AirBoy
14th September 2006, 17:10
@ady, si te angajez pe tine sa o inveti pe fiica mea, si pe oricare copil prescolar, sa citeasca....
Era si cazul sa apara ceva pentru prichindei !
gepeto
14th September 2006, 17:12
Pe mine m-ati convins: MAI ASTEPT!!!!!!!!
p.s. sper ca oferta asta e doar o gluma a lui Salento...altfel... 
QUOTE(salento @ Sep 14 2006, 18:01)

CE NAIBA CONTINE BOMM HOP! Este un canal pentru copii prescolari cu continut educativ si absolut non-violent.
Da' Minimax ce are???????
a_d_y
14th September 2006, 17:17
QUOTE(AirBoy @ Sep 14 2006, 18:10)

@ady, si te angajez pe tine sa o inveti pe fiica mea, si pe oricare copil prescolar, sa citeasca....
Era si cazul sa apara ceva pentru prichindei !
de acord frate
dar 7,7 RONI?! CE DRACU
2.5 EURO
LA SKY IT DISNEY E 4 EURO. DAR E DISNEY.
asta daca merita 1 euro e mult. in fine
QUOTE(gepeto @ Sep 14 2006, 18:12)

Minimax nu e canal propriu si deah... costa ieftin.
Nu zic ca nu e buna initiativa dar totusi . CE DRACU SUNTEM IN ROMANIA
Si iarasi ajung la concluzia . AI BANI? ( ca doar astora cu bani li se adreseaza) esti educat. NU AI BANI? MORI DE FOAME. ( era faza si cu pozele)
salento
14th September 2006, 17:22
QUOTE(a_d_y @ Sep 14 2006, 18:16)

de acord frate
dar 7,7 RONI?! CE DRACU
2.5 EURO
LA SKY IT DISNEY E 4 EURO. DAR E DISNEY.
asta daca merita 1 euro e mult. in fine
Minimax nu e canal propriu si deah... costa ieftin.
Nu zic ca nu e buna initiativa dar totusi . CE DRACU SUNTEM IN [size=7]ROMANIA
Si iarasi ajung la concluzia . AI BANI? ( ca doar astora cu bani li se adreseaza) esti educat. NU AI BANI? MORI DE FOAME. ( era faza si cu pozele)
Nene Ady, e a la carte, nu te obliga nimeni sa-l iei.Mai bine dai 7,7 Ron pe 2 beri.
Daca tu crezi ca Jetix sau Minimax e cel mai potrivit pentru un copil de 5 ani e treaba ta. Multi parinti insa vor o altewrnativa.Acum o au.

O adevarata pierdere pentru Boom.
Dl.Gepeto refuza in continuare sa se aboneze!
a_d_y
14th September 2006, 17:24
QUOTE(salento @ Sep 14 2006, 18:22)

Nene Ady, e a la carte, nu te obliga nimeni sa-l iei.Mai bine dai 7,7 Ron pe 2 beri.
Daca tu crezi ca Jetix sau Minimax e cel mai potrivit pentru un copil de 5 ani e treaba ta. Multi parinti insa vor o altewrnativa.Acum o au.

Nu intru in conflict cu tine ca iarasi dau in offtopic. Ideea era alta.
In tara asta multi sunt vai de mama lor si unii nu au nici pt 2 beri asa ca ... in fine.
am spus initiativa voastra e foarte buna.
megafanro
14th September 2006, 17:27
MrMxyzptlk
14th September 2006, 18:38
eu nu inteleg absolut nimic
mai bine astept "calculatorul" de pe website si mai vorbim
(poate se explica ca de cateva zile am dormit numai 4 ore ...)
AirBoy
14th September 2006, 18:40
@ady, punem pariu ca , desi multi nu au ce mânca, crâsmele sunt pline!
Si nu lasa doar 7.7 lei / luna acolo ci poate 77.7.......Ca deh, traim in .RO
amadeus79
14th September 2006, 18:42
pe mine m-ati bagat in ceatza.
sincer.
credeti ca oamenii simplii vor intelege ?
AirBoy
14th September 2006, 18:42
Daca tot suntem la capitolul BOOM, de ce la imagini statice, cand acestea trec la o miscare rapida, se blocheaza pe moment imaginea, ba chiar apar macroblocuri..... Oare limita inferioara a bitrateului variabil nu e prea mic si nu apuca sa creasca in timp util?
amadeus79
14th September 2006, 18:43
sincer.
ps: in concluzie, e mai ieftin decit Digi ?
salento
14th September 2006, 18:59
QUOTE(amadeus79 @ Sep 14 2006, 19:43)

sincer.
ps: in concluzie, e mai ieftin decit Digi ?
Pai nu are cum sa fie mai ieftin. Dar nici nu te ruineaza.
Boom nu este cablu prin satelit.Au programe proprii, PPV, si vine mereu cu ceva nou dpdv continut.
rz
14th September 2006, 19:49
QUOTE(a_d_y @ Sep 14 2006, 18:24)

