QUOTE(Clayman @ Aug 30 2006, 16:28)

Deci pe cand receptor Boom in custodie? Ca sa ne abonam si noi...
In foarte scurt timp.Mai aveti de asteptat cateva zile.
QUOTE(abjazzy @ Aug 30 2006, 19:56)

Daca scoateti programele in limba franceza ar fi o mare dezamagire pentru mine. Dar cum un abonat este cantitate neglijabila, faceti ce vreti.
Ideea cu "taxa pe hotie" cum bine o numea claus, mie personal mi se pare o tampenie. Dupa ce ca serviciul este scump, mai cereti si taxe suplimentare nejustificate. Caci, sincer sa fiu, ce ati spus legat de controlul hotiei, nu mi se pare o justificare. De ce sa plateasca toti clientii pentru hotiile comise de cateva persoane ? Si cum spuneam si eu cu vreme in urma (si constat ca nu sunt singurul care gandeste asa), aproape toti abonatii Boom au o linie telefonica fixa, ceea ce ar da celor de la Boom siguranta ca receiverele se afla la o singura locatie. 8 euro+TVA inseamna prea mult. Practic reprezinta echivalentul unui abonament Extra Complet de la Digi. Daca ar fi vorba de cca. 2 Euro ar fi alta poveste.
Cat despre canalele transmise de Boom, eu sunt multumit, pentru mine singurul inconvenient constituindu-l lipsa NationalTV (destule meciuri de divizia A) si National Geografic (multe documentare ce nu trebuie pierdute). Eu in momentul in care se va incheia "perioada de proba" nu imi voi achizitiona si al doilea receptor tocmai pentru National TV si National Geografic. O sa raman cu un Boom Full si un Digi Extra I.
Oricum, astept surprizele din septembrie. Totusi, pacat ca stiti cu ce se mananca un DTH dar nu stiti cu ce se mananca piata din Romania, ceea ce ma mira, dat fiind faptul ca in conducerea executiva a Boom se afla romani get beget.
Asa zisa "taxa pe hotie" este inventia lui claus.Eu nu am zis asa ceva. Am dat exemplu Orange si "taxa de sim".
QUOTE(rz @ Aug 31 2006, 01:30)

Cel putin in acest moment sunt NUMAI oameni cu vile si deci cu salarii mult peste media... o sa ramai surprins sa auzi ca ei ar fi dispusi sa plateasca 2-3 abonamente intregi doar pentru a avea acces la Boom si in alte camere
Pentru acestia, 8 euro inseamna probabil ce inseamna pentru noi un bilet de autobuz sau o sticla de suc, raportand la salarii
Crede-ma ca asta e realitatea din teren... da, la ei, se fac in medie putin clienti/zi dar acei clienti in marea majoritate aduc venituri cat 3-4 de la operatorii de ''cablu prin satelit''
@amadeus79,
Nu fac parte din anturajul lor si nici nu ma cobor atat de jos incat sa accept ''spagi'' pentru a le face reclama... iar ei nici macar nu au incercat acest lucru
In relatia contractuala (eu sunt simplu instalator), au dovedit pana acum corectitudine iar eu sunt foarte multumit de asta... asta apreciez si doresc eu in general de la oamenii cu care colaborez
Dupa cum vezi, eu nu mai apreciez Digi TV... dar pentru asta nu intru acolo sa fac tiganie si sa ma comport ca un prost crescut... daca am ceva de spus (critic), o spun intr-un mod mai civilizat
Repet inca odata ca este nevoie de concurenta pe piata DTH, deci trebuie ca macar acesti 4 operatori sa existe pentru ca si clientii (potentialii clienti) sa poata alege sau sa se poata muta de la unul la altul, atunci cand sunt nemultumiti de anumite aspecte
Si inca un aspect... stiati ca unii userii anti-boom se uita toata ziua la... boom ?
Da, si inca moka (cuvantul lor preferat)... le place in special ca evita sa plateasca abonamentul, prin aceea imparteala intre prieteni/vecini, numita modern CS
Am spus ceva ce nu trebuie ?
Ma scuzati, am uitat ca toata lumea in Romania este cinstita si corecta... uneori adevarul doare dar asta e realitatea
Eu zic doar atat... paduri fara uscaturi nu exista
BTW: CS merge rau de tot, va mai merge ceva timp (vreo 30 de zile). Oricum se pregateste un mic dosar penal pt unul din ei care se ocupa cu asta.Cunoscatorii stiu de ce........ Cat de aroganta e atitudinea asta?
QUOTE(Neo_Andersson @ Aug 31 2006, 11:32)

In foarte scurt timp.Mai aveti de asteptat cateva zile.
Asa zisa "taxa pe hotie" este inventia lui claus.Eu nu am zis asa ceva. Am dat exemplu Orange si "taxa de sim".
BTW: CS merge rau de tot, va mai merge ceva timp (vreo 30 de zile). Oricum se pregateste un mic dosar penal pt unul din ei care se ocupa cu asta.Cunoscatorii stiu de ce........ Cat de aroganta e atitudinea asta?
PS: Pentru ca in ultima vreme discutiile pe acest forum au degenerat si s-a ajuns chiar si la rasism am decis sa nu mai postez pe acest forum.Va doresc discutii linistite in continuare.