rz
13th April 2006, 17:30
Multumesc pentru intelegere, @ovex, @epy
Allex
14th April 2006, 01:46
QUOTE(rz @ Apr 13 2006, 15:56)

Salut, @Allex
Bine ai revenit pe arie!
Ce parere ai ?
Te bagi ? (exprimare ca in reclama aia...)
Stim cu totii ca tu esti unul dintre cei mai pretentiosi clienti (absolut normal), ca tu ai testat toate retelele de telefonie mobila
O sa faci acelasi lucru si cu aceste platforme DTH
Antena ta e acum la 4'W? (din cate imi aduc aminte ai avut Digi)

Salut, bine v-am regasit!
Sincer, nu ma mai tenteaza DTH de cand cu Astral Digital. Am cumparat DigiTV pentru ca la vremea lansarii acestui serviciu semnalul tv analogic oferit de Astral avea o calitate variabila. Am avut multe surprize si cu DigiTV - antena era mult prea mica si pierdea semnalul la cea mai mica urma de nori, apoi testele de emisie te lasau cu HBO-ul blocat exact la premiera lunii si tot asa. DigiTV a insemnat de fapt probleme mai mari decat serviciile de la acea data ale Astral... A trebuit sa schimb antena si LNB-ul pentru a beneficia de receptia normala a semnalului DigiTV.
Dupa modernizarea retelei de cablu, Astral a venit cu serviciul Astral Digital, iar oferta de programe a fost mult mai bogata, calitatea mai buna si pretul mai convenabil.
Este bine totusi sa detii o instalatie de receptie a programelor transmise prin satelit, pentru ca vezi ce vrei din ceea ce poti vedea gratis, dar operatorii de cablu nu preiau din diverse motive. Este cazul programului SENSO TV care nu mai este preluat de Astral nici in pachetul analogic, nici in cel digital. Ori daca ai propria antena, poti vedea Senso fara probleme, precum si multe alte programe emise FTA.
Receptia prin satelit versus receptia prin cablu este asemanatoare Internetului via retele mobile versus Internet prin cablu & fibra optica. Receptia prin satelit are avantajul mobilitatii maxime, insa calitatea si raportul cel mai bun pret/calitate le obtii de la serviciile prin cablu.
Era sa uit... Faptul ca DigiTV a oferit "gratis", promotional (pana la sfarsitul anului 2005), HBO si apoi Cinemax a fost unul dintre motivele pentru care multi au ales acest serviciu.
Daca operatorii DTH vor dori sa aiba succes, sa se bazeze si pe emisii FTA ocazionale, pentru ca detinatorii de instalatii de receptie prin satelit sa se lamureasca despre ce e vorba. Boom TV vad ca asta face, sa speram ca nu doar in teste.
La aceasta ora, oferta DTH este modesta, nu ma tenteaza absolut nimic din salata de programe "impachetate" dupa criterii numai de operatori stiute. In plus, televizorul a devenit un obiect decorativ pentru mine, ma uit destul de rar si atunci la anumite emisiuni. Asadar, asteptam din partea operatorilor DTH servicii PPV la preturi atractive...
mtest
14th April 2006, 12:45
QUOTE(Allex @ Apr 14 2006, 02:46)

Daca operatorii DTH vor dori sa aiba succes, sa se bazeze si pe emisii FTA ocazionale, pentru ca detinatorii de instalatii de receptie prin satelit sa se lamureasca despre ce e vorba.
La cat estimezi tu piata de receptoare instalate cu montura polara?
rz
14th April 2006, 13:17
Eu zic ca sunt destui care au antene mobile... eu m-am uitat la Realitatea, Antena 3, Pro TVint, OTV, chiar si in timpul testelor de pe Amos 4W (repet ca nu am cablu sau DTH, acolo unde stau)
Nu numai FTA ocazionale... ar fi fain ca unele sa raman chiar FTA (asa cum sunt tot timpul pe alti sateliti... Prima TV, N24, OTV, Klumea, Realitatea)
Oamenii isi muta acolo antenele (ca sunt x canale romanesti fta) si poate mai tarziu vor mai multe... devin astfel abonati
a21alex
14th April 2006, 13:22
Clar...sustin...o astfel de gandire....Un exemplu...Prima....mie nu imi intra pe satelitul pe care transmit FTA(un bloc in fata) iar daca se va face chestia asta ar fi OK...cu atat mai mult ca si programul Boom Info sau cum se va numi va fi transmis FTA lucru ce va duce la o mai buna informare iar in viitoar poate fi lucrul acesta cea mai buna reclama ....data chiar pe satelit
pentru cei ce folosesc antenele personale....tentante sunt Boom-urile toate...inca de pe acum...+_ ca au un atuu puternic...CALITATEA !
rz
14th April 2006, 14:14
Sunt sigur ca o sa aiba Boom Info... la fel de liber cum e si digi info, FocusTV, max info
Sa speram ca vom avea partea de o lunga perioada promotionala... adica 70-80% din canale sa fie emise FREE, asa cum se intampla de o buna bucata de timp si la platforma TOTAL TV din Serbia
becali_2
14th April 2006, 14:37
@ Neo_Anderssen
Quote Fanta RDI-SAT
Receptorul 200 euro (scump dom'le), antena si montajul inclus obbligatoriu?!?
Pai nici un DTH care se respecta nu te obliga sa iei antena de la ei, eu stau la ultimul etaj si am deja antena, alta nu mai am cum sa pun, la cea existenta mai am un vecin conecta pe Intelsat (Digi), eu sper sa dezmintiti aceasta stire
clauss_80
14th April 2006, 15:45
QUOTE(satenicu @ Apr 12 2006, 18:53)

