QUOTE(kingblana @ Jul 26 2006, 20:01)

Cei de la Dreambox nu sunt curiosi cine esti si ce faci cu el . Adica stiu ce faci cu el din moment ce i-au pus placa de retea . E o diferenta.
Tu asta ai inteles din mesajul meu ?
Nu pot sa cred...
Era vorba despre ''noua moda in comert''... ''ceruta'' de unii useri
Adica sa primesti ceva moka, si sa mai ai si pretentia sa nu iti ceara datele din buletin... unii ori viseaza, ori sunt la varsta copilariei
Iar sa strigi in gura mare ca deja sunt nu stiu cate cartele de Boom in servere, este iarasi un ''exemplu'' de maturitate... ca si copiii de la groapa cu nisip, care s-au vazut cu o noua jucarie
kingblana
26th July 2006, 20:40
denis radu
26th July 2006, 20:46
QUOTE(ovex @ Jul 26 2006, 20:37)

@salento

Eu daca vrei iti pot trimite direct seria de al meu ... ca de 2 luni vad numai MTV ADRIA si BOOM PROMO, care sunt super cool ...

... Promit sa fac un REVIEW pe cinste, corect si impartial ...
ovex

si eu la fel ... nu-i mai fac poza....
ovex
26th July 2006, 20:50
@ovex, incearca sa suni la CSR... poate iti activeaza cartela, fara sa te intrebe altceva
ovex
26th July 2006, 21:02
QUOTE(rz @ Jul 26 2006, 21:56)

@ovex, incearca sa suni la CSR... poate iti activeaza cartela, fara sa te intrebe altceva

Man ... eu sunt baiat finut, cu educatie ...
... nu-mi sta in caracter sa fac abuzuri ...
ovex
clauss_80
27th July 2006, 09:54
QUOTE(rz @ Jul 26 2006, 16:56)

Despre gradul de inteligenta al unora ce bantuie pe net, nu mai doresc sa vorbesc... dar va spun doar o faza simpatica de pe RDI
Da sunt foarte multi care bantuie si nu doar pe RDI
Insa au si ei dreptu' sa se exprime liber. Cel mai bine ar fi daca nu ar fi bagati pre mult in seama
Un user de acolo era suparat de noua oferta Focus, cu receptor IN CUSTODIE
El spunea in continuare ca vrea doar camul si cartela... nu (atentie!) ''sa-i bage receptorul pe gat'' (desi acesta era oferit moka, fiind si un binecunoscut kaon)

