Pollux
12th May 2006, 14:24
QUOTE(rox @ May 12 2006, 10:18)

Un evreu in Manhattan la volan , invartindu-se in jurul buildingului unde in 5 min. urma sa semneze contractul vietii lui , disperat ca nu gaseste un loc de parcare. Ridica ochii spre cer si spune : - Doamne , te rog gaseste-mi un loc de pracare ca sambata vin la sinagoga si donez 2-3 mii de $. Trec 2-3 min. nimic. Ridica din nou ochii spre cer : - Doamne , te rog din suflet , fa-mi rost de un loc de parcare ca vin sambata la sinagoga si donez 5-6 mii , 8 mii nu mai conteaza suma , doar ajuta-ma cu un loc de parcare. Moment la care o masina parcata mai in fata face "marche arriere" , iese de pe locul de parcare , omul nostru face volan drepata intra in parcare , ridica ochii spre cer si spune: -Doamne , nu mai e nevoie , mersi frumos , s-a rezolvat.
stiu si eu unu cu evrei:
Rabi se duce in vizita la Vatican. Discuta cu Papa in biroul sau tot felul de probleme teologice/politice/filosofice. La un moment dat vede un telefon rosu pe un suport.
R: Ce e cu telefonul ala?
P: A... asta e telefonul cu care vorbesc eu cu Dumnezeu din cand in cand.
R: Pot sa il folosesc si eu?
P: Sigur.
Vorbeste Rabi o juma' de ora si din politete intreaba cat costa convorbirea.
P: 800 de euro. Comvorbirile la mare distanta sunt foarte scumpe la noi.
Dupa cateva luni Papa ii intoarce vizita lui Rabi. Aceleasi circumstante... Papa vede un telefon albastru in biroul lui Rabi.
P: Ce e cu telefonul ala?
R: A... asta e telefonul cu care vorbesc eu cu Dumnezeu din cand in cand.
P: Pot sa il folosesc si eu?
R: Sigur.
La randul sau Papa il intreaba pe Rabi cat costa.
R: Eh... nimic. E convorbire locala.
tegeo42
13th May 2006, 18:03
O tipa vine la servici plina de vanatai .
-Ce-ai patit draga ? o intreaba colegele.
- M-a batut barbatu-miu de m-a umflat.
- Da' de ce ?
- Pentru ca i-am zis " tu" !
- Cum , numai pentru atat ?!
- Da ,aseara barbatu-miu mi-a zis : Hai draga sa ne regulam si noi ,ca n-am mai facut-o de o saptamana ! ... si eu i-am raspuns : Poate TU !!!
tegeo42
13th May 2006, 20:50
Cica , americanii au inventat o masinarie in care pe o parte bagai kkt si pe partea ailalta ieseau fel de fel de preparate ( carnati, salam, lebar, etc.) . Romanasii au cumparat si ei masinaria, au introdus kkt-ul pe o parte, dar stupoare, pe partea cealalta iesea tot kkt ! Asa ca, romanii au chemat americanii sa verifice masinaria . Astia au venit, au verificat, si au concluzionat : Kkt-ul asta a mai fost mancat o data !
Báthory István
15th May 2006, 18:05
QUOTE(tegeo42 @ May 13 2006, 21:50)

Cica , americanii au inventat o masinarie in care pe o parte bagai kkt si pe partea ailalta ieseau fel de fel de preparate ( carnati, salam, lebar, etc.) . Romanasii au cumparat si ei masinaria, au introdus kkt-ul pe o parte, dar stupoare, pe partea cealalta iesea tot kkt ! Asa ca, romanii au chemat americanii sa verifice masinaria . Astia au venit, au verificat, si au concluzionat : Kkt-ul asta a mai fost mancat o data !
Bun banc. Se vede ca bancurile supravietuiesc in timp! Asta e de cand eram eu mic, de pe vremea lui Ceasca! Se punea problema la "economie" atunci.....
