Sica81
28th March 2006, 13:49
QUOTE(kingblana @ Mar 28 2006, 14:45)

Consider ca Neo a sarit calul , cel putin daca nu zicea ca are actiuni , il consideram un user mai nervos . Dar chiar un actionar sa reactioneze asa nu ma asteptam . Cand esti reprezentantul unei firme trebuie sa reactionezi mai calculat , nu la impulsul de moment . Pacat.
Dezamagitoare aceasta amanare a lansarii ....
Asta cam asa e mai ales ca nu a reusit sa demonteze nimic din cea scris Fanta.
Eu mai am incredere in Boom TV dar pe zi ce trece incep sa cred ca seamana izbitor de bine cu cei de la Focus.
rz
28th March 2006, 14:25
QUOTE(yo8llx @ Mar 28 2006, 14:30)

Ziua Buna la toti de pe aici ,
am revenit si eu pe aici ....... parerea mea ca aici stie sa se spuna lucrurilor pe nume de catre toti participantii si nu prea are importanta daca un cineva......... ?! se supara sau este sifonat, important este informarea CORECTA a tuturor fara a se depasi confidentialitatea permisa de afacerea in sine si..... a se trage concluzii de catre CINE TREBUIE .
Bafta si numai bine la toti .
yo8llx@yahoo.com & yo8llx@gmail.com
Bine ai revenit!
Si eu sunt PENTRU o informare CORECTA si mai putin pentru o informare prin ''bombe''
Asteptam noi vesti, desigur fara a se depasi confidentialitatea (poate un pic cam severa)
Numai bine!
gepeto
28th March 2006, 14:56
Trebuie sa recunoastem ca s-a reusit scoaterea ursului din barlog....
Problema este ca ursul era deja in pragul hibernarii, lucru care nu avantejeaza pe nimeni. Faptul ca a reactionat atat de violent, duce cu gandul ca este prost-dispus. Ceva nu merge chiar bine, iar Fanta a reusit sa loveasca exact unde dorea.
Sigur aceste miscari sunt calculate si in spatele lor se afla adevaratii patroni ai Digi si BoomTv.
Razboiul a inceput, problema este ca Boom are un handicat(cel al clientilor) peste care poate trece doar oferind calitate la un pret decent, lucru care ar putea convinge actualii clienti Digi sa migreze la Boom. Problema este ca multi au semnat contracte cu Digi pe 2 ani(baza=gratis) si acestia nu prea au ce sa faca...
Personal am fost afectat de iesirea necontrolata a lui Neo Anderson la adresa mea, dar sper ca si-a dat seama de greseala si astept cu nerabdare sa faca cinste cu o bere cand se lanseaza BoomTV.
Asa cum in domeniul procesoarelor AMD se bate cu uriasul Intel, speram ca si BoomTv sa faca fata lui DigiTv. Problema este in a reusi din punct de vedere comercial. Ei au deja exemplul Focus si MaxTv; speram sa nu repete greselile celor 2 operatori DTH.
a21alex
28th March 2006, 15:03
QUOTE(rz @ Mar 28 2006, 15:25)

Bine ai revenit!
Si eu sunt PENTRU o informare CORECTA si mai putin pentru o informare prin ''bombe''
Asteptam noi vesti, desigur fara a se depasi confidentialitatea (poate un pic cam severa)
Numai bine!
Imi place aici ptr ca moderatorul(adica RZ) este impartial si nu-si da cu parerea asa cum s-a intamplat cu Fanta pe rdi. Bravo ! E normal sa asculti toate parerile ptr ca asa se construieste un forum adevarat , fara sa se tina partea unuia sau a altuia si cu-atat mai mult sa susti k moderator niste lucruri neverificate din cel putin 3 surse asa cum prevede etica jurnalistica mai ales cand e vorba de o stire ,,bomba,, . ori cum acele lucrurile spuse de Fanta nu au fost verificate sut pure speculatii care au la baza zvonuri . Asa ca ....GO go go Boom ...
daca vor fi asa cum isi doresc atunci renunt la cablu si trec la Boom.....ce fac imi iau o 12-a antena...sau pun receiverul de la ei pe antena mea ?
kingblana
28th March 2006, 15:18
Exista o diferenta . Unul e moderator , iar altul e proprietar de site/forum .
a21alex
28th March 2006, 15:20
Pasi...cu-ata mai mult.......e si mai grav atunci !
kingblana
28th March 2006, 15:40
Nu uita ca exista www.rdi-dth.ro unde fiecare poate compara cei 3 operatori .
a21alex
28th March 2006, 15:45
Doar daca va crea careva adresa respectiva..... 
Ea nu exista ! Tu poti intra pe ea ...?
eyer
28th March 2006, 15:56
Citind cele de mai sus, eu gasesc ca reprezentantul BoomTv a dat o replica pertinenta si la obiect la alegatiile insidioase postate pe alt forum (al concurentei, in fond). Faptul ca el a admis la moment dat ca este un insider (manager si/sau actionar) si nu se ascunde in spatele unui anonimat perfid ii face cinste.
kingblana
28th March 2006, 15:57
a21alex
28th March 2006, 16:13
Eh...domeniul e .com......nu .ro cum ai scris.....Acu e OK !
onyx
28th March 2006, 17:01
QUOTE(kingblana @ Mar 28 2006, 16:57)

