alex_rom007
14th September 2005, 10:58
Votati IM-ul preferat.
Daca raspunsul e 'Altul', specificati care si mai ales de ce.
Si pentru celelalte raspunsuri astept motivele alegerii facute.
huk
14th September 2005, 14:28
Adium.
- stie de toate ce-mi trebuie mie
- skinurile la mine inseamna totul transparent, am doar listul pe ecran
- rapid si nu am intalnit buguri
- free
- imi place ca e "moale", iese din mainile tale exact ceea ce vrei tu sa fie.
- poate deveni minuscul...
La mine se pierde prin desktop... vezi poze atasate.
mindsoul
23rd September 2005, 03:41
am ales adium, pentru ca-mi recunoaste multe chat client gen yahoo messenger, etc ....
pacat, nu stiu cum as putea instala ym pe mac i-mi cere carbolib si aia nu stiu unde s-o pun am gasit versiunea 1.6 dar nu stiu ce sa fac cu ea ...
sunt nou in lumea mac.
licedk50
23rd September 2005, 05:41
QUOTE(mindsoul @ Sep 23 2005, 03:41)
am ales adium, pentru ca-mi recunoaste multe chat client gen yahoo messenger, etc ....
pacat, nu stiu cum as putea instala ym pe mac i-mi cere carbolib si aia nu stiu unde s-o pun am gasit versiunea 1.6 dar nu stiu ce sa fac cu ea ...

sunt nou in lumea mac.
Pai du-te la yahoo.com si ia versiunea 2.5.3 Stie si video. Este (inca) compatibil cu 7-le de pc. Nu stie audio dar poti combina cu Skype.
Uite ca l-am atasat
mindsoul
23rd September 2005, 07:41
l-am luat
da
nu stiu unde sa-l pun
este .bin
nu are instal
nu stiu ce sa fac cu el
adica cum sa-l instalez pe mac...
care sunt pasii
Centris
23rd September 2005, 09:20
vezi ce patesti daca nu ne dai mai multe detaill ?
ca sa poti decoda fisiere MacBin cel mai bun este Stuffit Expander. daca ai Tiger, StuffitExpander nu mai este instalat odata cu sistemul de operare si va trebui sa-l instalezi singur.
il gasesti pe mac.softpedia.com
dupa instalare va trebui sa tragi fisierul .sit (in cazul tau sit.bin) peste Stuffit Expander
dupa ce termina de expandat vei avea o aplicatie sau un installer
mindsoul
23rd September 2005, 20:14
nu ma refer la .zip
alea decoprima automat,
chiar ma intreaba : vrei sa-l decomprimi cu stufit?
eu am fisierul .bin luat de pe yahoo
http://it.messenger.yahoo.com/mac.php
mi-l descarca in desktop...iar cand dau clic pe el mi-l deschide cu quick time, deci nu are asociat nici un program extensia .bin banuiesc deci nu stiu cu ce pot sa-l rulez
Centris
24th September 2005, 11:53
daca iti apare un icon cu quicktime atunci nu ai decodat fisierul macbin. ia fisierul (.bin) si fa drag pe stuffit expander. dupa asta iti va apare un installer pe desktop.
mindsoul
25th September 2005, 03:56
l-am instalat merge si inca cool
sper sa aiba toate otpinuilre are le are si pe win
addicted
25th September 2005, 15:34
eu nu tin yahuu decat pt cand vine cineva pe la mine si vrea messenger. si atunci sa vezi ce se plang 'dar uite al tau ce dragut e',' dar pare mai usor de folosit', etc
in rest, adium all the way. o sa pun si un screenshot mai tarziu.
mindsoul
27th September 2005, 08:07
este bun y messenger dar este cu mult in urma la ala de pe windows...
