rz
12th September 2006, 11:47
Nu pot sa zic decat: ASA, DA !!!
Bravo voua ca va ganditi acum si alta categorii de clienti... cei care opteaza pentru un sigur receptor si abonament de 12-14 euro au cu adevarat ce vedea (vedeti si voi ce va puteti alege de 12 euro, sa zicem) si in plus au scapat de ''cosmarul'' echipamentelor, care echipamente mai sunt si de firma!
salento
12th September 2006, 11:49
QUOTE(rz @ Sep 12 2006, 12:47)

Nu pot sa zic decat: ASA, DA !!!
Bravo voua ca va ganditi acum si alta categorii de clienti... cei care opteaza pentru un sigur receptor si abonament de 12-14 euro au cu adevarat ce vedea (vedeti si voi ce va puteti alege de 12 euro, sa zicem) si in plus au scapat de ''cosmarul'' echipamentelor, care echipamente mai sunt si de firma!
Inca una:
Contentul pt 12 E e deja definit dar nu-l cunosc deocamdata.Presupun ca sunt toate Boom-urile + Confort + inca ceva.Se redefinesc toate pachetele care up-gradeaza oferta asta.
Se pare ca taxa pe al doilea si al treilea scade...
ciprianv
12th September 2006, 11:51
QUOTE(salento @ Sep 12 2006, 11:58)

Pt ctr pe 3 ani nu platesti nici instalarea nici echipamentul.Totul e in custodie!Inclusiv receptorul 2 si 3!

Incepeti sa ma inervati (in sens placut)
MrMxyzptlk
12th September 2006, 12:59
sper ca nu se va recurge la scoaterea unor canale din pachet ... mai ales Eurosport 2 sau AXN Sci-Fi ...
gepeto
12th September 2006, 13:03
QUOTE(MrMxyzptlk @ Sep 12 2006, 13:59)

sper ca nu se va recurge la scoaterea unor canale din pachet ... mai ales Eurosport 2 sau AXN Sci-Fi ...
Din pacate, Eurosport 2 nu va mai fi in acelasi pachet cu Boom Secrets...
salento
12th September 2006, 13:16
QUOTE(gepeto @ Sep 12 2006, 14:03)

Din pacate, Eurosport 2 nu va mai fi in acelasi pachet cu Boom Secrets...

Corect... Boom Secrets se muta in noul pachet SuperCinema.
Toate Boom-urile , mai putin Karaoke si HOP! vor fi accesibile si intr-un singur pachet.
luca_is@yahoo.com
12th September 2006, 13:17
Domnilor.... Eu am tot tacut si am tot citi, ce ati scris;...
dar, incepeti sa imi provocati fibrilatii..............
Mai asteptam pana la sfarsitul lui septembrie si sa inteleg ca se sparge tava la abonatii boom?
luca_is@yahoo.com
12th September 2006, 13:18
tava = teava
gepeto
12th September 2006, 13:19
salento
12th September 2006, 13:27
lukas75
12th September 2006, 13:30
Clayman
12th September 2006, 13:30
Deja cre`ca teasing-ul asta si-a pierdut farmecul. Ar trebui sa apara ceva oficial...si cap-coada!
gepeto
12th September 2006, 13:37
QUOTE(salento @ Sep 12 2006, 14:27)

Zii tu tot ca poate sursa ta e mai generoasa!

Din pacate, am promis sa nu divulg, inca, nimic din informatiile confidentiale. Cand se vor termina tratativele si vor semna contractele, voi spune
salento
12th September 2006, 13:38
QUOTE(Clayman @ Sep 12 2006, 14:30)

Deja cre`ca teasing-ul asta si-a pierdut farmecul. Ar trebui sa apara ceva oficial...si cap-coada!
Maine cel tarziu o sa-i dau in fapta..complet!Nu bombe ci vesti bune...!
ciprianv
12th September 2006, 13:45
QUOTE(salento @ Sep 12 2006, 12:49)

Inca una:
Contentul pt 12 E e deja definit dar nu-l cunosc deocamdata.Presupun ca sunt toate Boom-urile + Confort + inca ceva.Se redefinesc toate pachetele care up-gradeaza oferta asta.
Se pare ca taxa pe al doilea si al treilea scade...

Cam cat se preconizeaza a fi noua taxa pt. stb 2,3?
lukas75
12th September 2006, 13:50
QUOTE(ciprianv @ Sep 12 2006, 14:45)

