ovex
17th July 2006, 19:27
QUOTE(CABLE MAN @ Jul 17 2006, 20:19)

EU astept sa cumpere si cei de la BOOM o antena de 1,8 m ca sa prinda feedul pe care se transmite MTV DANCE si sa-l introduca in grila.MTV DANCE este un canal electrizant ,cu videoclipuri in exclusivitate,mult mai bun decit VH1 CLASSIC EUROPE SAU TMF NL!CA sa va faceti o mica idee urmariti pe MTV HITS UK miercurea la 24.00 si vinerea la 22.00 in reluare THE GALAXY DANCE CHART preluat in exclusivitate de pe MTV DANCE UK!PLUS CA AR FI O PREMIERA PENTRU ROMANIA! CEI DE LA BOOM ISI FURA SINGURI caciula daca NU IL introduc.!
Da man ... eu am ramas masca cand am vazut acum intr-o noapte pe MTV ADRIA emisiunea HEADBANGERS BALL si foloseau intr-un coltz sigla aia meseriasha tepoasa cu caractere gotice de pe vremuri ... Am retrait vremurile dintre '90 - '95 cu Slayer, Sepultura, Megadeth ... meseriasi sarbo-croatii astia ... inseamna sa sunt inca rockeri puternici pe acolo.
ovex
CABLE MAN
17th July 2006, 20:46
HEADBANGERS BALL se mai poate viziona si pe MTV2 Uk martea la ora 23. 00 timp de 2 ore. NU stiu daca este acceasi cu cea de pe MTV ADRIA!
Yorks6
18th July 2006, 12:10
Cred ca Boom channels nu sunt altceva decat waste of time and money.
M-am uitat in programul lor, si nu am vazut nici un film interesant ...
TV1000 si Cinemax sunt cu mult peste... ce sa mai zic de HBO 
Nici Boom Cinema, nu prea isi merita banii... filmele sunt cam vechi pentru pay per viw.
Mai bine inchiriezi un dvd
gepeto
18th July 2006, 12:15
@Neo_Anderson
Felicitari pentru primii 500 de clienti.
kingblana
18th July 2006, 13:15
500 de clienti in 2 luni si jumatate este nesperat de bine pentru Boom . Totusi parca este prea mult . Si totusi :
500 x 64.3 lei (fara tva) [admitand ca toti au pachetul full] = 32000 lei = 9.010 Euro .
O reclama la Antena 1 de 30 de secunde in intervalul Observatorului este de 5.000 de euro . [e adevarat ca un spot Boom nu are mai mult de 15 secunde (15 secunde se calculeaza ca 70% din cei 5000 , nu 50% cum ar fii normal ), dar are difuzari pe Antena 1, Pro , TVR1 , radiouri]
Practic clientii adunati in 2 luni si jumatate au acoperit 3 spoturi TV , din cele cateva zeci pe care le-am vaziut deja .
gepeto
18th July 2006, 14:23
QUOTE(kingblana @ Jul 18 2006, 14:15)

500 de clienti in 2 luni si jumatate este nesperat de bine pentru Boom . Totusi parca este prea mult . Si totusi :
500 x 64.3 lei (fara tva) [admitand ca toti au pachetul full] = 32000 lei = 9.010 Euro .
O reclama la Antena 1 de 30 de secunde in intervalul Observatorului este de 5.000 de euro . [e adevarat ca un spot Boom nu are mai mult de 15 secunde (15 secunde se calculeaza ca 70% din cei 5000 , nu 50% cum ar fii normal ), dar are difuzari pe Antena 1, Pro , TVR1 , radiouri]
Practic clientii adunati in 2 luni si jumatate au acoperit 3 spoturi TV , din cele cateva zeci pe care le-am vaziut deja .
Incet, incet, vor reusi sa obtina o cota din piata. Depinde numai de ei cat de mare va fi aceasta...
a21alex
18th July 2006, 15:41
Reclama de acum , va avea efect de la toamna incolo ..... E bine ca insista pe reclama si nu sunt zgarciti deloc in a da cat mai multa ... Lucru ce ... am vazut , i-a stimulat si pe ceilalti astfel ca toate ,,televiziunile,, astea au reclama ... dar nu asa multa precum Boom
kingblana
18th July 2006, 16:54
Reclamele vara sunt ca frectiile la piciorul de lemn . Sezon mort pentru vanzari .
gymy
18th July 2006, 17:44
QUOTE(gepeto @ Jul 18 2006, 12:15)