@lukas 75
Iarta-ma ca te-am "botezat"klaus.
Te caut cu un miel de pasti

? nu inteleg ce ai vrut sa zici
da mai botezat aici sunt clauss_80 dincolo clauss dar nu inteleg ce legatura am cu @lukas 75
gepeto
14th April 2006, 15:49
@Neo Andersson
- Nu se vor vinde receivere fara antena si pentru acesta trebuie platita taxa de instalare tocmai pentru ca operatorul sa se asigure de buna functionare a sistemului iar pretul receiver+antena+instalare va fi de 200 Euro.
Stimate Domn, dupa cum am scris si pe alt forum, NU mi se pare normal sa arunc cu banii pe fereastra...Adica vin instalatorii cu antena si LNB, iar eu le mai si dau o spaga mica(in afara de suma platita pe antena, LNB si instalare) sa ma lase cu antena mea... Aberanta chestia cu antena...Daca am deja una de 2 metri mobila, ce sa mai fac cu inca una...
De ce sa platesc ceva ce nu vreau?? Si ca mine sunt sute, daca nu mii de persoane...Am antena mobila, mare, ce naiba sa fac cu antenuta BoomTV fixa?? Unde sa pun atatea antene?? Daca as sta la bloc, ar fi si mai distractiv cu 2 antene la fereastra sau pe balcon...
Stimate domn, sper sa se tina seama de opiniile noastre si sa se poata cumpara doar receptorul cu cartela.
gepeto
14th April 2006, 16:04
@Neo Andersson
Sper ca aceasta "chestie" sa fie o noua bomba a concurentei pentru a zdruncina increderea userilor in BoomTV.
Nu pot sa cred ca suntem obligati sa cumparam antena si LNB si sa platim instalarea pentru ceva ce avem deja...
Daca, prin absurd, e adevarat, va rog, poate printre promotiile dvs, va exista si optiunea achizitionarii receptorului cu cartela fara antena si LNB...
Sica81
14th April 2006, 16:29
Uite ce mai spune Fanta pe RDI :
Gepeto , trebuie sa intelegi ca acesta masura este luata tocmai pentru a se asigura ca receptia programelor din pachetul Boom va fi ireprosabila.Ce vezi rau in acest lucru ? Cumperi antena si o pui in debara sau o donezi cuiva.
Asa cum am spus pachetul se poate cumpara in rate fara dobanda.
rz
14th April 2006, 16:32
QUOTE(gepeto @ Apr 14 2006, 16:49)

