MrMxyzptlk
14th June 2006, 19:37
QUOTE(Neo_Andersson @ Jun 14 2006, 15:50)

Gepeto, cred ca ti-am mai spus.Te astept sa te angajam ca vad ca le stii. Nu cred ca trebuie sa-ti explic unde trebuie sa vii.Vorbesc serios.
eh ... si unde este oferta de angajare pentru mine? nu de alta insa o mare parte din ceea ce a scris gepeto sunt lucruri testate de mine ... daca nu ma crezi iti trimit prin PM linkul ... daca ma angajati sa lucrez in zona Cluj, I'm ready
ovex
14th June 2006, 19:41
QUOTE(MrMxyzptlk @ Jun 14 2006, 20:37)

eh ... si unde este oferta de angajare pentru mine? nu de alta insa o mare parte din ceea ce a scris gepeto sunt lucruri testate de mine ... daca nu ma crezi iti trimit prin PM linkul ... daca ma angajati sa lucrez in zona Cluj, I'm ready

Man ...
1. deja un sfert din programele boom sunt cu sonor in limba maghiara, inclusiv sci-fi
2. se vinde numai receptorul separat
3. poti lua si 3 receptoare odata
4. la tp4 vor fi 15 canale/tp
Ce zici acum?? Te abonezi sau nu???
ovex
MrMxyzptlk
14th June 2006, 19:49
inca zic, no comment ... stii cum sunt eu: cred cand vad. insa nu exclud posibilitatea. dar fii sigur ca te anunt.
ovex
14th June 2006, 19:58
kingblana
14th June 2006, 21:20
Asadar mega strategii de la Boom au vazut ca nu au cu cine , toate studiile lor de la lansare nu au valorat nici 2 bani iar acum din mers schimba regula jocului . Cele cateva zeci de abonati care au platit 215 euro raman cu banii dati ? Mai stim o firma DTH care a facut acelasi lucru , fapt care i`a adus sinuciderea si cumpararea de catre o alta firma mai mare . Pe Boom cine sa-l mai cumpere ?
c.iordache
15th June 2006, 05:03
@boom
Vești bune. Receptoarele Boom (chiar și la prețuri scăzute dramatic
) au foarte puține șanse să părăsească România. M-am jucat azi puțin cu aparatul de măsură pe Amos, profitând de vremea proastă de acasă și am observat că TP-ul cu B1TV are șanse aproape de zero să intre cu antenă de 80 cm în centrul Italiei. Și apoi Serie A merge pe B1TV, fără nu se poate.
Personal abia aștept să intru în target...
MrMxyzptlk
15th June 2006, 08:27
Neo nu vreau sa fiu carcotas, insa pentru transmisii sportive, conform specificatiilor MPEG2 4,5 Mbps constant este recomandare pentru calitate. 8 Mbps este deja, cum zice englezul "waste of space"
Speedo
15th June 2006, 08:29
Si in primul rand cu ce bit-rate emite TVR1, ajunge la 8Mbps?
ovex
15th June 2006, 08:49
@MrMxyzptlk are dreptate ... asa arata streamul original TVR de pe Eutel W2:
TVR 1
file type : MPEG2(PS)
video stream type : MPEG2
resolution : 720x576
profile:level : Main:Main
aspect ratio : 4:3
frames count : 390
max frame size : 70 720
min frame size : 10 432
file size : 9 120 842
--------------------------------------------
framerate declared : 25.00
real : (var) 25.01
bitrate declared : 4 493 600
real max : 5 142 003
real avg : 4 669 200
real min : 4 405 487
TVR 2
file type : MPEG2(PS)
video stream type : MPEG2
resolution : 720x576
profile:level : Main:Main
aspect ratio : 4:3
frames count : 396
max frame size : 67 016
min frame size : 8 360
file size : 8 395 270
framerate declared : 25.00
real : (var) 25.27
bitrate declared : 4 094 000
real max : 4 557 836
real avg : 4 275 068
real min : 3 855 464
Aici se observa un VBR foarte usor, cu plaja de variatie mica ... dar cei 8 MB/sec de la BOOM chiar ca nu-si au rostul ...
ovex
salento
15th June 2006, 09:58
QUOTE(Beks @ Jun 14 2006, 19:01)

Iata ca sosii momentul sa scapam de conserve

(Daca cu adevarat vom impaca si sotia si copiii pe seama unui DTH )
Insa ma tem tare de ceva : JIJI va reactiona cu o oferta similara