no offense, dar siteul asta e o gluma proasta
kingblana
28th March 2006, 17:43
E fix parerea ta . Compara siteurile oficiale ale celor 3 operatori cu cele scrise acolo si nu vei gasi nici o diferenta .
P.S. Cine nu te cunoaste poate te si crede
c.iordache
28th March 2006, 22:37
Kingule,
Site-ul e o inițiativă lăudabilă și te suțin. Ba chiar l-am și promovat, o să-ți trimit un scan din ziarul românilor din Italia. Doar că am mai explicat pe undeva cum se calculează numărul abonaților Max. Cifra de acolo nu corespunde nici cu cartelele pentru care eu făcem instalații la sfârșitul anului trecut...
Apoi mi-ai zdruncinat neuronul cu calculul ăla de Gigi... la total mă refer.
MrMxyzptlk
31st March 2006, 06:29
TP3 este "alive" de ieri dupa amiaza pe 10842 H 27500. Cel putin eu am descoperit-o ieri
kingblana
31st March 2006, 09:53
Ce nu au reusit unii sa faca intr-un an , sau altii in 9 luni , fac altii in probe
MrMxyzptlk
2nd April 2006, 19:27
www.boomtv.ro nu mai este un necunoscut pentru serverele DNS insa nu avem acces la el
Activitate multa la Boom TV... se pot vedea Free To Air (teste) mai multe canale cum ar fi: Sky News, BBC World, TV5, Eurosport, TVR1, TVR Cultural, Prima TV, etc.
Mult succes... si astept cu interes lansarea comerciala!
cretacic
4th April 2006, 00:21
^^ tot ce se poate sa fie primul articol despre boom, dar in el nu se spune NIMIC!
)
gepeto
4th April 2006, 09:11
Mesaj reprodus de pe alt forum:
"Deoarece curiozitatea multora este mare in privinta BoomTv, iar secretomania sefilor este si mai mare, s-a gasit o cale de compromis:
- Cel putin doua persoane care vor primi receptor de la BoomTv, au promis ca vor trimite receptorul pentru a fi fotografiat, pentru a i se face capturi cu meniul si eventual fara carcasa(sa vedem care este hardware-ul unui astfel de receptor).
- In concluzie nu va faceti griji veti avea toate aceste informatii in cateva zile. In plus, se pregateste o noua serie de dezvaluri legate de oferta lui BOOM TV."
Imi pare rau ca situatia a cam degenerat, dar se duce o lupta apriga chiar inainte de aparitia oficiala a BoomTV.
Personal, incerc sa prezint intr-o lumina cat mai reala posibilitatile BoomTV, dar din partea conducerii BoomTV nu se doreste acest lucru. Pacat...
MrMxyzptlk
4th April 2006, 09:31
Neo_Andersson daca citesti, spune-mi daca am dreptate:
Eusoport 2 - DA in grila
Boomerang - DA in grila
Taraf TV - NU intra in grila
Sper ca este asa
lukas75
4th April 2006, 09:38
QUOTE(gepeto @ Apr 4 2006, 10:11)

Mesaj reprodus de pe alt forum:
"Deoarece curiozitatea multora este mare in privinta BoomTv, iar secretomania sefilor este si mai mare, s-a gasit o cale de compromis:
- Cel putin doua persoane care vor primi receptor de la BoomTv, au promis ca vor trimite receptorul pentru a fi fotografiat, pentru a i se face capturi cu meniul si eventual fara carcasa(sa vedem care este hardware-ul unui astfel de receptor).
- In concluzie nu va faceti griji veti avea toate aceste informatii in cateva zile. In plus, se pregateste o noua serie de dezvaluri legate de oferta lui BOOM TV."
Imi pare rau ca situatia a cam degenerat, dar se duce o lupta apriga chiar inainte de aparitia oficiala a BoomTV.
Personal, incerc sa prezint intr-o lumina cat mai reala posibilitatile BoomTV, dar din partea conducerii BoomTV nu se doreste acest lucru. Pacat...
RDI-DTH TEAM NU A INTELES NICI IN ZIUA DE AZI CA E POLITICA UNEI FIRME SI TB RESPECTATA ... stii ce ma distreaza, ca saptamana asta si cea viitoare vor fi sute de receptoare instalate ... si cu toata precautia BOOM TV se vor gasii cativa care o sa publice fotografii (desi nu vad cu ce ii va afecta asta pe cei de la BOOM TV).
Eu unul 2 lucruri le tineam secrete ......... grila de programe si pretul pachetelor de programe inclusiv PPV........ dar modele de receptor antena LNb suruburi si piulite chiar nu vad de ce vor sa fie secretizate ........ probabil ca stiu ei ce stiu ........
O constatare de azi www.boomtv.ro este deja functional ............ ca server de e-mail deocamdata.
QUOTE(MrMxyzptlk @ Apr 4 2006, 10:31)

Eusoport 2 - DA in grila
Boomerang - DA in grila
Sper ca este asa

TARAF, ATOMIC TV, TV K LUMEA si alte ciurucuri nu vor fi niciodata in grila BOOM TV ......... B1TV, EUROSPORT 1 +2, BOMERANG, pachetele MTV SI DISCOVERY + VIASAT .... da .......
ovex
4th April 2006, 10:04
QUOTE(MrMxyzptlk @ Apr 4 2006, 09:31)

Eusoport 2 - DA in grila
Boomerang - DA in grila
Sper ca este asa

Man ... Boomerang este in grila deja cu ID-ul, dar ce te faceai daca TARAF TV emitea FTA pe AMOS sau daca erai abonat la MAXTV??? Macar ... pe toti cei nemultumiti de excluderea din grilele DTH a lui SENSO TV ii anunt ca BOOM TV nu are cum sa renunte la acest canal ...
ovex
gepeto
4th April 2006, 10:17
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.