Nu am nimic in comun cu acel user dar si eu comentez la ultima oferta Focus Eu apreciez la Focus sistemul de plata al abonamentului, adica faptul ca pot plati 2 luni si a 3 a pot sta linistit in concediu. Ultima oferta chiar daca-ti da "gratuit" recul (care este de calitate) iti anuleaza avantajul de care spuneam, practic esti obligat sa-ti platesti lunar abo timp de 1 an. Deci pt cei cu receptoare erea un avantaj daca ofereau doar cartela si pt Focus ar fi fost un avantaj ca nu mai suportau pretul pe rec.
Scuze ca am vb de Focuss pe sectiunea lui Boom. Da ma gandesc ca este un lucru benefic ca si cei de la Boom sa faca un sistem cu cartele preplatite mai ales pt cei care nu-si pot conecta receptorul la linia telefonica.
E o idee si asta... cu cartele preplatite la Boom, dar am inteles ca ei pun accentul pe acel card card Boom (un card ca orice card, pentru plati si retrageri numerar)
kingblana
27th July 2006, 12:33
clauss_80 , pe Boom nu cred sa ii intereseze o incarcare de 3 luni pe an , pentru kitul de la casa de vacanta . Pe ei ii intereseaza plata unui abonament 12 luni pe an .
hanssick
31st July 2006, 11:24
Din toamna TP4 la BOOM TV +se afla in tratative avansate cu DISNEY ,STARWORLD+programe proprii;tot din toamna asta vor da rec. GRATIS(CA LA FOCUSSAT).MULTAM FRUMOS(am verificat ce-am scris,verificati si voi).
salento
31st July 2006, 15:35
kissunicum
31st July 2006, 19:03
Catre toti cei care doresc sa se aboneze la BOOM tv! si Dl Neo ANDERSON
va povestesc cazul meu concret ce am patit la BOOM apoi voi decideti daca mai vreti sau nu...
Vineri 28.07.2006 ora 12 am facut contractul la PlusGSM Tg Mures , mi au promis ca in maxim 1 ora de la instalare cartela va fii activata numai sa sun la relatii cu clientii , la ora 13 am sunat (antena era montat de catva ani..) cei de la relatii cu clientii au zis ca nu sunt inregistrat la ei si sa mai astept... am revenit peste o ora.. inca nu a sosit contractul.... sa mai astept.... OK astept.. peste o ora: Din pacate contractul DVS nu a ajuns....
Sun la plusGsm.. rapuns: Noi am trimis contractul .. Cei de la BOOM au probleme... pesteo ora sun la BOOM... si tot asa... harababura totala la ora 19:30 primesc un telefon: NE PARE RAU TREBUIE SA VA INTOARCETI LA MAGAZIN SA VA SCHIMBE RECEIVERUL SI CARTELA este o problema cu seria cartelei...
Ok ma duc inapoi cei de la magazin suna la BOOM dicteaza seriile cartelelor din Stoc dar din pacate nici unu nu corespunde ...inca astept calm...la 19:50 imi comunica ca este o gresala si ca eventual Luni se rezolva...!!!
Azi Luni 31.07.2006 dimineata sun la ora 11 raspunsul de la un aiurit: ne pare rau la noi nu figurati cu reclamatia ca nu ati fost activat!!!!
si de atunci tot asa ( nu vreau sa va plictisesc prea tare dar cata minciuna am auzit ar trebiu sa scriu 10 pagini) acum este ora 20 seara si sun din 10 in zece minute si te mint in fata de nu ai idee...
acum am intrebat ce posibilitate am sa renunti la serviciile lor dar au zis ca primesc un raspuns maine...
MINCIUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sper ca citeste si Neo Anderson mesajul ca sa poate sa ma identifice seria CarteleiSmart din contract este 1063
Deci viitorii clienti daca aveti noroc va activeaza in 4 zile... eu nu am avut noroc...
sa nu mai vorbesc de vanzatorii care fac contractul.... habar nu au ce vand.... laintrebari tehnice ZERO!!!!!
megafanro
31st July 2006, 19:38
@kissunicum,
Clientii norocosi, ca sa folosesc cuvintele tale, au activare in aproximativ 10 minute... din cate stiu eu
Da, se mai intampla probabil sa fie si probleme la activare (chiar tu ai patit-o) dar eu cred ca sunt cazuri izolate si care tin de factorul uman, nu de cel tehnic
kissunicum
31st July 2006, 21:05
QUOTE(rz @ Jul 31 2006, 21:10)

@kissunicum,
Clientii norocosi, ca sa folosesc cuvintele tale, au activare in aproximativ 10 minute... din cate stiu eu
Da, se mai intampla probabil sa fie si probleme la activare (chiar tu ai patit-o) dar eu cred ca sunt cazuri izolate si care tin de factorul uman, nu de cel tehnic
da... factorul uman....nepasarea caracteristica... cunosc fenomenul .
Este ora 22 si tot nu sunt activat..sunt curios cu ce minciuni o sa vina maine dimineta..
a_d_y
31st July 2006, 21:43
QUOTE(kissunicum @ Jul 31 2006, 22:05)

da... factorul uman....nepasarea caracteristica... cunosc fenomenul .
Este ora 22 si tot nu sunt activat..sunt curios cu ce minciuni o sa vina maine dimineta..
Man daca eram in locul tau ma dadeam cu capul de pereti. Eu sunt firea aia care vrea repede.. mai ales ca la boom sunt canale proprii , MTV-uri . Boomerang.. off...
stiu senzatia.. ca si eu am ast pt digi 2 zile
kosma
1st August 2006, 08:51
Conform ZF de azi 01/08/06 : BoomTV, serviciul de televiziune digitala prin satelit al companiei DTH Television Grup, a ajuns in trei luni la un numar de aproximativ 2.500 de abonati, a declarat Constantin Druica, directorul de marketing si continut in cadrul companiei."Pana la sfarsitul anului estimam ca numarul abonatilor va ajunge la 54.000", a precizat Druica. El a adaugat ca in mai-iunie 2007 numarul abonatilor va ajunge la 120.000, moment in care compania va ajunge la break-even. Oficialii companiei au anuntat si lansarea cardului de credit multibrand Boom si BRD Finance, cu o limita de creditare de 20.000 de lei. Destinat pentru plata abonamentului lunar si a echipamentului de receptie Boom, cardul poate fi folosit si pentru cumparaturi.DTH Television are trei actionari principali. Elran Investments, cu 35% din actiuni, este o companie israeliana ce desfasoara proiecte internationale de peste 400 mil. euro in domeniul imobiliar, inclusiv in Romania. Compania israeliana Milomor Redido Group are tot 35% din DTH Television si are investitii in piata imobiliara, bancara, turism si telefoane celulare din Israel, Romania, Grecia si alte tari. RP Capital este un fond de investitii din Marea Britanie si detine 20% din companie. radu.tataru@zf.ro
salento
1st August 2006, 09:04
QUOTE(kosma @ Aug 1 2006, 09:51)