Si asa au aparut bancurile cu masina de fabricat....
tegeo42
16th May 2006, 11:12
Tot un banc de pe vremea lui Ceasca:
Bula vine la scoala fara uniforma , imbracat in blugi , netuns si cu o tigara in coltul gurii . Cand il vede diriginta sare ca arsa :
- Bula , cum iti permiti sa vii la scoala in halu’ asta ?! Fara uniforma , fara numar matricol, netuns … si mai si fumezi ca un nesimtit in fata mea , golan nenorocit ce esti !
- Taci fa , sa-mi sugi p**a !
- Ei, las’ ca vezi tu cum zbori tu din scoala asta ! am sa-i spun directorului …
- Cui , lu’nespalatul ala ?!
- Cum ? Il faci nespalat pe tovarasu’ director !? Acum ma duc la el !
- Auzi , fa, daca tot te duci la director, spune-i ca daca afla unchiu meu din CC de voi, zburati amandoi din scoala asta !
Fuge diriginta la director :
- Tovarasu’ director, stiti ce-a zis Bula ?
- Ce-a mai zis golanu’ ala ?
- Mai intai mi-a spus mie sa-i sug p**a, si pe d-voastra v-a facut nespalat !
- Cum a indraznit ?! Il bagam in consiliu profesoral, il exmatriculam si-l dam in judecata pentru injurii grave si calomnie !
- Da, da’ a mai zis ceva !
- Ce-a mai zis ?
- A zis ca daca-i spune lu’ unchiu-su din CC despre noi, zburam din scoala asta !
- Auzi , spune directorul, dute tu sa-i sugi p**a, eu ma duc sa ma spal pe picioare !
tegeo42
16th May 2006, 20:10
Masina de gunoi se opreste in fata unei vile elegante. Unul din cei doi gunoieri suna la usa vilei . Usa se deschide, o mana il trage inauntru pe gunoier . Acesta reapare dupa vreo 10 minute si este luat la intrebari de colegul sau :
- Unde ai disparut ma ?
- Ba, sa vezi ce-am patit ! Am sunat sa anunt ca am venit sa luam gunoiu’ si cucoana din vila asta m-a tras inauntru si mi-a supt p**a de m-a lesinat !
- Ba, du-te ca mananci kkt ! raspunde asta si se duce si el sa sune la usa. Faza se repeta, mana il trage inauntru,sta vreo 10 min si iese gagiu de acolo surescitat:
- Ba, tu ai avut dreptate, ii spune celuilalt gunoier, i-am tras si io m...e cucoanei !
Soferul, care i-a auzit pe cei doi, se duce si el la usa vilei . Suna, femeia deschide, soferul zice:
- Doamna, am venit cu gunoiu’,eu sunt soferu’ .Cucoana ii intinde o hartie de 10 000 lei. Soferu’ ii spune mirat :
- Cucoana, da’ ce nu-mi faci si mie ce le-ai facut la colegii mei ?
- Pai asa m-a invatat barbatu-miu, daca vine masina cu gunoi sa dau 10 000 la sofer si la restu’ m...e !
invisible
17th May 2006, 13:31
Doua prietene stateau de vorba. -Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? -Da. -Si ce mutra avea? -Statea in usa si se uita ca prostul...
vladc
19th May 2006, 12:45
Furnicutzele fumeaza iarba de se fac praf.
Trece elefantul pe langa ele si le intreaba:
- Ce pana mea faceti aici mai furnicutzelor? Ele se sparg de ras si ii zic elefantului:
- Auzi, mah elefantule, pun pariu ca nu poti sa ridici frimitura asta de paine si sa ti-o pui pe cap!
Elefantul ia frimitura si o pune pe cap, furnicutzele se spargeau de ras:
- Auzi mai elefantule pun pariu ca nu poti sa calci pe frimitura asta!
Elefantul calca, la care furnicutzele:
- Sa moara ma-saaa, cata' mai sandwich-ul!!
