QUOTE(gelu_dh @ Apr 11 2006, 21:10)

M-ati pus pe ganduri cu semnalul ori antena nu-i reusita ca focalizare ori nu-i convine caci LNB-ul central e pe Sirius si urmatorul e pe Amos,dar totusi e antena de 1,2m.Sant la dilema mare,inclin de LNB-ul de pe Intelsat un pic in jos castig 10 unitati dar tot atat le pierd pe AMOS.De ridic un pic in sus cel de pe Amos castig 10 unitati dar le pierd pe cel de pe Intelsat.As mai avea o solutie sa fac alta grila ca fiecare LNB sa-l pot misca nu numai stanga dreapta ci si in sus sau in jos.Eu unul cred ca nu-i focalizarea buna a antenei,bine ca mi-ati spus ca este semnal maxim pe acest satelit.
Mane, daca esti centrat pe Sirius in focarul principal si in secundar esti pe 1W degeaba ridici sau cobori LNB dinb focarul secundar, tu in primul rand ca sa receptionezi Amos trebuie sa te duci si mai la extrema plus clar trebuie sa ridici de LNB nu sa-l cobori.
QUOTE(claudiuT @ Apr 11 2006, 23:01)

montatorul ia receptorul de la sediul boom ,merge la client acasa ,il conecteaza la linia telefonica si la antena ,dupa care montatorul suna la call center pentru activare . Asa prevede protocolul cu nds.
Mane, gresit graiesti
Clientului la incheierea contractului i se inmaneaza Receptorul si Card-ul iar instalatorul aduce restul: suport, antena, accesorii,etc.
Instalarea se va face in principiu la 1-2 zile de la semnarea contractului.