@Neo Andersson
- Nu se vor vinde receivere fara antena si pentru acesta trebuie platita taxa de instalare tocmai pentru ca operatorul sa se asigure de buna functionare a sistemului iar pretul receiver+antena+instalare va fi de 200 Euro.
Stimate Domn, dupa cum am scris si pe alt forum, NU mi se pare normal sa arunc cu banii pe fereastra...Adica vin instalatorii cu antena si LNB, iar eu le mai si dau o spaga mica(in afara de suma platita pe antena, LNB si instalare) sa ma lase cu antena mea... Aberanta chestia cu antena...Daca am deja una de 2 metri mobila, ce sa mai fac cu inca una...
De ce sa platesc ceva ce nu vreau?? Si ca mine sunt sute, daca nu mii de persoane...Am antena mobila, mare, ce naiba sa fac cu antenuta BoomTV fixa?? Unde sa pun atatea antene?? Daca as sta la bloc, ar fi si mai distractiv cu 2 antene la fereastra sau pe balcon...
Stimate domn, sper sa se tina seama de opiniile noastre si sa se poata cumpara doar receptorul cu cartela.
Nu pot decat sa sustin aceste puncte de vedere, ale userilor posesori de antene (dimensiuni si instalare la nivel profi)
Trebuie gasita neaparat o modalitate de a rezolva aceasta problema... stiu eu, eventual sa se verifice antena utilizatorului, sa se inlature orice improvizatie, si abia apoi sa fie acceptata instalarea
Pe antenele mai mari de 1.1M deja semnalul este 100%... ar fi absurd sa se spuna ca ceva nu e in regula
Din contra... la vreme urata, utilizatorii cu antene mari (impatimitii) vor avea inca semnal multe minute dupa ce la restul (cu antene Boom) acesta a picat
Bine, vorbim doar de ploi torentiale si vand puternic... dar impatimitii stiu cum sta treaba la o asa vreme si nu inrosesc firele de la call center
Parerea mea, acceptati antenele utilizatorilor, daca acestea corespund din punct de vedere al instalarii (diametrului)
LR
14th April 2006, 16:34
CAT costa ???? 200€ ?!
In cazul asta, cu parere de rau, imi este foarte teama ca o sa pateasca exact ca si FOCUS si se va pune praful in raft pe ele
rz
14th April 2006, 16:35
QUOTE(Sica81 @ Apr 14 2006, 17:29)

Uite ce mai spune Fanta pe RDI :
Gepeto , trebuie sa intelegi ca acesta masura este luata tocmai pentru a se asigura ca receptia programelor din pachetul Boom va fi ireprosabila.Ce vezi rau in acest lucru ? Cumperi antena si o pui in debara sau o donezi cuiva.
Asa cum am spus pachetul se poate cumpara in rate fara dobanda.
Pai ce faci caci instalatorul nu pleaca de acolo pana nu iti pune antena pe suport ?
Ramai apoi numai cu suportul pe perete ?
gepeto
14th April 2006, 16:45
a21alex
14th April 2006, 21:44
Inclin sa cred ca iarasi este un zvon lansat de concurenta...menit sa creeze un noua nebuloasa asupra boom-ului.........
gepeto
14th April 2006, 22:59
CITITI SI...INGROZITI-VA!!!!!!!!!
" - Instalatorii autorizati vor avea in trusa de scule si un aparat foto digital cu care vor face diverse fotografii antenei, LNB ului si receptorului dupa terminarea instalarii si se vor sigila toate locurile unde clientul poate interveni la LNB antena sau la receptor ... nu stiu daca e bine sau rau dupa reactiile pe care le vad aici .... dar asa va fi. Vor avea in dotare si un sat-finder.
- Fotografiile se vor face la TOATE montarile cu instalatori autorizati tocmai pt a nu se interveni la instalatie (antena, LNB, receptor). In interiorul locuintei (adica la receptor) poze doar cu acordul proprietarului.
- Daca reclami ca ceva e in neregula si dai vina pe instalator sau pe boom se verifica daca ai umblat la instalatie si daca da vei plati deplasarea si costul interventiei ulterioare. Daca e vina instalatorului nu platesti nimik."
Cu scuzele de rigoare pentru tampeniile de mai sus: sunt 100% sigur ca reprezinta doar niste glume proaste cu menirea de a denigra BoomTv si a le indeparta posibilii clientii...
Oricum, m-am distrat teribil citind ineptiile unor asa zisi instalatori...
P.S. Daca pretul la echipamente va fi in jur de 100 Euro, sa dai 100 de Euro pe instalare
In Italia, am prieteni care fac instalari cu 50 Euro.... Sa fim seriosi, astia deja vand blana ursului din padure...
P.P.S. Campania de denigrare a BoomTv a atins cote alarmante. Daca au vazut ca nu tine cu grila de programe si echipamentele, acum se incearca pe calea asta, a instalarilor... Jenant...
gepeto
14th April 2006, 23:09
LR
14th April 2006, 23:21
Instalatorii autorizati vor avea in trusa de scule si un aparat foto digital cu care vor face diverse fotografii antenei, LNB ului si receptorului dupa terminarea instalarii
Eu asa ceva nu am mai auzit pana acum dar in fine... Oricum daca va abonati si chestia cu fotografiatul este reala aveti mare grija cine ajunge la voi in casa ca poate va fotografiaza si alte chestii
nWish
15th April 2006, 00:20
Ar fi pacat ca Boom sa vina cu chestii de genul acesta... sa nu uitam ca receptia DTH inseamna in primul rand libertate. Un operator DTH poate sa-ti impuna un receiver, prin incompatibilitate cu altele,si sa-ti ceara abonamentul pe care il vrea. Dar, asa cum nu poate sa-ti dicteze ce programe sa urmaresti sau intre ce ore (cum incearca sa faca acum niste retardati care isi inchipuie ca un pasionat de satelit mai da doi bani pe deciziile lor - ma refer la CNA), tot asa nu poate sa-ti dicteze ce sa faci sau sa nu faci cu sculele pe care ti le-a vandut, pentru ca dupa cumparare (atentie, nu dupa instalare) acestea devin proprietate personala.
Deci stimatilor domni de la BoomTV grija dvs. de a va asigura ca platitorul de abonament beneficiaza de semnal supermaxim este absolut induiosatoare, dar... nu are nici o logica. Poate ca mie imi place sa urmaresc Boom pe semnal prost, si atata timp cat platesc abo, e dreptul meu sa fac si asta, nu? Cu tot respectul, cred ca ar trebui sa va mai ganditi. Nu cadreaza cu imaginea pe care ati cladit-o pana in acest moment.
rz
15th April 2006, 08:44
Eu zic ca cel mai intelept lucru ar fi sa asteptam unele precizari din partea conducerii Boom... daca sunt (sau nu) adevarate aceste zvonuri (pret kit si ''ciudatenii la instalare'')
megafanro
15th April 2006, 14:42
QUOTE(rz @ Apr 15 2006, 08:44)

