MrMxyzptlk
11th April 2006, 11:09
OK daca luam calculul fix. Insa sa nu uitam ca la Premiere se da filmele cu 3 euro/luna, insa cine vrea absolut toate evenimentele, se da la 23 euro/luna toate filmele, si transmit cca. 10-15 filme noi/luna (30-50 euro/luna). La fel la Digital+: cine are pachet complet in loc de 4 euro, sau cat costa un eveniment PPV, se primesc toate evenimentele calculat la 1,45 euro/eveniment. Deci accept ca ar costa peste 150 RON/luna, insa cine vrea tot eu cred ca va primii ceva actiuni ca asta. Asa ar fii logic, asa se practica in strainatate. Si BOOM da semne ca are o politica europeana, si nu romneasca, gen: vreau banii aztazi restul nu. Cum vad BOOM vrea sa faca contracte pe termen lung si nu vrea sa scoata bani din vanzarea de echipamente cum a vrut Focus ... Sau Digi intr-o prima faza.
becali_2
11th April 2006, 11:15
QUOTE(Neo_Andersson @ Apr 11 2006, 12:07)

Sigur Nu.
Pentru piata romaneasca, un DTH etilist cum va fi BOOM (spun va fi pentru ca dupa cum se vede lucrurile merg spre foarte bine), un pret la pachetul complet ar trebui sa fie de cca 25 euro
25*1.19*3.5=104.12 Ron
Posibil ca la ab pt pachetul complet sa fie o reducere substantiala la receptor si un an baza gratuit, sa vedem oferta completa.
@offtopic
Pentru moderatorii Softpedia, de cca o luna nu mai am acces la vechiul cont, mi s-a trimis o parola la respectivul cont care nu a functionat, deasemenea am incercat sa urmez pasii pentru recuperarea parolei, dar la confirmare imi aparea o eroare, nu am postat la Feedback pentru ca nici data trecuta nu mi s-a rezolvat problema
lukas75
11th April 2006, 11:56
QUOTE(gepeto @ Apr 11 2006, 10:57)

1. Cifrele sunt in Euro cu TVA inclus
2.Canalele proprii sunt intr-un pachet; PPV-ul este altceva...

3. Inca nu s-a luat decizie finala; in functie de cum vor evolua vanzarile de echipamente vor lua o decizie.
Raspunsurile COMPLETE ALE d-lui NEO sunt altele tu de unde ai scos asta?????
kingblana
11th April 2006, 12:49
Propun conducerii Boom TV sa ii dea lui lukas75=boom_bastik=pro_dth un receiver la pret redus . Saracul cat se chinuie sa ne convinga pe enspe mii de forumuri de Boom ....
Ar merita o rasplata , serios . Poate si abonamentul gratuit primele 3 luni ...
eyer
11th April 2006, 13:20
Formula ideala de pachete de programe ar fi aceea a unei scheme flexibile prin care sa ai posibilitatea de a cumpara cat consideri ca poti (si ai timp si chef!) sa consumi. De la, sa zicem 100k rol, pana la 1.000.000+. Cred ca vor fi putini aceia care sa dea 1 milion pe luna doar din snobism - ca sa aiba TOT, cand stii foarte bine ca nu poti consuma atat (din cauze de: timp fizic, dispozitie de a sta tintuit in fotoliu ore in sir, nevoia de evadare din casa, restrictia 1 receiver = 1 televizor, etc).
lukas75
11th April 2006, 13:37
QUOTE(kingblana @ Apr 11 2006, 13:49)

Propun conducerii Boom TV sa ii dea lui lukas75=boom_bastik=pro_dth un receiver la pret redus . Saracul cat se chinuie sa ne convinga pe enspe mii de forumuri de Boom ....
Ar merita o rasplata , serios . Poate si abonamentul gratuit primele 3 luni ...
tu cand te scoli dimineatza ai facut o fixatie pe posturile mele .... indiferent de ce scriu in ele ..... as intelege daca numai eu postez despre boom dar nu e cazul...
VREAU 1 an mocca de ce esti rau si ceri numai 3 luni ..... si receiver mocca ..... sa ti le pot dona tie ..... sau uneia din cele n clone ...
eu imi permit sa platesc si n abonamente no pb ..... calitate sa fie .... altii au nevoie de donatii ....
gepeto
11th April 2006, 13:39
QUOTE(lukas75 @ Apr 11 2006, 12:56)

Raspunsurile COMPLETE ALE d-lui NEO sunt altele tu de unde ai scos asta?????
Si unde ai vazut tu raspunsurile complete ale domnului Neo...era cumva trecuta si grila de programe si noi nu am vazut-o??
Ti-am mai spus, prea mult entuziasm, strica
kingblana
11th April 2006, 13:43
Cam asta iti spuneam si eu , lukas , nu fa exces de zel pentru ca intrii in penibil cu osanalele tale ridicate operatorului .
Sau varsta o fi cauza ?
lukas75
11th April 2006, 13:44
QUOTE(gepeto @ Apr 11 2006, 14:39)

Si unde ai vazut tu raspunsurile complete ale domnului Neo...era cumva trecuta si grila de programe si noi nu am vazut-o??

le postasem pe rdi dar cei de acolo vad ca alta tb nu au decat sa ma atace si incetez sa mai dau informatii :
Neo_Andersson
1.Euro NU STIU DACA CU SAU FARA TVA
2.Sant in diverse pachete. AI SCRIS EXACT INVERS
3.O decizie finala asupra acestui aspect o vom lua inainte de lansare. NU PRECIZEAZA CEL PUTIN IN ACEST RASPUNS CA DEPINDE DE VANZARI
lukas75
11th April 2006, 13:51
QUOTE(kingblana @ Apr 11 2006, 14:43)

