Cred ca 90% din ID-urile (canalele) care le vedem acum pe acesti 3 transponderi vor fi in grila finala... deci o grila foarte interesanta!
Referitor la ''echipa concurenta''... nu va faceti probleme, asa a procedat si cu Focus SAT, cand se credea ca e pericol pentru ei, iar apoi atacurile au inceput sa dispara (cand s-a dovedit ca nu prezinta pericol)
Am impresia ca atacurile la adresa Boom TV nu vor inceta prea curand, tocmai pentru ca prezinta si va prezenta un real pericol pentru Digi!
Am mai spus si cu alta ocazie... cei de la Digi si-au gasit nasul
Oricum, Digi nu vor ramane fara clienti, dar clientii lor vor fi dintr-o anumita categorie... impatimitii si oamenii cu ceva pretentii vor cauta sigur calitatea, atat a echipamentelor cat si a receptiei de la satelit
kingblana
4th April 2006, 12:48
QUOTE(rz @ Apr 4 2006, 13:11)

Referitor la ''echipa concurenta''... nu va faceti probleme, asa a procedat si cu Focus SAT
Realitatea a dovedit ca a avut dreptate . Ma insel ?
salento
4th April 2006, 15:07
QUOTE(kingblana @ Apr 4 2006, 13:48)

Realitatea a dovedit ca a avut dreptate . Ma insel ?
De data asta, mai mult ca sigur...
emylianm
5th April 2006, 21:34
QUOTE(rz @ Apr 4 2006, 12:11)

Cred ca 90% din ID-urile (canalele) care le vedem acum pe acesti 3 transponderi vor fi in grila finala... deci o grila foarte interesanta!
Referitor la ''echipa concurenta''... nu va faceti probleme, asa a procedat si cu Focus SAT, cand se credea ca e pericol pentru ei, iar apoi atacurile au inceput sa dispara (cand s-a dovedit ca nu prezinta pericol)
Am impresia ca atacurile la adresa Boom TV nu vor inceta prea curand, tocmai pentru ca prezinta si va prezenta un real pericol pentru Digi!
Am mai spus si cu alta ocazie... cei de la Digi si-au gasit nasul
Oricum, Digi nu vor ramane fara clienti, dar clientii lor vor fi dintr-o anumita categorie... impatimitii si oamenii cu ceva pretentii vor cauta sigur calitatea, atat a echipamentelor cat si a receptiei de la satelit
BooomTV nu este si nu va fi un pericol ptr DigiTv si asta o spun din mai multe motive
1* pretul abonamentului raportat la grila de canale
2*conexiunea telefonica limiteaza mult numarul abonatilor gen DIGI
3*pretul ekipamentului chiar daca se presupune ca va fi in rate va fi mult peste pretul kitului digi avand in vedere ca se vehiculeaza tipuri mai deosebite de antene si Lnb
4*si cel mai important as zice :
booom tv se adreseaza unei clase mai perfectioniste in domeniul receptiei prin satelit si a televiziunilor interactive
P.S. daca nu am catushi de putina dreptate astept comentarii pro si contra
De acord cu ultimul punct al lui @emylianm
Va fi un pericol pentru Digi TV dar nu prin prisma abonatilor... pericol in sensul ca acei putini impatimiti (hooby-sti) cu Digi TV (luat mai mult pentru ''studiu'') se vor duce frumos la acest operator DTH, pentru ca acest operator se apropie cel mai mult de operatorii similari din occident... iata ca ce si-au dorit multi (un operator gen TPS, Sky, D+) va fi realitate in aproximativ o luna!
La Digi e clar cine va ramane... din pacate, ei (''poporul'') accepta Digi asa cum e... nu mai conteaza ca crapa conserva sau antena nu mai capteaza cum trebuie semnalul de la satelit... mai fac o sesizare la OPC, mai injura pe x si y de la relatii cu clientii, dar sunt si fericiti (ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat) cand cei de la Digi le repara rapid conservele... iar viata (alaturi de Digi) merge mai departe
Si asta pentru ce... pentru 100-200 de mii lei mai putin la abonamentul full (ca la baza e doar cu cateva zeci de mii mai putin iar fata de Focus baza chiar mai scump) ?
Boom trebuie insa sa inteleaga ca hooby-sti mentionati mai sus nu sunt cu sutele de mii ci doar cu miile... asa ca neaparat trebuie sa faca ceva pentru ''popor'' caci altfel cu greu vor depasi 100.000 de abonati
Iar un ''atac'' la cablati, am mai spus ca ar fi o miscare buna din partea lor, poate o mare sansa sa ''pescuiasca'' familiile mai in varsta (cu mini-pachet baza la 100.000 lei), care nu sunt legati la telefonie si internet pe cablu RCS/RDS
Cum ar suna o reclama de genul: ''Lasa cablul si vin-o la noi!''
Ca tot a venit vorba de reclame... cu reclama zilnica la TV succesul e garantat!
Acum am ajuns (antena, desigur) pe Amos si ce credeti ca vad in lista?
ID-uri schimbate de operator!
Canalele proprii Magic devin... Boom!
Deocamdata apar (ecran negru):
Boom Indian
Boom Infant
Boom Box
Boom Comedy
c.iordache
6th April 2006, 02:54
QUOTE(rz @ Apr 5 2006, 22:19)

