Azi, urmarind pe Boom Action, am vazut doua montaje: una parea a fii pentru Boom Action celalalt parea a fii pentru Boom Romance. In amandou dintre cazuri: se dadeau clipe din filme noi si vechi. Pe montajul "Boom Actiob" s-a vazut niste secvente din filme cu John Wayne cred, si din filmele Traffic, Ballistic (Lucy Liu& Banderas) respectiv The Whole Nine Yards (cine n-a vazut acest film cu Bruce Willis si Matthew Perry ... ). In montajul Romance n-am recunoscut nimic, in afara de chipul lui Jean Reno. Oricum, daca montajul prins chiar era un montaj pentru Boom Action, si pe Boom Action se vor da filme ca Ballistick, The Whole Nine Yards si Traffic atunci lucrurile suna bine, si nu par a fii filme de actiunea din inaintea anului 1985 (okay, John Wayne este, dar cine nu aprecieaza un film bun cu dl. Wayne

). Deci putem trage concluzia ca Action va avea si filme mai recente, si de calitate. Daca asa este atunci avem deja prima dezinformare generala in legatura cu ce transmite Boom Action. Insa daca aceste filme (Ballistic, Traffic si The Whole Ten Yards) au vrut sa insemna ca sunt filme de PPV atunci se confirma faptul ca filmele transmise de Boom nu sunt de actualitate, nici macar la capitolul PPV. Oricum bazat pe montaj eu tind sa cred ca a fost vorba despe un montaj pentru Boom Action si Boom Romance si nu pentru PPV, si daca am dreptate, sunt deja placut surpins.