GrLght
14th February 2006, 12:31
Nu cred ca a mai fost.
O lady intra la un dealer Lexus, si se plimba pe acolo,uitandu-se la masini. Deodata, ocheste cea mai frumoasa si deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze.
In momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un partz mic ii scapa pe neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa vada daca a remarcat cineva faptul, sperand totodata ca nici un vanzator nu va aparea din senin tocmai atunci. Dar, cand se intoarce, langa ea statea un vanzator. Cu un zambet larg, acesta-i spune:
"Buna ziua, doamna. Cu ce va pot ajuta astazi?"
Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum nimic
nu s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba:
"Domnule, care e pretul acestui vehicul deosebit ?"
Vanzatorul, cu acelasi zambet larg, ii spune:
"Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, ca daca ati
tras o basina doar cand ati atins masina, va veti caca pe dumneavoastra cand veti auzi pretul!''
puzzle
14th February 2006, 15:12
In restaurant; conversatii pe ton scazut, clinchet de tacamuri.
Un tip lanseaza o besina bubuitoare. Jenat, incepe sa-si tarae scaunul pe pardoseala.
Un chelner din celalalt capat al salii:
-Nu-i asa ca suna diferit ?!
Mojojojo
14th February 2006, 19:26
Scufita Rosie catre Bunica:
"Bunico, de ce ai ochii asa mari?"
"....."
"Bunico, de ce ai nasul asa mare?"
"....."
"Bunico, de ce ai urechile asa mari?"
'"Scufita Rosie, de cate ori ti-am spus sa nu te mai prostesti cu lupa aia ?!"
--------------------------------
Intrebare: De ce nu se joaca soacra de-a v-ati ascunselea?
Raspuns: Pt ca nimeni nu ar merge sa o caute!
--------------------------------
3 naufragiati pe o insula pustie se plictisesc de moarte.
Zice primul: Hai sa jucam golf, nu avem nevoie decat de o crosa, o minge si o gaura. Eu am o crosa.
Zice al doilea: Da, da, hai sa jucam, eu am o minge.
Zice al treilea: Eu mai bine nu ma joc.
florinz
15th February 2006, 09:33
O blonda intra tremmurand din toate incheieturile intr-o farmacie.
Dupa o jumatate de ora de stat la coada :
-D D D d oaaamna a a a veve ti vi vibratoare?
-Da.
-Si... si cum se o... o... opresc?
gxg_s
15th February 2006, 12:30
O gaina "produce" un ou de jumatate de kg. Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina: - Cum ati reusit performanta? Gaina: - Secret de familie. - Planuri de viitor? Gaina: - Sa fac un ou de 1 kg. Il iau in blitzuri si pe cocos: - Cum ati reusit performanta? Cocosul: - Secret de familie. - Planuri de viitor? Cocosul: - Sa-i sparg fatza strutzului!
patrician
16th February 2006, 09:15
Ajunge un tip la un chiosc. In fata lui la tejghea o tipa dolofana si vizibil stresata pe viatza. Tipul observa miscarea si incepe:
- Buna ziua.
- Mdea...
- Aici vindeti covrigi?
- Mdea...
- Aveti covrigi mici si tari?
- Mdea...
- Si cine dreq vi-i cumpara?
craiuVerde
16th February 2006, 16:46
QUOTE(Bocacio Junior @ Feb 12 2006, 20:36)

este un banc cu albina si cu floarea? care e? ca profa de chimie a vrut sa-l zica si s-a sucit

