Sica81
26th January 2006, 15:17
@Neo_Andersson
Este adevarat ca preturile abonamentului vor fi peste cele ale lui Digi TV ?
Intra sau nu HBO in oferta voastra ?
De ce ati apelat la videoguard ? Nu va e frica de piratarea prin card sharing ?
MrMxyzptlk
26th January 2006, 18:41
o intrebare scurta pentru Mr Andersson: am vazut ca veti oferii canalul maghiar RTL Klub ... va fii si Viasat 3? Canalele AXN care vor aparea la primavara (sci-Fi si Adventure cred)?
kingblana
27th January 2006, 12:38
Aici e vorba de asteptari : unii vor imagine mai buna (cei care au acum Max) , altii vor canale mai multe/bune (Focus) , altii vor receivere mai bune (Digi) . Daca acest nou DTH nu va oferi aceste 3 lucruri , absolut nu are nici o sansa , avand in vedere ca are un prim handicap : pretul .
As face un pariu : Daca as avea 10 numere de telefon ale 10 abonati la un oricare abonat DTH din Romania si l-as intreba ce prefera : (exemplu) 5 canale la 500.000lei > calitate , AC3 etc 16/9 , sau 10 canale la 499.000 lei > calitate mai bine putin ca pe cablu . ce raspunsuri as primi oare ? In Romania . Nu de oameni de pe forumurile de specialitate . De oameni simpli .
Facem mereu confuzia intre cerintele unui om informat si avizat cum sunt cei ce citesc forumurile de specialitate , si se pricep la subiect , si marea masa de oameni care cumpara total dupa alte categorii de valori .
thedoctor
28th January 2006, 21:55
cartela o sa fie imperecheata cu receptorul sau va putea fi folosit orice receptor (Dreambox DM -500s )?
add
30th January 2006, 17:01
voi nu intelegeti o chestie, la romani inca pretul face piata... inainte de orice, cumparatorul roman se uita la pret.
becali
31st January 2006, 15:15
Din pacate Neo Andersson n-a mai postat de mult ceva nou, desi asteptam mici indicii despre Qtv, receptor, eventuala oferta comerciala grila canalelor proprii etc. (desi cred ca sunt si altii care stiu dar nu pot spune mai multe, sa spunem Ovidiu din Sibiu si atat)
Ce e de remarcat, daca pretul la pchetul complet (cele 5 canale proprii, Telesport, HBO, Cinemax, Discovery si Viasat-urile incluse, astea cred de fapt ca vor fi in grila) este sub 20 euro, avem un abonament full (fara PPV) de cca 85 RON, abonament full Digi 50 RON.
Avantaje QTV: calitatea receptorului, canalele proprii, interactivitatea sistemului, grila (Boomerang MTV/-uri), modalitatea de plata (eu ca sa pot plati abo la Digi, pe langa cei cca 47 ron abonament mai consum si 4 litri benzina ca sa pot plati, sau daca primesc factura cca 8 lei comisioane la un OP, Digi are cont doar in ING, oameni buni, suntem in 2006, exista internet, bancomate, carduri, etc), calitatea transmisiilor (din auzite, eu am antena fixata, deocamdata, pe Intelsat).
Totul este sa asteptam, sa vedem oferta concreta si la echipamente si la abonamente, si de ce nu, o grila a programelor proprii
gepeto
13th February 2006, 13:04
QUOTE(MrMxyzptlk @ Feb 4 2006, 16:16)

ceva noutati? neo?
Se pare ca mai avem de asteptat pana pe 15.02.2006...