Nu intru in conflict cu tine ca iarasi dau in offtopic. Ideea era alta.
In tara asta multi sunt vai de mama lor si unii nu au nici pt 2 beri asa ca ... in fine.
am spus initiativa voastra e foarte buna.
@ady, intelege si tu odata ca exista 4 platforme digitale... exista televiziune via satelit (cu abonament) pentru toate buzunarele
E scump la X ?
Du-te la Y ca e mai ieftin... e foarte simplu
Uite, eu nu am bani (nu vreau sa vand ceva ca sa-i am
) de o PLASMA si nu mi-e rusine sa spun asta... ma uit in continuare pe un tv obisnuit, vechi de 5 ani, si ma simt extrem de bine
E chiar asa o rusine sa recunosti ca nu iti permiti (cel putin momentan) ceva ?
De asta tot spun ca nu trebuie sa dorim falimentul cuiva... dispar astfel alternativele alea pentru toate buzunarele
bang
14th September 2006, 20:10
a ... inteleg
deci exista 3 oferte:
1. Oferta Flexi ....
2. Oferta SuperCinema (imi place acesta)
3. Oferta Expres ...
Incep sa inteleg. si daca vreau receptor in custodie atunci ma duc si ma abonez pe SuperCinema pe minim 2 ani, si mai am si pretul de 9.99 Euro (by the way, si la superCinema minim 20 euro sau acolo este indiferent?)
clauss_80
14th September 2006, 21:20
Va felicit ca veniti cu mai multe oferte, asta erea si ideea, sa avem oferte care sa se muleze pe gusturile tuturor, nu trebuie ca o oferta sa placa la toata lumea.
Si acum vine si partea care nu va place, comentarea ofertelor. Cea ce nu-mi place mie la noile oferte (posibil ca la alti sa le placa)
inainte de toate, informatiile oferite nu sunt complecte, si astfel nu pot digera corect totul. Si dupa cum spunea si @gepeto sper sa fie o gluma proasta din partea lui @salento (a se citi test)
1. Oferta Flexi
- din punctul meu de vedere este cea mai ok oferta (in raport cu celelalte prezentate mai jos)
- nu am idee ce contine pachetul Movie1&2 deci nu pot sa-mi fac o idee in cunostinta de cauza, avand in vedere ca se tot zvonea ca-si modifica componenta, sau iar ati vb in plus?
- scad preturile la pachete, un lucru bun in cea ce ne priveste pe noi consumatori, remarc un pret de bun simt la pachetul prichindeilor, cel vechi chiar erea crescut cu pompa
- am senzatia ca boom hop! nu va intra in kidzone (sa inteleg ca din cauza asta erea pretul mare la pachet? deci alti pot sa faca programe mai ieftine pentru copii dar cele facute de boom costa, bine poate merita; sa mai inteleg ca daca ati scazut pretul la kidzone nu veti avea de gand sa mai dublati programul Nickelodeon? sau cand va fi dublat va intra tot la a la carte?)
- pret atractiv la pachetul maxpak in raport cu concurenta
- la preturile specificate la pachete se uita sa se precizeze cum este cu tva-ul (inclus sau nu)
- pretul la receptoare ramane neschimbat (aici yok avantaje)
- pretul la celebra taxa scade, va multumesc (dupa ce discutiile pe tema ei au iritat atat si se promitea ca va ramane identica se pare ca in cele din urma a scazut - deci se poate)
-custodie, nu este deloc atragatoare in comparatie cu concurenta, pret pe masura pentru a beneficia de ia iar taxa de administrare ramane la un nivel crescut
Parere mea ca oferta cu custodia se adreseaza unei anumite clase, iar cea gandita de boom nu se adreseaza acelei clase, cei care vor custodie e lipede ca vor ceva mai moca iar aici nu prea e moca, am senzatia ca se pleaca de la aceiasi idee: ma astia ia moca si le vand sau le dau la vecini, hai sa ne asiguram si sa le bagam noi preturi ca sa-i descurajam sa faca ata. Punct ochit, vor fi dezcurajati sa isi ia aceasta oferta, deci nr de abo pe aceasta oferta cred ca va fi mic. Avand in vedere ca multi au prin casa doua tv-uri mi se parea logic ca taxa pt al doilea tv sa fie mai mica si pt al treilea sa fie mai mare (in felul asta va asigurati ca daca dau al 3-lea stb la vecini vor plati mai mult pt el), mi se pare un avantaj ca primul stb sa fie moca dar cred ca al doilea si al treile trebuia sa coste, cine a facut un efort sa aibe 3 tv-uri in casa mai poate sa faca un efort si pt al 3-lea stb. Oferta pare bombastica, 3 receptoare moca dar cand se uita rumanu' si la pret cu abo si taxe posibil sa nu i se mai para bombastica, deci lansata de dragul lansari iar ca abonati nu va strange ca la concurenta. Dar dupa cum am zis este o opinie personala.