Eu zic ca cel mai intelept lucru ar fi sa asteptam unele precizari din partea conducerii Boom... daca sunt (sau nu) adevarate aceste zvonuri (pret kit si ''ciudatenii la instalare'')
...SPERĂM SĂ FIE NUMAI ZVONURI RĂUTĂCIOASE...altfel, vom fi în cartea recordurilor...adică, vom face poze și le vom trimite zilnic, să vadă <<dom' instalatoru'>> că tot ce <<a realizat>> în casă/apart. și afară se află în perfectă stare și că nici o muscă nu va distruge capodopera lui...înarmați-vă cu aparate foto... e tare bancul ăsta
... aștept cu nerăbdare comunicatul oficial...
MrMxyzptlk
15th April 2006, 18:55
eu sunt curios: in strainatate, unde exista oferta serioasa cu canale proprii si PPV de obicei au si un magazin cu program TV prorpiu (Sky magazine - SKY, TV Digital - Premiere, si Digital + are, si Canal+ are) care prezinta programele canalelor proprii si a canallolr care se afla in oferta. De obicei aceste magazine se da gratis la abonatii pachetului complet sau contra cost pentru restul. Oare o sa aiba si BOOM asa ceva?
ovex
15th April 2006, 19:39
@MrMxyzptlk
De obicei aceste magazine se da gratis la abonatii pachetului complet sau contra cost pentru restul. Oare o sa aiba si BOOM asa ceva?
Normal ca o sa fie reactii in presa scrisa. Romania castiga in plus 15 canale. Vor fi discutii la coltz de strada:
- Bah Gigele, tu prinzi canalele alea noi de filme, la ce tot face astia reclama??
- Nu ... da chiar ??? ... de ce nu le baga astia pe cablu???
Va exista cu siguranta anumite magazine saptamanale care vor prelua grila proprie de canale BOOM TV, dar nu toate ... unul dintre acestea va fi clar PRO TV MAGAZIN, care si-ar da cu stangu'n dreptu' prin promovarea acestor canale, care cu cat vor avea mai multi abonati, cu atat va scadea rateing-ul la PRO CINEMA, PRO TV si ACASA, de aici implicit money la reclame ... Cu siguranta vor fi razboi intre grupul MEDIAPRO si DTH GROUP ...
Boom TV le va da peste cap la multi planurile, deoarece va fi un sistem integrat ALL-IN-ONE:
1. DTH
2. PRODUCTII PROPRII UNICE
3. VIDEOTECA DE LA COLTUL STRAZII
4. PLAY STATION
De aceea este asa de atacat, iar ce se intampla acum este grupa mica, fata de ce-si va vedea in viitor. Asa vad eu situatia
ovex
MrMxyzptlk
15th April 2006, 21:12
eu totusi sper la o editie proprie, de calitate europeana (ai vazut vreaodata un magazin TV european? ai comparat cu una din RO?)
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.