PT DL NEO
Ca nu apreciati posturile unora e ok dar am cateva intrebari:
1. Cand apreciati mai exact ca se va putea lua un custodie un STB? Sunt multi care fac 1 an de focussat sau digi si ar dori o alternativa .... Nu banii sunt pb aici pentru unii ci faptul ca poti lua gratis ceva ....... iar romanul prefera gratis .... (personal am 2 ab la focussat si 1 la digi pt ca mi au dat gratis receptorul) ... Si eu si altii de pe acest forum ASTEPTAM CUSTODIA SI LA BOOM iar cu oferta multiview pot renunta la ceilalti ....
2. Custodia va fi 0 lei sau va fi si aici o taxa chiar daca iau un singur STB?
3. E legata aparitia ofertei de TP4? Cand apare TP4 si ce programe surpriza oferiti in afara pachetului maghiar?
4. BOOM LIVE SPORT e tot pe TP4 sau va apare mai repede?
5. Veti micsora acea taxa de 8 euro pt al 2,3,4 - lea STB? Ati putea face o oferta ca la focussat sa nu fie mai mult de 1 receptor in custodie / adresa .... restul sa fie cu bani 249 lei sau cat considerati ca fac .........
6. INTREBARE TEHNICA Nu numai pt NEO: stiu ca pachetele sunt alese si pt a eficientiza pretul ab dar sistemul NDS nu ar permite ca pe langa aceste pachete fiecare canal in parte sa aiba un pret (logic mai mare decat daca l-ai lua in pachet cu altele) si fiecare client sa isi poata adauga unele canale ......

MAX am vazut ca le-a maruntit pachetele de nici ei nu cred ca stiu ce abonamente au daca nu s euita pe lista .......
Salento sau NEO plz un raspuns macar estimativ.... 1 weeek - 2 weeks cat mai avem de asteptat .....
1. Revista RDI - SATTELITE va apare la sfasitul lui octombrie sau inceputul lui noiembrie.
Revenim ontopic : Boom a anuntat lansarea in luna octombrie a unui pachet de 20 de programe radio .
@lukas75
1.Informatia este din interior (ASTA CU CELE 20 RADIOURI)
2.Boom Sport se pare ca nu va fi pe TP 4.
3.De custodie nu am auzit absolut nimic.
@costinitalia
Din cate am retinut vor fi cele de pe Sky (radiourile )