Din punctul meu de vedere oferta flexi fara custodie este ok si pe mine unu ma atrage.
2. mi se pare extrem de stupida, ma scuzati dar asa mi se pare (poate dupa cele doua beri consumate
)
- primesc Boom Action (fara comedy) si mi se baga pe gat celelalte Boom-uri (romance hai ca mai merge)
mi se da ESP-ul (mersi eu unu il am pe cablu in baza) dar nu si ESP 2 (care ar face diferenta), deci aici se incearca oferirea unui pachet cu Boomuri (stirbit prin lipsa unuia din ele) si a unor programe de baza mai importante la un pret de 12 E, probabil se incearca a fi o oferta pt cei ce nu au cablu si isi baga DTH, nu stiu cati din ei o vor aprecia. Eu care am cablu nu voi plati 12 E doar pt boom Action
- pretul la pachete pt cei ce vor aceasta oferta scade, si pare la prima vedere atractiv, privind mai atent se observa si motivul din care scade (programele din pachetele respective se regasesc mai sus)
- daca nu te intereseaza toate programele si vrei anumite programe care se regasesc in anumite pachete fie ca mergi pe prima oferta fie ca mergi pe a doua cred ca iesi la acelasi pret, nu am stat sa fac calcule dar asa pare la prima vedere
- la atractii fata de prima sunt cei 9.99 si maxpak
(trebuie sa trimit talonul?
)
- custodia la fel ca mai sus
3 se copiaza partea buna de la Focuss
Concluzie,
-Boomul se misca, dar nu mai suntem in vremea de inceput a DTH-ului in Romania, deci nu va mai avea sansa celor de la Focus, sa tot stai se astepti dupa ei
- Unele preturi te duc cu gandul tot la focus
- programe proprii ieftine -> programe slabe
- program propriu atent lucrat -> pret scump
mai dai bani si ii dai pe multe dupa cum ziceti, dar acum nu incepeti cu comparatii cuum fac cei de la asigurari ca nu tine, nu-mi ziceti mie ce face CocaCola peste un piept de pui ca eu tot beau 
- se incearca sa se pastreze impartirea pachetelor al la Sky dar se incearca putin in a doua oferta si aranjarea lor a la romanica (dar nu cred ca prinde)
- se incearca pe programele proprii sa se obtina bani mai multi si asa incep sa apara separat (sau impreuna cu altele care probabil ca sunt mai ieftine), nu am vazut atata a la carte prin vest, pretul nu se compara nici el, daca le luam pe cele din vest separat cade mai ieftin, iar acolo pe pachetele scumpe ai si ce vedea, nu stiu de ce costa asa de mult sa produci ceva in Romania. Apreciesz efortul, stiu ca un program costa si trebuie sa aveti un profit dar ca virgula consumator nu-i treaba mea, treaba mea este doar sa aleg
acum ma intreb cat ar costa Boom Action a la carte?
ca sa nu credeti ca vreau ceva moca si nici eu ca voi vindeti scump am o propunere, ce ar fi ca eu sa va platesc lunar 27 E si voi sa-mi dati pe programele proprii juma' din ce este in pachetul DIGITAL+ Total (DIGITAL+ Total = 53,75 €*, * Estos precios incluyen terminal digital. Estos precios no incluyen los impuestos legalmente repercutibles.)? mie mi se pare o afacere echitabila
gepeto
14th September 2006, 22:03
@clauss_80
Man, cand am vazut oferta scrisa de Salento, mi-a fost lene sa scriu prea multe lucruri; ceea ce ai scris tu mai sus reda intocmai ceea ce am gandit eu, dar nu am scris...Din pacate, se face schimbare de dragul schimbarii
gepeto
14th September 2006, 22:15
gicascularie
14th September 2006, 22:28
Dute si icearca un reciver boom la media galaxi sau la cora lujerului.
Eu am incercat si faceu freez programele.
Adica transmisia lasa de dorit la standul cu care se mindresc ei.
Neo_Andersson
14th September 2006, 23:23