@Neo_Anderson
Felicitari pentru primii 500 de clienti.
Prin alte parti se vorbea de 3500.
a_d_y
18th July 2006, 19:59
QUOTE(gymy @ Jul 18 2006, 18:44)

Prin alte parti se vorbea de 3500.

Prin alte parti se abereaza la greu in ultima vreme.
ovex
19th July 2006, 12:00
Eu garantez succesul deplin a lui BOOM, cu peste 200 de contracte incheiate pe zi la nivel national, in urmatoarele conditii:
1. Receptor in custodie ...
2. Pachet cu toate BOOM-urile si exclusivitatile la vreo 250.000 lei, fara obligativitaea de a mai lua si altceva ...
BOOM TV este singurul DTH cu canale proprii ... Accesul la aceste productii se face prin decoder ... daca:
1. decoderul costa bani = drumul de acces catre canalele BOOM devine ingust si inaccesibil.
2. decoderul se da in custodie = canalele BOOM devin mai accesibile, iar numarul de abonati incepe sa creasca.
BOOM TV trebuie sa ajunga la concluzia la care o ajund FOCUS SAT: "NOI VINDEM SERVICII SI PRODUCTII, NU ECHIPAMENTE ... ACESTEA SUNT DOAR MIJLOCUL SI CALEA PRIN CARE ABONATII AJUNG LA CEEA CE OFERIM NOI"
ovex
kingblana
19th July 2006, 12:30
Parca Focus vindea la inceput echipamentul cu 9 milioane , sau cat era ? la fel si Boom , aceleasi greseli fatale , care au crezut ei , ca ii vor imbogati peste noapte . Imbogatirea se face din pretul abonamentului , iar daca abonamentul e bun si contine destule canale la destula calitate , atunci succesul este de asteptat . Din pacate romanul are o meteahna : nu se aboneaza la un operator cu 30 de canale . Este piticul lui de pe creier care ii spune ca daca nu ai cele mai multe canale , nu conteaza ce canale , esti un looser . N-as baga mana in foc ca acesta "splendida" judecata se va schimba prea usor .
P.S. Unii au obsrvat aceasta mica problema : romanul vrea canale multe : astfel incat precum ati vazut Max promite 500 de canale (in fapt 55) , iar Focus se lauda prin targuri cu 80 (in fapt 43) .
ovex
19th July 2006, 12:39
@ALL
Poate cineva sa-mi trimita pe e-mail ce raspuns o dat @KB la ceea ce am scris eu ... ca la mine pe computer am activat "phpBB post anti-spamer 2.0" si nu vad ce scrie @blanosu ...
Multumesc,
ovex
becali_2
19th July 2006, 13:01
As dori o lista cu distribuitorii pe jud Botosani (eventual link de pe site, mie nu mi se incarca prima pagina)
kingblana
19th July 2006, 13:11
Stai linistit , nu pentru tine am dat vreun raspuns .Nu ma obosesc atat de tare . Doar pentru cei care mai cred ca orice zboara se mananca .
salento
19th July 2006, 13:33
Botosani
Magazine
DASIMPEX Str. Teatrului Nr. 6
PROTON Str. Cuza Voda Nr. 4
VEGASTEL Str. Marchian Nr. 1, Bl. G2
Speedo
19th July 2006, 13:46
Am atasat 2 fotografii facute cu telefonul mobil pentru a vedea si voi halul in care se vede Boom pe plasmele lor de prezentare. Chiar daca fotografiile sunt neclare uitati-va la alb, la petele de culoare, la crominanta, la numarul de nuante...
Efectiv este crima ce fac ei, prima data omoara imaginea cu o codare puternica apoi o termina definitiv cu plasma de prezentare.
Daca va uitati de aproape la o Plasma de a lor o sa vedeti si macro-blocuri, cauza lor cred ca este combinata, compresie mare pe TP la care se adauga procesorul plasmei care trebuie sa faca interpolare pentru a afisa imaginea de TV SD.
Oribil!
becali_2
19th July 2006, 13:49
Vegastel este si la mine in Dorohoi, dar nici n-au auzit de Boom
kingblana
19th July 2006, 13:57
Speedo , tarziu ai aflat de calitatea Boom . A fost la inceput chiar mai rau . Ai plati 765.000 abonament lunar pentru asa ceva ? Receiverul ti-a placut ? Viteza de schimbare a canalelor , bootare , etc ?
Speedo
19th July 2006, 14:00
Nu mi-am luat Boom, doar am vazut in magazine. Fie si LCD, tot crima de imagine este. Arderea albului ala si imaginea alcatuita din pete de culoare nu tin de format sau tipul televizorului.
Nu sunt in target pentru Boom, eu ma uit doar la stiri, muzica si canalele generaliste romanesti.
salento
19th July 2006, 14:03
QUOTE(kingblana @ Jul 19 2006, 14:57)

