Clientul IM favorit pt. Mac OS X
Pagini: 1, 2

.ral:cr

se aude bine din cauza conexiunii dintre tine si celalat, bitii nu se pierd pe drum niciodata.

si eu as vrea sa am poza in fereastra in care vorbesc, cealalta e chiar deranjanta ca mi se baga peste tot si nu vreau asta. nu stiu de ce ai specificat ca pentru win, nu merge nici mac-mac
mindsoul
deci eu am vrut sa spun, ca am trimis de pe adium, acount msn(de mac-ul meu), pe un acount msn care era pe windows xp si amers prin adium sa trimit file.

mammut
QUOTE(Masterboy @ Feb 25 2006, 06:38) *
Silly question: Adium are plug-in pt a afisa avatarul atunci cind vb cu cineva care are YM pt Windows?

Preferences - Apparence - List Layout - Normal (with user icons)
vi sa intamplat la adium sa mai crape(force quit) asa cateodata cand vrei sa faci o operatie gen sa vezi toate contactele offline sau chiar cand scrii un mesaj? sau sa gasesti cate-un contact prin alta categorie decat era pana atunci?
Centris
nu

cind reteaua se comporta aiurea (caderi dese si repetate) am mai patit, dar foarte rar, cam 1-2 ori pe luna.
cam asa si la mine.
scuzati de triplu post. am cautat pe adiumextras.com si am dat de ceva care mi-a placut cand cautam ceva care sa-mi arate poza in fereastra de conversatie.
daca ai linkuri lungi spre exemplu baga scroll doar in bucata aia de mesaj

Masterboy
QUOTE(.ral:cr @ Mar 9 2006, 22:31) *
scuzati de triplu post. am cautat pe adiumextras.com si am dat de ceva care mi-a placut cand cautam ceva care sa-mi arate poza in fereastra de conversatie.
d

Pai din moment ce YM pt Mac nu afiseaza pozele din ferestrele de conversatie, nu cred ca o sa faca nici Adium daca-l folosesc ca inlocuitor la YM. Am I right, sau ma insel? dry.gif
sper sa n-ai. cam greu de instalat da o sa-mi pun si gaim dupa ce reinstalez sistemul.
@lcor

QUOTE(Masterboy @ Mar 9 2006, 23:28) *
Pai din moment ce YM pt Mac nu afiseaza pozele din ferestrele de conversatie, nu cred ca o sa faca nici Adium daca-l folosesc ca inlocuitor la YM. Am I right, sau ma insel? dry.gif

te inseli. adium afiseaza pozele. si a celor ce sunt pe ym pe un pc (plus a celor cu gaim pe linux, etc). doar avatarurile nu le afiseaza!
unde le afiseaza ma? noi ne refeream sa fie poza la marimea normala in fereastra de conversatie. porcaria aia cu preview cand trec cu mouseu peste as scoate-o da nu stiu daca merge.
@lcor
QUOTE(.ral:cr @ Mar 10 2006, 13:44) *
unde le afiseaza ma? noi ne refeream sa fie poza la marimea normala in fereastra de conversatie. porcaria aia cu preview cand trec cu mouseu peste as scoate-o da nu stiu daca merge.

ce intelegi prin marime normala?
ai mai jos un exemplu. eu sunt pe adium, inteerlocutorul pe pc, cu ym. daca nu despre asta vorbeati imi cer scuze ca m'am bagat in discutia voastra.
am sa consider "ma"-ul ala o scapare!

Click pentru a vizualiza atașamentul
asa este si-n previewu-l de la mine mai sus. daca tu intelegi ceva din pozele alea foarte bine, pe mine nu ma multumeste, vreau sa vad poza la fel de mare cat o arata in buddy list cand trec cu mouseu-l peste.

daca ar exista cineva stralucit la cap sa faca asta si sa nu mai umple adiumextras cu zeci de variante de bagat melodiile din iTunes...
Irishman
Folosesc Skype pentru voce si Adium, ca inlocuitor pentru Messenger. Sunt un "switcher".
Am ales Adium din simplul fapt ca suporta conturi multiple .. cred ca as fi putut alege la fel de bine si Gaim. Am vazut ca Adium are o gramada de extras ... dar asta mai incolo, cand o sa imi dau seama cum sa umblu mai bine cu sistemul de operare.
am o mare problema cu porcaria asta de adium:
imi imprastie unele contacte unde vrea el, adica nu stau la locul lor cand le mut iar unele care stateau linistite au inceput sa se mute in alta grupuri.

aveti vre-o solutie? una cred ca ar fi sa ma duc in messengeru aal in java si sa le schimb ca asa se schimba si pe server sigur, dar deocamdata nu le merge cum trebuie pe safari si n-am alt browser.

aveti alta solutie?
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.