s-ar putea sa fie asta (sau ceva de genul):
o floare pe o campie in bataia vantului...
pistilul se tot dadea la stamine...
la un moment staminele cedeaza: "OK, OK... cheama o albinutza"
claudiu.oana
17th February 2006, 12:14
Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot. La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul:
-poti vizita magazinul O SINGURA DATA.
-exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci.
-poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior.
O femeie hotaraste sa viziteze Magazinul pentru a gasi un iubit.
La primul etaj, anunt la intrare:
Acesti barbati au un loc de munca.
Decide de a urca la urmatorul etaj.
La al 2 lea etaj, anuntul la intrare zice:
Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii.
Decide de a urca la urmatorul etaj.
La al 3 lea etaj, anuntul la intrare zice:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi.
"Wow " zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus.
Al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice.
"Incredibil" exclama femeia. "Cu greu reusesc sa rezist!" Dar, urca din nou La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt extrem de romantici.
Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj...
Al 6 lea etaj: ESTI VIZITATOAREA N° 31.456.012 al acestui etaj, aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat e de imposibil sa multumesti o femeie...Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru!
Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste.
La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul..
La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate.
Etajele de la al 3 lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE
syd
17th February 2006, 18:53
Coincidente sinistre....> > > > Anul 1981 > > > > 1. Printul Charles se casatoreste > > 2. Liverpool câstiga Cupa Europeana > > 3. Papa moare > > > > Anul 2005 > > > > 1. Printul Charles se casatoreste > > 2. Liverpool câstiga Cupa Europeana > > 3. Papa moare > > > > Concluzie: daca Charles se mai casatoreste înca o data > > > si Liverpool ajunge iar în finala,>>> ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa
hardvare
17th February 2006, 19:04
In procesul integrarii in UE, presedintele Croatiei, cel al Bulgariei si cel al Romaniei sunt supusi unor probe. Una dintre ele este sa realizeze o descriere a unui fragment de zi in care sa foloseasca cuvintele GREEN, YELLOW, PINK.
Rezultate:
1. Ungaria: When I wake up in the morning, I feel fresh and green, I see the yellow sun and I think it will be a pink day.
2. Bulgaria: In the morning, I drink a yellow lemon juice. At noon, I eat a green apple. In the evening, I watch Pink Panther at the TV 3.
Domnu' Basescu: Uen ai ueic ap in za morning, ai hiar za telefaun ringhing GREEN-GREEN! Sou, ai PINK ap za phone end ai sei YELLOW!
none
17th February 2006, 20:38
bancu asta e mai vechi si era cu iliescu.
florinz
17th February 2006, 22:50
E ceva ce mi s-a intamplat mie la Carrefour si vi s-ar putea intampla si voua. Escrocheria functioneaza in urmatorul fel:2 pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj. Incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, marti, de doua ori miercuri si din nou ieri. Acum ma duc iar.
olteanul
17th February 2006, 23:20
Si cat te-a costat "spalatu"?!
none
17th February 2006, 23:35
era cu billa
hardvare
18th February 2006, 00:04
QUOTE(none @ Feb 17 2006, 20:38)

bancu asta e mai vechi si era cu iliescu.
Probabil...
Un argument ar fi și ăla că apare undeva "Ungaria" în loc de "Croația" (nu a fost actualizat complet bancu') și am uitat și io să corectez neconcordanța asta...
rex
18th February 2006, 13:50
QUOTE(florinz @ Feb 17 2006, 22:50)

E ceva ce mi s-a intamplat mie la Carrefour si vi s-ar putea intampla si voua. Escrocheria functioneaza in urmatorul fel:2 pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj. Incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, marti, de doua ori miercuri si din nou ieri. Acum ma duc iar.
asta e bancul corect, in care spune "acum ma duc iar". versiunile care au circulat erau incomplete, ultima fraza era cu "si din nopu ieri". partea funny exact asta e, cand spune ca se duce din nou, chiar daca ramane iar fara portofel.
syd
18th February 2006, 17:04
QUOTE(florinz @ Feb 17 2006, 22:50)