Boom trebuie insa sa inteleaga ca hooby-sti mentionati mai sus nu sunt cu sutele de mii ci doar cu miile... asa ca neaparat trebuie sa faca ceva pentru ''popor'' caci altfel cu greu vor depasi 100.000 de abonati
Piața DTh-ului în România poată să ajungă la un milion de abonați până în 2010. Adică piața are potențial mare, trebuie și cineva să-i corupă. Nu cumva a mirosit Boom posibilitatea... părerea mea.
MrMxyzptlk
6th April 2006, 06:37
Boom Indian? OMG
lukas75
6th April 2006, 07:04
QUOTE(MrMxyzptlk @ Apr 6 2006, 07:37)

Boom Indian? OMG
La asta ma uitam si eu Boom Indian ......... sper ca nu dau filme indiene pt tot poporu sa ii "corupa"....
Iar Boom Infant ce poate fi_?????????
Luati in calcul si varianta sa fie puse aiurea.......
ovex
6th April 2006, 08:16
Spuneam pe undeva ca BOOM la capitoul stiri este cool:
CNN
SKY NEWS
EURONEWS
BBC WORLD
REALITATEA TV
ANTENA3
dar si la capitolul desene animate, in grila acestuia fiind:
CARTOON NETWORK
BOOMERANG
JETIX
MINIMAX
mergem mai departe, la capitolul filme:
HBO
CINEMAX
TV1000
+ 5 x BOOM
deci 8 bucati si de filme:
La capitolul canale tematice, eu cred ca BOOM studiaza grila concurentilor si incearca sa vina cu cate 1 canal 2 ... 3, peste cele existente la acestia.
Sa vedem cum vor sta la capitolul sport, unde s-ar putea sa-l uimeasca decisiv pe colegul nostru @MrMxyzptlk ...
ovex
MrMxyzptlk
6th April 2006, 09:14
stiu si eu ca vin cu un canal propriu insa nu-l cunosc grila ... Boom Sport One zici
Sa nu zici ca vin cu F1 ala Premiere ...
MrMxyzptlk
6th April 2006, 09:16
a da Boom Infant: program care exista in teste ca Magic Infant cand au lansat primul TP pt. teste, este un program pentru copii ...
lukas75
6th April 2006, 09:40
QUOTE(MrMxyzptlk @ Apr 6 2006, 10:14)

stiu si eu ca vin cu un canal propriu insa nu-l cunosc grila ... Boom Sport One zici

Sa nu zici ca vin cu F1 ala Premiere ...
ceva ceva pregatesc si in privinta grilei si a continutului programelor proprii......... altfel nu ar fi atata secretomanie.......
DanHD
6th April 2006, 09:46
Este cumva posibil sa patch-uiesc receiverul Kaon de la FocusSat sa mearga cu smartcard de la BOOM?
lukas75
6th April 2006, 09:56
QUOTE(DanHD @ Apr 6 2006, 10:46)

Este cumva posibil sa patch-uiesc receiverul Kaon de la FocusSat sa mearga cu smartcard de la BOOM?
NU
DanHD
6th April 2006, 10:22
QUOTE(lukas75 @ Apr 6 2006, 10:56)

NU
Citisem pe un alt forum ca un Kaon FocusSat se poate face sa mearga cu cartela de MAX si ma gandeam ca e posibil si BOOM.
QUOTE(lukas75 @ Apr 6 2006, 10:40)