Syncron
19th May 2006, 18:34
Examen in anul I de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor...
Examen in anul II de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in continuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor.
Examen in ultimul an de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam
O femeie mergea pe strada si observa un batranel care statea pe un scaun in fata casei. -Ma scuzati,nu am putut sa nu observ ce fericit aratati,care este secretul dv. pentru o viata lunga si fericita? -Fumez trei pachete de tigari pe zi,beau sase sticle de whiskey pe saptamana, mananc numai mancaruri cu multa grasime si nu fac niciodata sport. -Nemaipomenit,dar cati ani aveti? -Douazeci si sase.
DarkDog
21st May 2006, 00:00
Intr-o zi Bula mergea cu masina si de odata controlul de rutina al politiei. Politaiul cand ii vade zambeste si ii spune : -Ati castigat premiul cel mare sunteti primul sofer care are pusa centura de siguranta. Baietii de la ProTV pe faza il intreaba pe Bula ce are de gand sa faca cu banii. -Cred ca o sa-mi iau carnetul de sofer. Politaiul mirat: -Nu aveti permis ? Nevasta lui Bula sare si spune : -Nu-l luati in serios, asa face tot timpul cand e beat. Politaiul din ce in ce mai mirat: -Mergem la post. Tatal lui Bula sare si el: -Bai boule, ti-am spus de atatea ori sa nu mai iesi cu masini furate la drum. Politaiul socat cheama ajutoare. Din portbagaj iese fratele lui Bula si intreaba speriat: -Am trecut granita ca este al dracu de cald in spate?....
Syncron
21st May 2006, 09:38
Bula traia in sat de munte cu Maria lui.Intr-o zi ii vine ordinul de recrutare.Ii zice Mariei: -Marie,vino cu mine la gara ca eu n-am mai vazut lumea. A doua zi merg ei la gara. Dimineata tare,noapte inca,apare lumina locomotivei. Bula ia un par si asteapta pe linie.(trenul:UUUUUU!UUU!) Dupa doua minute,Bula la spital in ghips. Maria il ia acasa si-l aseaza ca la spital agatat cu picioarele in sus.Maria ii pune un ceai sa fiarba. Ceainicul a inceput sa clocoteasca:uuuuuuuu!uuuuuu!) Bula se ridica repede din ghips, ia un par si farma ceainicul. Maria vine speriata si-l intreaba de ce l-a farmat? Bula:Astia trebuie batuti de mici,ai vazut ce-ti fac cand cresc mari?
destrug
21st May 2006, 15:54
QUOTE(Syncron @ May 21 2006, 10:38)

Bula traia in sat de munte cu Maria lui.Intr-o zi ii vine ordinul de recrutare.Ii zice Mariei: -Marie,vino cu mine la gara ca eu n-am mai vazut lumea. A doua zi merg ei la gara. Dimineata tare,noapte inca,apare lumina locomotivei. Bula ia un par si asteapta pe linie.(trenul:UUUUUU!UUU!) Dupa doua minute,Bula la spital in ghips. Maria il ia acasa si-l aseaza ca la spital agatat cu picioarele in sus.Maria ii pune un ceai sa fiarba. Ceainicul a inceput sa clocoteasca:uuuuuuuu!uuuuuu!) Bula se ridica repede din ghips, ia un par si farma ceainicul. Maria vine speriata si-l intreaba de ce l-a farmat? Bula:Astia trebuie batuti de mici,ai vazut ce-ti fac cand cresc mari?
bancul e super dar tine mai mult de talentul celui care il spune, scris isi pierde din farmec.
Iar finalul il stiam cu: "Astia trebuiesc starpiti de mici!" Bancul e vechi, probabil ca unii nu s-au prins de poanta si asa a intervenit modificarea.
adina2005
21st May 2006, 16:49
Bula, elev in clasa a doua, este prins de invatatoare ca fumeaza pe holurile scolii.