Bai frate pe tine nu te multumeste nimic.
In curand o sa scoata Boom o oferta in care te plateste pe tine sa nu te abonezi.
Incep sa cred ca esti un pic dus cu pluta.Pacat, imi facusem impresie buna despre tine.
timp
15th September 2006, 06:37
QUOTE(Neo_Andersson @ Sep 15 2006, 00:23)

Incep sa cred ca esti un pic dus cu pluta.Pacat, imi facusem impresie buna despre tine.
Opozitia deranjeaza nu-i asa ?
Gepeto si-a spus o parere, si hai sa recunoastem ca multi ii impartasim aceasta parere. As vrea si eu Boom, dar din pacate nu e pentru buzunarele mele. Asa ca mai astept si s-ar putea sa fiu si eu unul din cei dusi cu pluta care vor alege alt DTH.
MrMxyzptlk
15th September 2006, 07:01
gicascularie MediaGalaxy? Aaaaaaaaaaa ... vb. de tipii si fetele care sunt intr-un magazin cu culoare albastra, se dau drept experti, insa poti sa le prinzi cu cele mai elementare intrebari din "domeniul lor de vanzare"? A da. Imi amintes ceva ... come on. Media Galaxy nu stiu cum a facut angajarile dar se pare ca fara teste si proba de munca.
Atta ette ...
Anyway:
Eu vad oferta SuperCinema ca fiind una buna. Macar ai ceva reducere acolo. Si au selectat canalele in asa fel incat sa vrei mai mult si sa te gandesti sa cumperi si alte pachete. Deci este un fel de "facut chef".
rz
15th September 2006, 08:22
QUOTE(timp @ Sep 15 2006, 07:37)