ceva ceva pregatesc si in privinta grilei si a continutului programelor proprii......... altfel nu ar fi atata secretomanie.......
Nu am vazut miscari spectaculoase in privinta muzicii... au inceput bine cu VIVA (sper ca in final sa fie cel original, nu polonez) dar altceva competitiv inca nu am vazut
Nu ar fi rau si un CLASSIC fm TV MUSIC, dupa parerea mea mult mai interesant decat Mezzo si cu sanse enorme sa prinda la tineri, avand in vedere ca se difuzeaza un gen de muzica clasica ''mixata'' (moderna)
Iar daca tot au Boom Indian de ce sa nu introduca si B4U Music, un post de muzica moderna indiana care va zic eu ca merita urmarit!
P.S. Acum functioneaza si sunt Free To Air : TV 1000 si Viasat History
klaxhu
6th April 2006, 13:18
am citit ultimele 2,3 pagini...
rz ziceai ca cele 2 forumuri imp. ar aduce chiar mii de abonati la DTH!! ..esti sigur? m-as cam mira, poate sute, dar in nici un caz mai mult.
cred ca boom si numa cu juma din canalele de test spulbera focus si max, nu are nevoie de standard.ideea e cu ce o sa vina in plus fata de digi ? toata lumea care e interesata de dth si citeste forumurile le ya la rand : se uita la max, la digi si la focus si compara : banii si canalele oferite! nu ?
sunt curios cu ce o sa yasa boom la pret/canale (stim de mult 10-le de pag).
acum la partea cu boom ca si inlocuitor de cablu : daca iese cu 50 de mii mai ieftin pe acelasi pachet si nu o sa dea receptoru gratis..oare cati oameni cu cablu o sa fie interesati sa schimbi ? 1000-2000 ? aia e nimic...
trebuie sa vina cu un pret super bomba sa il atraga pe orasanu de rand care da 250 de mii pe cablu si vrea ceva mai ieftin.pt 50 de mii nu merita osteneala...mai ales ca tra sa montezi si o antena..si lenea e mare 
dar timpul le rezolva pe toate si la cum ovex tot zicea : o sa vedeti voi...cred ca asa o sa vedem si noi aici...
ce nu inteleg eu, curaju la oamenii astia sa faca asa ceva acum cand ex deja atatia op dth. oki..unii se clatina si klar in clientii vizati vor fi nemultzumitzii de la focus si max...that's the way i see it!!! da nu cred ca unu din ei ar plati alt reciever....^^
ovex
6th April 2006, 14:12
Eu raman la ideea mea ... la 21 de canale / tp de 27.500 si calitatea pe care o vad eu acum la Viasat History, acest lucru este posibil numai prin ... comprimare mpeg4 / H.264 cu output pe mpeg2 pentru compatibilitatea cu receiverele de pe piata.
Nu vorbesc dupa ureche, deoarece am vazut acelasi sample comprimat cu ambele codecuri si nu am vazut nici o diferenta de calitate la imagine, dar:
la mpeg4 / H.264 - bitrate = 700kbps
la mpeg2 - bitrate = 1200 kbps
Mai ramane totusi o posibilitate ... ca odata cu lansarea lui TP4, sa se mute cate 5 canale de pe TP-urile astea acolo, dar un lucru este clar ... BOOM TV doreste sa se lanseze cu 63 de canale fata cele existente in pachetele cu care intentioneaza sa faca simulcrypt.
ovex
amadeus79
6th April 2006, 14:18
atita secretomanie, atita aminari ... ba e 3 aprilie, ba e 3 mai ...
lumea se asteapta la ceva maret ... un super BOOM ...
sper sa inceapa odata reclama, ca altfel no chance ...
ovex
6th April 2006, 14:24
Am tras 60 de secunde de pe Viasat History si am analizat captura cu ELECARD SREAMEYE ... Fisierul rezultat mpeg2 are 11.5MB:
file type : MPEG2(PS)
video stream type : MPEG2
resolution : 352x576
profile:level : Main:Main
aspect ratio : 4:3
frames count : 1 441
max frame size : 55 296
min frame size : 0
file size : 11 528 192
--------------------------------------------
framerate declared : 25.00
real : 25.00
bitrate declared : 15 000 000
real max : 3 313 800
real avg : 1 600 000
real min : 906 400
Mda ... deocamdata cred ca este mpeg2 pur ...
ovex
kingblana
6th April 2006, 14:30
QUOTE(klaxhu @ Apr 6 2006, 14:18)

care da 250 de mii pe cablu si vrea ceva mai ieftin.
335.000 basic la Astral . (33.5 RON)
ovex
6th April 2006, 16:27
Haideti sa va arat un exemplu de mpeg4 ... asa ar incapea cu success 21 de canale pe 1 TP de 27.500:
file type : MP4
video stream type : AVC/H.264
resolution : 704x576
profile:level : High:30
aspect ratio : 1:1
frames count : 4 541
max frame size : 70 915
min frame size : 56
file size : 17 686 280
framerate declared : 25.00
real : (var) 25.01
bitrate declared : 2 000 000
real max : 1 294 085
real avg : 699 954
real min : 187 841
Din cate se observa ... media este undeva la 700 kbps cu un minim la cadrele statice de 190 kbps ...
Dar ... vom vedea ce va iesi in final ...
ovex
klaxhu
6th April 2006, 16:37
QUOTE(ovex @ Apr 6 2006, 17:27)

Haideti sa va arat un exemplu de mpeg4 ... asa ar incapea cu success 21 de canale pe 1 TP de 27.500:
Din cate se observa ... media este undeva la 700 kbps cu un minim la cadrele statice de 190 kbps ...
Dar ... vom vedea ce va iesi in final ...
ovex

si cat o sa tina ?,,,...pana le vine factura !!!..si dupa aia inghesuie canalele...
let's be serious....si ieftin si kbps mare...si receptor gratis si...mai ce?
lasnsarea la pastele cailor cred.~~~~
MrMxyzptlk
6th April 2006, 17:06
dupa un rescan in acest moment pe 2 frecvente nu sunt introduse canale, iar unde se afla canalale BOOM sunt 12 canale/TP. A mers pe PPV1 pentru cateva minute un film, care presupun ca este din oferta BOOM Classic.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.