-Bula, cum poti sa fumezi inca de la varsta asta?
-Stati calma, doamna invatatoare, cam am facut si sex deja...
-Cum, nu ti-e rusine??? Asa de tanar... Cand ai facut sex?
-Nu mai tin minte ca eram beat...
invisible
21st May 2006, 21:58
Sotul isi ia inima in dinti,si se hotaraste sa-i spuna sotiei ca are amanta. Ii cumpara flori, pregateste o cina romantica, dupa care trec la o partida de sex. Cand era placerea mai mare el ii spune: -Stii draga, eu mai am una... La care sotia raspunde: -Baga-mi-o in fund...
invisible
22nd May 2006, 21:56
Ceausescu si Gorbaciov sunt invitati la un dineu alaturi de presedinti ai altor tari. La dineu cei doi observa ca toate tacamurile sunt facute din aur. Cei doi isi propun sa fure macar o lingura. Gorbaciov: -Dragii mei, uitati-va la aceste tablouri frumoase si valoroase... Toti se uita si in acel moment baga repede o lingura in buzunar. Ceausescu: -Vreti sa fac un numar de magie? Toti: DAAA!!! -Bine! Uite! Iau lingura asta de pe masa, o bag la mine in buzunar si o scot din buzunarul lui Gorbaciov... romanian style
O blonda se intoarce fericita de la scoala:
- Mama, azi la scoala am invatat alfabetul. Toti copiii il stiau pana la litera D, numai eu am stiut pana la litera J. Uite: A, B, C, D, E, F, G, H,I, J. Mama, sunt desteapta pentru ca sunt blonda, nu?
- Da, fata mamei, bravo!!!
A doua zi:
- Mama, azi am invatat sa numaram, toti copiii stiau pana la 5, numai eu am stiut pana la 10. Asta pentru ca sunt blonda, nu??
- Da, bravo!!!
A treia zi:
- Mama, azi am facut sport si la dus am vazut ca toate fetele erau plate si fara sani, numai eu eram asa frumoasa, cu sanii mari si rotunzi; asta pentru ca sunt blonda, nu?
- Nu, fata mamii, asta pentru ca ai 25 de ani...
O blonda isi suna iubitul si spune:
- Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde
sa incep!
Tipul intreaba:
- Si ce-ar trebui sa iasa?
Blonda:
- Dupa poza de pe cutie, un tigru.
Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice:
- In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca tigrul de pe cutie.
Apoi ii ia miinile si-i spune:
- In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si apoi...- ofteaza - apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie...
si unul cu ardeleni:
Un ardelean opreste la benzinarie.
-Buna ziua, cat costa un litru de benzina?
-10.000
-10.000?!?!? prea scump, domne', prea scump! Dar o picatura de benzina costa ceva?
-Cum sa coste o picatura....bineinteles ca nu, e gratis.
-Ei bine, atunci picurati-mi si mie 20 litri in rezervor !
Syncron
24th May 2006, 18:39
Un tip cu masina darama 13 garduri, omoara 5 persoane, proiecteaza un camion in zid si se opreste intr-un copac... Dupa 3 zile, se trezeste la spital..
-Ei, doctore, cum e?
-Am rezultatele analizelor: In alcoolul dumneavoastra am gasit 3 picaturi de sange!
bogdanan
25th May 2006, 10:08
Jack, un istet om de afaceri, vorbeste cu fiul sau: Jack: "Vreau sa te insori cu o fata pe care o aleg eu." Fiul: "Imi voi alege singur mireasa." Jack: "Dar fata este fiica lui Bill Gates." Fiul: "Ei bine, in acest caz..." Apoi, Jack se intalneste cu Bill Gates. Jack: "Am un fiu pentru fiica ta." Bill Gates: "Dar fata mea este prea tanara pentru casatorie." Jack: "Dar tanarul este vice-presedinte la Banca Mondiala." Bill Gates: "Ah, in acest caz..." In sfarsit, Jack se duce sa se intalneasca cu presedintele Bancii Mondiale. Jack: "Iti recomand un tanar pentru a fi vice-presedinte." Presedintele: "Dar deja am mai multi vice-presedinti decat am nevoie." Jack: "Dar tanarul este ginerele lui Bill Gates." Presedintele: "Ah, in acest caz..."