.ral:cr
16th December 2005, 15:50
adium pentru inceput. dupa ce reusesc sa instalez gaim arunc adium.
gaim pt ca pe asta il folosesc de ani de zile pe win, pe linux tot pe asta, si pe mac nu se poate altceva nu? e interesant si adium oricum.
nu va speriati ca se rascolesc topicuri mai vechi ca abia mi-am luat macu
15th January 2006, 18:28
imi spune cineva daca am eu o problema cu afisarea pozei sau are adium?
am schimbat in address book, dupa cateva zile au inceput sa vada si ceilalti ca am poza.
am schimbat iar poza in address book si de atunci stau fara poza, o vad doar eu.
ce se intampla?
Centris
16th January 2006, 11:00
nu stiu cit de buna este integrarea adium cu adress book pentru toate protocoalele suportate. incearca sa pui un icon in Prefernces-Accounts-Personal
16th January 2006, 13:30
se pare ca poza era deja acolo dar i-am mai dat eu odata si din personal si cred ca incepe sa apara pe rand la toti.
Masterboy
16th January 2006, 21:01
Eu am descoperit combinatia ideala care suplineste toate lipsurile existente la clienti IM pt Mac:
Yahoo Mesenger pt chat si video
Skype pt Voice chat
Practic cind vreau sa fac videchat deschid Skype pt voce si YM pt videocamera.
Ce parere aveti? Do I need anything else?
vektor12
20th January 2006, 16:31
asta pentru ca prietenii tai folosesc numai yahoo. ce se intampla daca au si MSN, AOL sau GTalk?
20th January 2006, 17:01
le pune pe toate ca s fie dockul mai lung.
si prietenii mei folosesc toti ymess dar eu dealdreack nu, singuraproblema e ca nu pot sa-mi trimta fisiere si unii se enerveaza.
mindsoul
20th January 2006, 20:16
eu folosesc skype pentru voce acum pe mac, si merge bine tare. si yahoo messenger
11th February 2006, 14:29
doua chestii ma intereseaza daca se pot face in adium:
- sa trimit mesajul cu mar+enter nu enter
- sa-mi inlocuiasca dupa o lista definita de mine cuvintele care le trimite. adica daca eu scriu k, el sa-mi trimita okay.
mindsoul
11th February 2006, 14:31
ral nu ai cont pe ichat?
sunt curios cum merge, daca-ti faci hai sa-l incercam..
sebulbus
11th February 2006, 21:17
QUOTE(.ral:cr @ Feb 11 2006, 14:29)

doua chestii ma intereseaza daca se pot face in adium:
- sa trimit mesajul cu mar+enter nu enter
- sa-mi inlocuiasca dupa o lista definita de mine cuvintele care le trimite. adica daca eu scriu k, el sa-mi trimita okay.
1: nu, dar face enter in corpul mesajului cu cmd+return (mar+enter)
2: probabil prin colectia aia de applescripturi de pe adiumxtras.com gasesti ceva
11th February 2006, 22:14
bun site, nu stiam de el.
1. mie imi trebuia exact invers din pacate. si al doilea enter face tot enter in corpul mesajului.
2. poate vin cu vreun review dupa ce le incerc pe cele care suna mai interesant sau chiar pe toate.
3. imi mai trebuia un search foarte rapid. util cand vreau sa scriu cuiva care nu este online da sper sa-l gasesc si pe asta acolo.
Masterboy
25th February 2006, 06:38
Silly question: Adium are plug-in pt a afisa avatarul atunci cind vb cu cineva care are YM pt Windows?
mindsoul
25th February 2006, 17:28
vreau sa aduc o nota, am incercat sa trimit file de pe adium pe yahoo messenger nu a mers, in schimb a mers de pe adium pe msn, mai nou folosesc skype, si merge cool si video, audio se aude de 10 ori mai bine decat pe un telefon mobil, useri care sunt in romania, olanda, italia(roma), se aud ca si cum ar vorbi din camera cealalta. Adium este ok pentru ca este universal ca sa zic asa.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.