As vrea si eu Boom, dar din pacate nu e pentru buzunarele mele. Asa ca mai astept si s-ar putea sa fiu si eu unul din cei dusi cu pluta care vor alege alt DTH.
Alege si tu un operator mai ieftin... e cea mai buna solutie pentru tine
Maine ma duc si eu la aia care vand masinile Bentley si, de ciuda ca nu am bani de aceasta masina, o sa caut motiv de cearta... cu replici de genul : ''de ce le vindeti asa scump, domne' ? voi stiti ca de banii astia imi cumpar 20 de Fiat-uri ?
In plus, masinile astea Bentley nu sunt bune de nimic... (asta numai pentru ca nu am eu bani pentru ele)''
Nu sariti pe mine caci asta e mentalitatea la unii... astfel de exemple/replici le puteti intalni chiar in magazine, deci nu am glumit deloc cu ''dialogul'' de mai sus
lukas75
15th September 2006, 08:34
Din ce am priceput eu dupa 4 ani de studii superioare asa va arata NOUA OFERTA BOOM:
A) OFERTA FLEXI:
PRET PACHETE PROGRAME:
Easy – 2 Euro
News – 0.4 Euro
Life – 0.5 Euro
Confort (Easy, News, Life) – 2.9 Euro
Movie1 – 7 Euro
Movie2 – 3.5 Euro
Adventure – 2.5 Euro
Music – 2 Euro
Sport – 3.5 Euro
Kidzone – 1.4 Euro
HBO Maxpak – 3 Euro
HBO a la carte – 2.5 Euro
Cinemax a la carte – 1.5 Euro
Boom HOP! a la carte – 2.2 Euro
VARIANTA 1 :
Abonament > 9 Euro pe luna (din extra pachete) MINIM 12 luni contract – AI BONUS pachetul Confort gratuit DECI BONUS 2,9 EURO
VARIANTA 2
Abonament < 9 Euro pe luna MINIM 12 luni contract – Confort se plateste si este obligatoriu inclus in abonament DECI ABONAMENTUL MINIM ESTE DE 2,9 EURO LA BOOM
PRET ECHIPAMANTE IN VARIANTA FLEXI FARA CUSTODIE:
Cost receiver
399 RON primul(incl. TVA)
249 RON al doilea/treilea (incl. TVA)
Costuri suplimentare pentru al 2 lea sau al 3 lea RECEIVER IN CASA:
Taxa administare:
Al doilea STB – 4 Euro
Al treilea STB – 3 Euro
Buy back receiver – 249 RON (incl. TVA) dupa 12 luni
B) OFERTA FLEXI – Custodie + multiview
CONDITII PRELIMINARE:
a) Abonament minim 20 EURO + contract 24 luni
B) Maxim 3 STB in custodie + kit receptie in custodie+ instalare gratuita
Costuri suplimentare pentru al 2 lea sau al 3 lea RECEIVER IN CASA
Taxa administare
Al doilea STB – 7 Euro
Al treilea STB – 5 Euro
C) OFERTA PACHETE SI PROGRAME NOI LA BOOM
Oferta SuperCinema - 12 Euro
Contine Boom Action, Romance, Classic, Secrets, Indian + National Geografic, Eurosport, MTV Romania, Cartoon Network + Pachetul Confort
Oferta Speciala pentru cei care se aboneaza pana la sfarsitul anului: 9.99 Euro fara TVA pe toata perioada contractuala + HBO MaxPak bonus pana la sfarsitul anului 2006. In loc de 12 dai 9.99 euro
Preturi pachete suplimentare :
Movie – 4.5 Euro
Adventure – 2.5 Euro
Music – 1.8 Euro
Sport – 2 Euro
Kidzone – 1.4 Euro
HBO Maxpak – 3 Euro
HBO a la carte – 2.5 Euro
Cinemax a la carte – 1.5 Euro
Boom HOP! a la carte – 2.2 Euro
Daca faci contract pe 36 luni se acorda in plus instalare gratuita si echipament instalare in custodie
D) OFERTA BOOM Express valabila pana la sfarsitul anului
A. PLATA IN AVANS PE 12 luni - 999 RON (incl. TVA).Fara contract, include acces la toate pachetele existente pe platforma pentru 12 luni de la activare
Buy back pentru receiver – 249 RON (incl. TVA)
Cum naiba fara contract?QuestionQuestionQuestion Faptul ca platim pe 12 luni in avans ne absolva de incheierea vreunui contract?Question?
EU CRED CA E CEA MAI BUNA OFERTA. AI TOATE ECHIPAMENTELE + ABONAMENTUL MAXIM POSIBIL PENTRU 12 LUNI FARA FACTURI FARA ALTE BELELE …….. 10 MIL NU E O SUMA IMENSA PENTRU CINE O ARE … DACA FACI CALCULUL LA ORICE ALT TIP DE OFERTA BOOM IESI MAI SCUMP…….
B. PLATA IN AVANS PE 3 luni – 449 RON (incl TVA). Fara contract, include BOOM Action, Romance, Classic, Secrets, Indian + National Geografic, Eurosport, MTV Romania, Cartoon Network + Pachetul Confort pentru 3 luni
Buy back for STB – 249 RON (incl. TVA)
E) OFERTA DE CARTELE PREPAY
Dupa 3 luni se pot activa pe baza de cartela preplatita
- 60 RON pt 3 luni Confort
- 150 RON pentru 3 luni Confort + Boom movie channels + HBO Max Pak
klaxhu
15th September 2006, 08:43
QUOTE(salento @ Sep 14 2006, 18:22)

nu e vorba doar de EL, el..reprezinta o adevarata categorie de clienti. ce nu vedeti ''voi'' astia de la boom este ca poate gepeto reprezita o categorie de oameni care poate sa contina peste 5000 de abonati ?
..si da, 5000 de abonati ar fi o pierdere pt boom acum.
peace out
salento
15th September 2006, 09:19
QUOTE(clauss_80 @ Sep 14 2006, 22:20)

2.
- primesc Boom Action (fara comedy)
Am omis din graba sa mentionez si Comedy.In SuperCinema sunt incluse toate canalele proprii Boom, mai putin Karaoke si Boom Hop.
Action
Comedy
Romance
Clasic
Indian
Secrets
Public
Toate canalele din Confort + National Geografic, MTV Romania si Cartoon
9,99 euro fara TVA
Boom Hop nu este inclus in Kidzone.Se plateste separat
QUOTE(clauss_80 @ Sep 14 2006, 22:20)

3 se copiaza partea buna de la Focuss
ARGUMENTEAZA!
Pe mine chiar ma amuza afirmatia asta.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.