Sant niste aberatii.Fanta pune cap la cap mai multe chestii spuse pe forum-uri sau presupuse de diversi si le ia drept "sursa" sigura.
1.Politica referitoare la numarul de STB-uri/abonat nu e definitiva.In acest moment se analizeaza varianta cu mai multe receptoare/abonat dar se cauta o varianta buna pentru a contracara inventivitatea romanilor
care iau 3 receivere moca si apoi le vand in targ.
2. Receptorul Boom nu este Samsung. Daca te uiti pe site la Samsung vei vedea ca nu au un STB integrat cu endees.
3.Simulcriptul cu alte teleporturi pe Amos este functional.
4.Distributia nu a fost un secret niciodata.Politica Boom este simpla.Sa te poti abona la magazinul de la colt.Nu sa stai la coada pe site-uri sau la casierii.....Daca exista un parteneriat cu HAT care distribuie telefoane mobile Samsung inseama ca la fel de usor cum poti cumpara un mobil Samsung vei putea deveni si abonat la BOOM.Plecand de la principiul asta nu vad problema distributiei prin retele gen Altex, Germanos, etc. Si Orange si Vodafone fac abonamente prin aceste retele si nu am auzit sa se fi plans de colaborarea cu ele.
5.Asta e total eronata.Boom lucreaza cu orice instalator sau firma de instalatii care corespunde standardului de calitate.Asta pentru ca nu se doreste jecmanirea abonatului
care ia receiverul gratis si apoi da 200 de euro sa instaleze antena la un nea Gigel recomandat de nu stiu cine care "se pricepe".Asta e valabil pentru marea masa a abonatilor care sant neavizati.
6.Corect.
7.Vom vedea.Fanta da-mi si mie pachetele si preturile care le ai tu ca nici eu nu le am pe cele finale.

8.Gresit.
9.Respectiva persoana nu este "parintele" nimanui.Magic este inca numele provizoriu al platformei.Toate licentele sant pe acest nume.Aceste canale au fost de la inceput concepute ca fiind parte exclusiva a platformei.Despre o posibila fosta colaborare cu Digi nu am auzit niciodata.Ceea ce afirmi aici Fanta este o mare aberatie.Cat despre asii din maneca..............vom vedea.