Cam asta iti spuneam si eu , lukas , nu fa exces de zel pentru ca intrii in penibil cu osanalele tale ridicate operatorului .
Sau varsta o fi cauza ?
Da mi pe PM ultimele osanale ridicate acestui operator ........ in afara de informatii strict tehnice legate de data lansarii sau ce programe ruleaza acum + preturi ....... indiferent de sursa ....
Cred ca esti mult mai mic pe langa mine daca citim comentariile putin infantile totusi
dar nu am de gand sa ma cobor la nivelul posturilor tale si poti comenta in voie de azi incolo ce doresti ..........
kingblana
11th April 2006, 13:52
QUOTE(lukas75 @ Apr 11 2006, 14:44)

le postasem pe rdi dar cei de acolo vad ca alta tb nu au decat sa ma atace si incetez sa mai dau informatii :
Neo_Andersson
1.Euro NU STIU DACA CU SAU FARA TVA
2.Sant in diverse pachete. AI SCRIS EXACT INVERS
3.O decizie finala asupra acestui aspect o vom lua inainte de lansare. NU PRECIZEAZA CEL PUTIN IN ACEST RASPUNS CA DEPINDE DE VANZARI
Ce informatii dai tu ? Tu auzi pe X ca zice ceva , repede pe un forum sa scrii ca ai auzit ca se va intampla nu stiu ce ...
Tu doar culegi informatii , nu dai informatii . Toate informatiile pe care le stii tu , le stiu toti . Nu e nevoie sa fii releu . Incearca sa renunti la atitudinea asta mercantila .
lukas75
11th April 2006, 13:54
QUOTE(gepeto @ Apr 11 2006, 14:39)

LE-AM VAZUT pentru ca erau info la intrebari puse de mine si am constatat ca daca intrebi frumos ti se si raspunde frumos ..... ca nu s-a postat nimic e alta poveste ...... COMUNICATE OFICIALE DUPA 27 APRILIE PANA ATUNCI BYE.......
kingblana
11th April 2006, 13:58
Sa speram ca nu mai scrii pana atunci ...
CABLE MAN
11th April 2006, 13:59
QUOTE(kingblana @ Apr 11 2006, 00:58)

Iti recomandam cu caldura :
http://czdream.wz.cz/
NEO,canalele MTV vor FI pe BOOM?SUBSCRiU SI pentru MTV DANCE!
lukas75
QUOTE(kingblana @ Apr 11 2006, 14:52)

Ce informatii dai tu ? Tu auzi pe X ca zice ceva , repede pe un forum sa scrii ca ai auzit ca se va intampla nu stiu ce ...
Tu doar culegi informatii , nu dai informatii . Toate informatiile pe care le stii tu , le stiu toti . Nu e nevoie sa fii releu . Incearca sa renunti la atitudinea asta mercantila .
Am o propunere..... daca tot nu va convine ca apare boom tv de ce nu il ignorati si dati informatii despre HUMAX sau tzepele RDS RCS DIGI TV ........ ca astea 2 sunt subiectele de actualitate la voi si pe forumul propriu ..........
FANTA a facut un pas si a anuntat azi ca are receptorul HUMAX in teste .....
ovex
Canale noi la BOOM TV:
BOOM KARAOKE
BOOM LIVE SPORTS
BOOM SECRETS
Deci, cum spunea colegul @MrMxyzptlk ... sunt 12 canale proprii pana acum.
ovex
dadupop
11th April 2006, 14:05
I-am anuntata despre ele si pe RDI...sper sa nu ma blocheza Fanta iar:)
kingblana
11th April 2006, 14:07
QUOTE(lukas75 @ Apr 11 2006, 14:59)

Am o propunere..... daca tot nu va convine ca apare boom tv de ce nu il ignorati si dati informatii despre HUMAX sau tzepele RDS RCS DIGI TV ........ ca astea 2 sunt subiectele de actualitate la voi si pe forumul propriu ..........
FANTA a facut un pas si a anuntat azi ca are receptorul HUMAX in teste .....
Mai grigore , nu intelegi ca eu nu am nici o legatura cu RCS sau RDS sau Digi sau orice alt operator de pe pamantul asta ?
Spre deosebire de tine eu am un receiver care face ca toate canalele sa fie mai luminoase , nu am nevoie de conserve , furci , zoom-uri sau plaja de la Marea Moarta . Pentru asta nu ma agit sa tin partea vreunui operator .
Salutari de la Agigea .
lukas75
11th April 2006, 14:07
QUOTE(kingblana @ Apr 11 2006, 14:58)

Sa speram ca nu mai scrii pana atunci ...
No pb oricum voi fi plecat 2 luni din tara....
ovex
11th April 2006, 14:24

ovex
eyer
11th April 2006, 14:53
boom karaoke ?!?
cam ce poate sa fie? ca o masina de karaoke arata cam asa:
eyer
11th April 2006, 15:07
boom, n.
1. a deep, prolonged, resonant sound.
2. the resonant cry of a bird or animal.
3. a rapid increase in sales, worth, development, etc.: a housing boom.
4. a period of rapid economic growth, prosperity, high wages and prices, and relatively full employment.
sursa: Webster
oare care dintre sensurile de mai sus le-o fi avut in vedere Neo & Co. ?
ovex
11th April 2006, 15:11
rz
11th April 2006, 16:33
Despre vizita la sediul Boom ce se mai aude ?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.