mai era o varianta cu Billa .....
florinz
18th February 2006, 20:06
Doi politisti merg pe strada. La un moment dat, unul din ei vede pe jos sclipind o oglinda; se apleaca, o ia si se uita in ea. Celalalt curios il intreaba:
-Ce-ai gasit , ba, acolo.
-Uite, o poza de-a mea.
-Ia arata-mi-o si mie.
Acesta ia in mana oglinda, se uita in ea si zice:
-Ba, da` ce urat erai....
danchitu866
20th February 2006, 03:33
Un tip bine imbracat dar care nu prea avea bani intra intr-un bordel pentru ca vroia sa se relaxeze si el oleaca.La intrare un bodyguard ii indica usa pe care sa intre. Intra tipul si vede alte doua usi. Pe una scria : "cu bani multi" , pe cealalta "cu bani putini". Intra tipul pe cea "cu bani putini" si vede alte doua usi pe care scria: pe una "cu penisul mare", pe una "cu penisul mic". Se hotaraste sa intre pe cea "cu penisul mic". Da de alte doua usi pe care scria: pe una "cu pretentii" si pe cealalta "fara pretentii". Intra pe cea "cu pretentii" si se trezeste in strada. Aici zareste un afis mare pe care scria: "Cu bani putini, **** mica si pretentii, s-o **** pe ****, auzi?!?"
Intuneric... gonesti cu masina cu o viteza constanta... in stanga ta este o prapastie, in dreapta ta, paralel cu tine merge o autospeciala de pompieri cu aceeasi viteza ca tine. In fata ta galopeaza un elefant la fel de repede care este mai mare decat masina ta si nu poti sa-l depasesti. In spatele tau te urmareste un elicopter foarte aproape de sol. Elefantul si elicopterul isi mentin viteza. Ce faci, ca sa scapi din situatia asta? Raspunsul: Sa te dai jos din carusel si altadata sa nu mai bei ca porcu...
claudiu.oana
20th February 2006, 15:56
[quote name='danchitu86' date='Feb 20 2006, 03:33' post='1270720']
Un tip bine imbracat dar care nu prea avea bani intra intr-un bordel pentru ca vroia sa se relaxeze si el oleaca.La intrare un bodyguard ii indica usa pe care sa intre. Intra tipul si vede alte doua usi. Pe una scria : "cu bani multi" , pe cealalta "cu bani putini". Intra tipul pe cea "cu bani putini" si vede alte doua usi pe care scria: pe una "cu penisul mare", pe una "cu penisul mic". Se hotaraste sa intre pe cea "cu penisul mic". Da de alte doua usi pe care scria: pe una "cu pretentii" si pe cealalta "fara pretentii". Intra pe cea "cu pretentii" si se trezeste in strada. Aici zareste un afis mare pe care scria: "Cu bani putini, **** mica si pretentii, s-o **** pe ****, auzi?!?"
cum sa zic.... hmmm.... cenzorul de cuvinte nu se poate scoate ???? strica tot farmecu
ciuly
20th February 2006, 16:43
QUOTE(semnatura ta)
Imagination is more important than knowledge. (A. Einstein)
foloseste-ti imaginatia
claudiu.oana
20th February 2006, 21:09
QUOTE(ciuly @ Feb 20 2006, 16:43)

foloseste-ti imaginatia

hihi
Intr-un compartiment de tren urca doua blonde (una mai blonda ca alta).
In acelasi compartiment era un mosulet cu barba stufoasa, par argintiu si privire aspra.
O blonda ii spune celeilalte:
"Vai fata! Ia uite-l pe Mircea cel Batran!!!"
Cealalta raspunde:
"Esti o proasta! Mircea cel Batran este mort. A trait acum 500-600 de ani. Esti o idioata!"
Dupa ceva timp, la un moment dat intra in compartiment un vechi amic de-al mosuletului si exclama:
"Ce faci Mircea??? Oooo, batrane nu ne-am mai vazut de sute de ani? Cum iti mai merge???" ... etc small talk
...!!??!!?? dupa cateva momente de reculegere, prima blonda catre cealalta:
"Ei ia spune acum cine e proasta si idioata???? Ha?"
sekasewu
20th February 2006, 23:19
Jurnalul unui taliban: Luni: Ma bligdizezg. Marti: A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu. Miercuri: Am omorad eu baiadu. Joi: A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare. Vineri: I-am omorad eu be dodzi. Sambata: S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad. Duminica: Am omorad eu dod zadul. Luni: Iar ma bligdizezg
syd
21st February 2006, 10:20
QUOTE(sekasewu @ Feb 20 2006, 23:19)

Jurnalul unui taliban: Luni: Ma bligdizezg. Marti: A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu. Miercuri: Am omorad eu baiadu. Joi: A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare. Vineri: I-am omorad eu be dodzi. Sambata: S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad. Duminica: Am omorad eu dod zadul. Luni: Iar ma bligdizezg
super tareeeee
ciuly
21st February 2006, 10:21
Un iluzionist lucra pe un vapor. In fiecare saptamana, dadea o
reprezentatie De fiecare data, spectatorii erau altii, asa ca isi
permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era
papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa
care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie
secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai
departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment
dat vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Timp de cateva zile, plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de
dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice:
- OK! Ma dau batut. Unde e vaporul?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.