QUOTE(gepeto @ Aug 2 2006, 14:02)

Stimate Domn,
Cu dumneavoastra chiar nu vreau sa intru in polemica...
Ceea ce vad la DigiTv, am si pe cablu...asa ca nu tine varianta...
Frustrarea demonstrata de BoomTv este evidenta pe zi ce trece, deoarece numarul adevarat de abonati pe care-l aveti este de doar cateva sute...restul pana la 2.500, cum afirmati, sunt STB-uri instalate la magazine, angajati si instalatori...Nu ma fortati sa va fac reclama negativa...
Imi pare rau ca va bagati in discutia mea cu Salento, atata timp cat nu aveti dovezi contra celor afirmate de mine mai sus...dar din pacate asta e adevarul...
In aceste saptamani, instalatorii dumneavoastra "instaleaza in draci" antene Focus...mai au cateva Digi si MAX; BoomTv, din pacate, nici macar 1-2 instalari pe zi...Si, va rog, nu ma contraziceti ca nu are rost!!
P.S. Daca doriti sa stam la un pahar de bere si sa discutam, poate voi putea onora invitatia...pana atunci, va urez cat mai multi abonati!!
P.P.S. Daca ati reciti acest topic de la inceput, ati vedea ca ceea ce am scris eu s-a intamplat si ca, direct sau indirect, mi-ati urmat sfaturile si le veti urma in continuare...
Si cu sharingul cum ramane?
Macar recunoaste ca aberezi deoarece cardurile BOOM NU MERG in nici un fel de sharing.
Astept sa retragi afirmatia asta care poate crea o imagine negativa asupra serviciului.