bogdanan
25th May 2006, 10:26
nu e banc, e o "faza" intamplata aseara...
am iesit sa ma plimb noaptea, dupa caldura aia de ieri, si era un tip in fata, cu niste amici
si unul din ei il intreaba "ce fac proaspetii casatoriti?"
si el ii zice ca fost cu nevasta-sa la mall, sa faca cumparaturile pt concediu "... si a cumparat proasta 20 de prezervative"
de ce-o faci proasta mah pe sormea?
pai facem concediul separat
la care am izbucnit in ras... e penibil, ca eram in spatele lor si nu trageam cu urechea, vorbeau ei destul de tare...
nu e banc, dar nu cred ca e nici offtopic
Cred ca ar fi mers mai bine la AUTO, da'...
Denumiri de masini:
AUDI- Another Ugly Deutsche Invention
BMW-Brings Me Women
FIAT-Failure in Italian Automotive Technology
FORD-Fix Or Repair Daily
SAAB-Shape Appears Ass-Backwards
HYUNDAI-Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive
VOLVO-Very Odd Vehicular Object
PORSCHE-Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything
DACIA-Daca Ai Cap Ia-ti Alta
ciuly
26th May 2006, 09:53
Pe o insula naufragiaza un homosexual, o blonda tare de tot si un politehnist. In prima noapte petrecuta pe insula, homosexualul vine la politehnist si-i spune: -Hai s-o omorim pe blonda sa avem o viata sexuala normala ! Politehnistul nu e de acord. In cea de-a doua noapte, la politehnist vine blonda cu alta idee: -Nu vrei sa-l omorim pe homo sa ducem si noi o viata sexuala normala? Politehnistul nu e de acord nici de data aceasta. In cea de a treia noapte politehnistul i-a omorit pe amandoi ca sa aiba o viata sexuala normala
horicel
26th May 2006, 14:51
Finala CM de fotbal.Toate locurile sunt ocupate, in afara de unul.
Apare un tip si-l intreaba pe cel care statea langa
- E liber?
- Da, raspunde tipul.
- Nu pot sa cred...cat de nebun trebuie sa fii ca sa ai un asemenea loc si sa nu vii la meci?
- Adevarul e ca si locul asta e al meu.Trebuia sa vin cu sotia mea, am fost la toate campionate incepand din 1982,de cand suntem casatoriti,din pacate ea a murit.
-Si nu ati gasit pe nimeni sa va insoteasca,un prieten,un vecin?
-Nu, sunt toti la inmormantare.
Syncron
26th May 2006, 18:22
Un tip are o fabrica de carnati. Intr-o buna zi, il aduce pe fiul sau la munca sa vada mostenirea familiei si ii face marele tur. Asta micu, rasfatzat de-ti venea sa-l bati, snob si plictisit, nimic nu il impresiona. In fine il aduce taica-su in inima fabricii, totul nou si ultra modern si cu mandrie declara (ca o ultima chestie care l-ar putea impresiona): -Uite fiule, vezi aparatul asta? intr-o parte bagi cate un porc si prin alta ies carnatii! Fiul, cascand: -Da tata, foarte interesant...dar n-ai si un aparat in care sa bagi un carnat si din care sa iasa un porc? La care tatal, infuriat: -Ba da, fiule...pe ma-ta...
bogdanan
26th May 2006, 22:03
Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme. Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional. Din cand in cand auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea: - Nu te mai stresa; nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e... Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate: - Popescule, nu uita ca esti medic veterinar...
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.