Cam cat se preconizeaza a fi noua taxa pt. stb 2,3?
5 euro maxim 
Domne mie imi place ca e prima oara cand au ascultat doleantele TUTUROR ............
clauss_80
12th September 2006, 14:07
bine ca scade "taxa de administrare", as prefera mai bine sa platesc al doilea rec decat sa dau bani lunar. Iar chestia aia cu 3 ani mi se pare mult (parca ar fi pensie alimentara
), pana si Digi in ultima oferta nu mai are pe 2 ani si are doar pe 1. Sper sa existe si oferta cu 1 an chiar daca nu va fi la fel de avantajoasa ca cea pe 3, dar nu vreau sa raman cu rajnita in casa 3 ani de zile, poate vreau sa-mi shimb receptorul anual, in 3 ani se schimba multe. Si ca tot veni vorba de schimbari si tot se pune intrebarea si se evita raspunsul, mai intreb si eu o data: Cand apare alt model de STB?. Prin martie se spunea ca la nustiu cate luni dupa lansare va apare si alt model de receptor (bine, si cate se mai ziceau ....), astept si alt model dar sa ma pot si folosi de dotarile pe care le are, pana acum am facut deja o lista cu ce am in plus la cel actual si degeaba le are ca nu-mi folosesc la nimic, dar nu mai o postez, astept data de 18 ca sa o rectific
, sa speram ca se va micsora lista
Ar fi o chestie de bun simt sa modifice softul ca sa putem folosi si noi Loop-ul, sa ne mearga primul STB (sau al doilea daca punem Boom-ul primu) si pe cealalta polarizare cand avem boom-ul in stand by (asa cum a fost pana la update)
In ultima perioada am vazut (sper ca am vazut bine) o imbunatatire la imagine pe cele doua Boom-uri pe care ma uit mai mult. Pe Boom Comedy am observat ca sambata si duminica a avut mici probleme pe sunet. Sper ca dupa TP 4 sa avem o calitate mai buna, fara probleme si in format 16/9 daca se poate. Si mai reglati cat de cat nivelul la sunet ca a ajuns la diferente mari.
La EPG astept mai multe detalii la film, an, tara, actorii...
Astept noua impartire a pachetelor, chiar sunt curios cu ce va arata dupa, va avea tot tenta de sky sau va avea o tenta de ciobanesc mioritic
Astept pachete bune, chiar daca costa dar sa nu simt, sa fiu multumit de ce vad incat sa nu mai vad si pretu
Sper ca atatea gratuitati care au fost anuntate sa nu ingreuneze dezvoltarea programelor proprii.
Astept mai multe variante de oferte si cat mai repede, ca sa nu mi se lungeasca urechile asteptand (cum se astepta la focus)
Aseara am vazut din nou D+, pot sa spun ca am stat o gramada de ore in fata tv-ului fara sa ma plictisesc si fara sa schimb prea multe programe. Oare cand voi ajunge sa spun si despre Boom acelasi lucru? sa fie posibil din octombrie?, 2006?
gepeto
12th September 2006, 14:32
QUOTE(clauss_80 @ Sep 12 2006, 15:07)

Aseara am vazut din nou D+, pot sa spun ca am stat o gramada de ore in fata tv-ului fara sa ma plictisesc si fara sa schimb prea multe programe. Oare cand voi ajunge sa spun si despre Boom acelasi lucru? sa fie posibil din octombrie?, 2006?
Sa revenim cu picioarele pe pamant. Toate 4 DTH-uri, la un loc, nu ar fi in stare sa faca nici cat 1/2 din D+. Spaniolii sunt colosali, profesionisti... Noi, balcanici...
Dupa cum aminteai mai sus, Boom incearca sa se adapteze pietei din Romania, tine cont de sfaturile noastre si pentru acest lucru trebuie sa fie felicitati. Pana la sfarsitul anului, vor mai avea si ei cateva Boombe...
ciprianv
12th September 2006, 14:38
QUOTE(lukas75 @ Sep 12 2006, 14:50)

5 euro maxim

Domne mie imi place ca e prima oara cand au ascultat doleantele TUTUROR ............
Eu zic ca se mai poate taia din cei 5 euro, hai sa zicem 2 euro+tva
Care da mai putin?
clauss_80
12th September 2006, 14:45
ciprianv
12th September 2006, 14:50
QUOTE(clauss_80 @ Sep 12 2006, 15:45)

eu zic ca-i prea putin, hai sa mai punem
in primul rand eu vreau sa vad preturile cu tot cu tva
4 sau 5 € ar fi mai rezonabil, la un abo 12 se cunoaste diferenta intre abonament si taxa
Aici ai dreptate. De ce sa dau 20 ron doar ca sa pot sa am boom pe 2 televizoare. Mai bine ma obliga sa i-au pachete suplimentare. Asta ar fi o idee!!!!!
silvion3
12th September 2006, 17:59
@salento
Ce sa intamplat cu EPG-up pe Comedy, Indian, Romance, Classic, Cinema 1,2 si multe alte canale???
Neo_Andersson
12th September 2006, 18:37
QUOTE(silvion3 @ Sep 12 2006, 18:59)

@salento
Ce sa intamplat cu EPG-up pe Comedy, Indian, Romance, Classic, Cinema 1,2 si multe alte canale???
Se schimbva serverul care actualizeaza informatia din EPG.
Maine va reveni la normal.
Scuze pt. inconvenientul creat.
gepeto
12th September 2006, 19:41
QUOTE(Neo_Andersson @ Sep 12 2006, 19:37)

Se schimbva serverul care actualizeaza informatia din EPG.
Maine va reveni la normal.
Scuze pt. inconvenientul creat.
Salutam revenirea lui Neo printre noi. Sa speram ca in urmatorul topic, ne vei informa despre veridicitatea "barfelor" care circula pe forumurile de specialitate.
MrMxyzptlk
12th September 2006, 19:45
Eurosport 2 nu va fii in aceeasi pachet ca si Boom Secrets? Mamma mia ... s-a daramat o lume in mine ... (niciodata n-am inteles de ce este acolo in primul rand ...). Anyway, good news. astept cu interes din ce in ce mai mare (
)urmatoarele miscari ale celor de la Boom ... oare de ce?
Acum daca BOOM LIVE SPORTS are licenta pentru Indyracing League si Nascar
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.