Conform ZF de azi 01/08/06 : BoomTV, serviciul de televiziune digitala prin satelit al companiei DTH Television Grup, a ajuns in trei luni la un numar de aproximativ 2.500 de abonati, a declarat Constantin Druica, directorul de marketing si continut in cadrul companiei."Pana la sfarsitul anului estimam ca numarul abonatilor va ajunge la 54.000", a precizat Druica. El a adaugat ca in mai-iunie 2007 numarul abonatilor va ajunge la 120.000, moment in care compania va ajunge la break-even. Oficialii companiei au anuntat si lansarea cardului de credit multibrand Boom si BRD Finance, cu o limita de creditare de 20.000 de lei. Destinat pentru plata abonamentului lunar si a echipamentului de receptie Boom, cardul poate fi folosit si pentru cumparaturi.DTH Television are trei actionari principali. Elran Investments, cu 35% din actiuni, este o companie israeliana ce desfasoara proiecte internationale de peste 400 mil. euro in domeniul imobiliar, inclusiv in Romania. Compania israeliana Milomor Redido Group are tot 35% din DTH Television si are investitii in piata imobiliara, bancara, turism si telefoane celulare din Israel, Romania, Grecia si alte tari. RP Capital este un fond de investitii din Marea Britanie si detine 20% din companie. radu.tataru@zf.ro
Cunosc foarte bine sistemul lor de activare.Cred ca dealerul a comunicat gresit seria de la cartela de aceea activarea nu s-a putut face.Pentru ca acea serie s-a dat gresit si STB-ul e imperecheat cu cartela trebuie sa aplice o procedura care dureaza.Probabil ca iti vor oferi ceva sa-ti treaca supararea........
kissunicum
1st August 2006, 09:35
QUOTE(a_d_y @ Jul 31 2006, 22:43)

Man daca eram in locul tau ma dadeam cu capul de pereti. Eu sunt firea aia care vrea repede.. mai ales ca la boom sunt canale proprii , MTV-uri . Boomerang.. off...
stiu senzatia.. ca si eu am ast pt digi 2 zile
astept a 5 a zi pt activare.... azi e marti si tot nimic.... cand sun raspunsul: se lucreaza la problema Dvs.
cand i-am luat mai tare s-au oferti sa-mi ofere un pachet gratuit o luna.... NU am acceptat!!! le am zis ca : cuvantul unui om nu 3 euro valoreaza si nu ma pot cumpara cu 3 euro!!!
Mentionez ca ma ocup de receptia prin satelit inca inainte de 89 si cunosc si procedurile de activare .. dar ce au facut cei de la BOOM este o EXAGERARE!!!!!!!!!!!
mihaidv
1st August 2006, 10:16
kissunicum, sunt curios de situatia ta ce s-a intamplat, ti s-a activat pana la urma???
eu care voiam sa ma abonez la Boom, se pare ca m-ai cam dezumflat cu postul tau..
astept un raspuns de la tine, chiar sunt curios!
kingblana
1st August 2006, 11:32
Umfla si Boom cifrele ca si Focus ? 2500 nici daca numara receiver+telecomanda =2 bucati , nu potriveste .
Sa punem citate glorioase de la sfarsitul lui aprilie - inceputul lui mai in care actionarii milomorezi sperau la un "pana la 120.000 de abonati in 2006" ?
megafanro
1st August 2006, 12:58
rz
1st August 2006, 17:49
Inclin sa cred ca s-a intamplat ce a spus, mai sus, @Salento... posibil chiar ca cei de la magazin sa fi incurcat cartelele (adica sa bage in receptorul X cartela de la receptorul Y) iar asta inseamna incurcatura mai mare... cartela oricum e activata dar trebuie sa isi gaseasca ''stapanul'', adica receptorul ei (care probabil e la magazinul respectiv)
Zic si eu...
@kissunicum,
spune-mi daca in momentul de fata vezi Flux, Senso, Super1music... La o activare partiala (asta se intampla tocmai cand se incearca activare dar cu cartela dintr-un alt receptor, adica desperecheata) iti intra doar cateva canale FTA, altele decat Boom public si MTV Adria
La lipsa totala a activarii, intra (asa cum am spus mai sus) doar Boom Public si MTV Adria
Tu unde te incadrezi la aceste 2 variante ?
In felul asta se poate afla daca incurcatura este la cartela, probabil ''desperecheata''
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.