Vad ca iar se discuta de celebra taxa 
As vrea, daca se poate, sa-mi explice si mie cineva de la comercial cu argumente destul de convingatoare, care este avantajul Multi-View in conditiile in care eu imi fac un abo la pachetul Movie1 si Music, eu sincer nu-l vad.
Asta ca exercitu ca abo am degand sa-mi fac pe Movie 1 si sport, restu' am pe cablu, nu cred ca se va obosi nimeni sa-mi raspunda, ei raspund pe unde vor in rest doar se amuza, iar unde nu se amuza evident nu le convine se supara si oricum nu raspund 
Chiar nu stiu de ce sau pentru cine ati mai scos oferta asta, ca cine vrea full pe un rec probabil ca va avea graunte si pentru al doilea
@ovex oo mosule, cum ai dat copy si paste?
Da-mi si mie softul

As vrea, daca se poate, sa-mi explice si mie cineva de la comercial cu argumente destul de convingatoare, care este avantajul Multi-View in conditiile in care eu imi fac un abo la pachetul Movie1 si Music, eu sincer nu-l vad.
Chiar nu stiu de ce sau pentru cine ati mai scos oferta asta, ca cine vrea full pe un rec probabil ca va avea graunte si pentru al doilea
@ovex oo mosule, cum ai dat copy si paste?
Da-mi si mie softul
Daca o sa puna toate boom-rile'ntr-un pachet asa cum am auzit atunci s-ar putea ca Movie 1 sa nu mai aiba structura pe care o are acum.
Pariu ca in decembrie se va renunta la cei 8 eur+tva pt. stb nr. 2.
Nu cred ca vor renunta, pentru ca atata timp cat nu vor putea controla locatia receiverului, riscul e prea mare.