Speedo , tarziu ai aflat de calitatea Boom . A fost la inceput chiar mai rau . Ai plati 765.000 abonament lunar pentru asa ceva ? Receiverul ti-a placut ? Viteza de schimbare a canalelor , bootare , etc ?
Eu am testat calitatea si overall e net peste Digi.
Mult mai putin sensibil la ploaie( nu infailibil)
Merita marafetii.Plus ca de la ei am speranta sa imbunatateasca continuu calitatea atat la echipamente cat si content.Chiar si de la Max sau Focus poti avea aceasta speranta.De la Digi ma astept sa lanseze serviciul in Liban ca e pregatit dupa cate bombe a dovedit saptamana asta ca poate lansa.
Speedo
19th July 2006, 14:07
Salento, urmarind thread-ul am inteles ca esti actionar la Boom, probabil unul dintre romanii minoritari, deci sa vi sa spui niste lucruri din astea gratuite despre calitate raportat la ceilalti + ca vor face vor imbunatatii vor duce imaginea pe noi culmi, ca si cum n-ai avea nici o treaba cu asta...ma rog, exista moderator si aici pe rubrica asta...nu ma bag.
ciprianv
19th July 2006, 14:43
QUOTE(ovex @ Jul 19 2006, 13:00)

Eu garantez succesul deplin a lui BOOM, cu peste 200 de contracte incheiate pe zi la nivel national, in urmatoarele conditii:
1. Receptor in custodie ...
2. Pachet cu toate BOOM-urile si exclusivitatile la vreo 250.000 lei, fara obligativitaea de a mai lua si altceva ...
BOOM TV este singurul DTH cu
canale proprii ... Accesul la aceste productii se face prin
decoder ... daca:
1.
decoderul costa bani = drumul de acces catre canalele BOOM devine ingust si inaccesibil.
2.
decoderul se da in custodie = canalele BOOM devin mai accesibile, iar numarul de abonati incepe sa creasca.
BOOM TV trebuie sa ajunga la concluzia la care o ajund FOCUS SAT:
"NOI VINDEM SERVICII SI PRODUCTII, NU ECHIPAMENTE ... ACESTEA SUNT DOAR MIJLOCUL SI CALEA PRIN CARE ABONATII AJUNG LA CEEA CE OFERIM NOI"
ovex

Ce bine spune Ovex.
Pt. mine in acest moment boomtv este un capitol inchis. Astept (asteptam) altceva de la ei.
Sincer spus in acest moment ma tenteaza Maxtv care are cea mai buna oferta.
Discutia poate continua... cu conditia sa nu apara din nou atacurile la persoana si limbajul suburban
Nu stiu de ce, dar si eu vad scris pe receptorul ala: ''CUSTODIE''
Mai vorbim la iarna... eu cred sigur ca si de data asta se va tine cont de opiniile noastre (numai ca e o chestiune de durata)
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.