Boom, ok si cate din ele te si intereseaza? si din cele care te intereseaza, cum se vad? esti multumit de grila lor?
Max si Boom
Focus, Max, Boom. Doar Boom-ul ofera prin oferta directa, la restu este indirect si esti ajutat doar de firmele in domeniu. Mai mult de munca dar nu mai platesti taxe de administrare
rate custodie si preplatite au si au avut si alti. Boomul le ofera pe toate
Boom, insa este si singurul DTH cu al carui receptor nu ai ce face dupa ce renunti
Boom. Dar ce filme ai pe ele?
Boom.

scuzama dar nu ma pot stapani. Cate oferte are Boom-ul la 2,9 euro? juma' din prima, ce trebuie sa ai ca sa beneficiezi de ea?, receptor Boom; cat costa? 399 RON. daca tu imi vei arata un singur abonat care va da 399 RON pentru a se bucura de cea mai mica oferta de pe piata la baza, eu dau de baut. Oferta de dragul ofertei, la noi este cel mai ieftin dar nu ai cum sa pui si in practica

Si de cand il ofera, ca bani pentru el cred ca cere de la inceput, iar pe net figureaza de la lansare iar in lista de programe nu-i
Nu ai inteles nimic, eu nu am nimic cu pretul, si cand se termina perioada ma abonez pe flexi la pachetul de filme si sport, ca cinemaul desi imi place nu se muleaza, nu-mi place taxa aia de 7 e, mai bine platesc receptorul. in fine inainte sa cumpar doua ma mai gandesc, ca daca nu schimbati nimic prin grila de filme nu merita investitia.
si lista ar putea continu dl Salento, de ce te opresti aici?
Ce DTH ofera 23 de programe in baza (din care 19 sunt fta) la 20 RON?
Ce DTH ofera taxe de administrare de 7 euro?
Ce DTH ofera receptoare restrictionate
Ce DTH ofera doar pachetul MTV
Ce DTH ofera cea mai buna imagine
Ce DTH ofera abonament de 1,5 mil pe 3 tv-uri?
Sincer de bani astia imi iau 2 abo la orice alt dth autohton si pe al 3 tv imi pun ENTERTAINMENT PACK de la Sky uk. Ce zici nu ma incadrez? mai vrei sa-ti zic si nr de programe? cate programe de la Disney am printre ele, cate programe de documentare, cate MTV-uri, si pe cate genuri? sa-ti mai amintesc si de SCI FI si altele.
Nu crezi ca 1,5 milioane inseamna cam mult in raport cu ce-mi oferiti?. De bani astia afara sunt tratat mai bine. Adica cum eu trebuie sa mai astept pana am programe mai bune cred ca ar fi bine sa mai asteptati si voi pana va dau eu 1,5 mil