Big Leroy.
Se deschide usa si apar doi malaci care tarasc dupa ei un individ.
- Hei, Big Leroy, zice unul. Ti l-am adus pe fiul asta de catea. Seful cel mare zice sa-l iei si sa-l f..i un pic in dos, sa-l largesti un pic, sa se invete minte sa nu se mai ia de oamenii nostri.
- Lasati-l acolo in colt, ma ocup de el mai tarziu.
Malacii dispar iar individul, livid si tremurand, incepe sa se milogeasca:
- Va rog, domnule Leroy, va implor, nu ma sodomizati. Va promit ca am sa spun la toata lumea ca ati facut-o, n-o sa stim decat noi doi ca de fapt nu e asa!
- Taci din gura, vierme! striga Big Leroy si tipul se face mic in coltul lui.
Dupa o vreme vin iar cei doi, cu alt nefericit.
- Big Leroy, seful ti-l trimite si pe asta. Zice sa ii tai ambele picioare ca sa nu mai fuga de oamenii nostri cand are de platit datorii.
- Lasati-l in colt, ma ocup mai tarziu.
Indivizii pleaca. Dupa inca un timp il aduc pe altul.
- Big Leroy, seful zice sa il iei pe asta si sa-i tai putza, sa se invete minte sa nu se mai ia de femeile noastre. Si mai zice sa-i tai si mainile si limba, sa nu se mai poata atinge de nici o femeie in viata lui.
- Bine, lasati-l acolo in colt, ma ocup mai tarziu.
Gorilele pleaca.
La care, din coltul lui, primul adus zice:
- Domnul Leroy, daca nu va suparati, ca sa nu fie vreo confuzie: eu sunt ala cu curul, da?
a mai fost
Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului?
- Fiecare chinez a incercat cate o parola.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.