Evident ca biji va riposta cu o oferta similara dar va fi incapabil sa o sustina la fel cum este incapabil sa faca fata cererii din lipsa de conserve.
Probabil vor difuza rapid un promo care idem cu cel difuzat acum nu reflecta posibilitatile lor reale.
mtest
15th June 2006, 11:17
E ceva mai complicat decat pare cu meciurile astea: imaginea face un encoding cand pleaca din Germania, ii mai face TVR un encoding la 4.5Mbps (dupa urlete, ca il dadeau la 3.5Mbps in primele zile), iar tu ca distribuitor treci semnalul prin a III-a tura de encoding si te mai si astepti sa se vada perfect... Pentru asta e nevoie sa risipesti banda (8Mbps) a.i. sa acomodezi toate mini-blocurile acumulate pe drum.
Chiar si asa, n-are cum sa nu se vada putin mai rau decat in transmisia originala TVR, dar asa, cel putin n-o sa-si dea nimeni seama.
amadeus79
15th June 2006, 11:20
QUOTE(mtest @ Jun 15 2006, 12:17)

E ceva mai complicat decat pare cu meciurile astea: imaginea face un encoding cand pleaca din Germania, ii mai face TVR un encoding la 4.5Mbps (dupa urlete, ca il dadeau la 3.5Mbps in primele zile), iar tu ca distribuitor treci semnalul prin a III-a tura de encoding si te mai si astepti sa se vada perfect... Pentru asta e nevoie sa risipesti banda (8Mbps) a.i. sa acomodezi toate mini-blocurile acumulate pe drum.
Chiar si asa, n-are cum sa nu se vada putin mai rau decat in transmisia originala TVR, dar asa, cel putin n-o sa-si dea nimeni seama.
tvr ar fi putut incerca o transmisie 16/9 ... pe ZDF si ARD se vede superb
Speedo
15th June 2006, 11:31
mtest, ai dreptate daca ei fac contributia de pe satelit, dar eu credeam ca o firma in care s-au bagat atatia bani isi face o contributie profesionala, adica SDI pe FO.
Cum este pana la urma la ei? Probabil ca din satelit daca au nevoie de 8mbps, dezamagitor...
Speedo
gepeto
15th June 2006, 11:57
QUOTE(MrMxyzptlk @ Jun 14 2006, 20:37)

Pe mine nu au vrut sa ma ia ca beta-tester...Asa ca am apelat la prieteni...
Cat despre angajare...pe mine nu ma intereseaza job-ul, prefer sa fiu neutru, ca sa nu fiu nevoit "sa fac concesii"... Este greu in ziua de astazi sa ramai impartial, de aceea sunt de apreciat cei care-si pastreaza verticalitatea...Tu vrei sa fi cumparat??
MrMxyzptlk
15th June 2006, 17:04
QUOTE(MaxxJr @ Jun 15 2006, 16:31)

apropo de oferte speciale

iau si un STB de la BOOM daca devin grila si pretul mai pe masura buzunarului romanilor

anyway ... ca o intrebare : Viva TV nu e asa cerut pe piata din RO ? de ce operatorii de cablu cat si DTH nu il includ? si pe de alta parte includ programe care practic nu prezinta interes gen MTV Romania

plin de reclame muzica aproximativ duplicat fatza de Atomic/TV Klumea ... parerea mea ...

tu cand te-ai uitat ultima data pe VIVA TV? aceeasi bullshit cu documentare despre staruri ca MTV sau VH1... Viva Plus prezinta un interse dpdv muzical, insa 3/4 din ecran sunt ocupate de prostii "interactive". nu mai este nici Viva ceea ce a fost. din pacate. a da, Viva Plus n-o sa mai transmite din 2007
cretacic
15th June 2006, 17:33
QUOTE(MrMxyzptlk @ Jun 15 2006, 18:04)

tu cand te-ai uitat ultima data pe VIVA TV? aceeasi bullshit cu documentare despre staruri ca MTV sau VH1... Viva Plus prezinta un interse dpdv muzical, insa 3/4 din ecran sunt ocupate de prostii "interactive". nu mai este nici Viva ceea ce a fost. din pacate. a da, Viva Plus n-o sa mai transmite din 2007
asta vroiam sa zic si eu! lumea vorbeste despre viva si mtv germania, nestiind ca de ceva vreme, aceste 2 canale care erau de top au ajuns de risul lumii! asa ca ne putem uita linistiti pe mtv ro ca macar avem subtitrare in romana la show-urile de 2 lei care n-au legatura cu muzica pe care le tot nimerim cind butonam...unde e mtv din anii 90'? exista, si se numeste mtv hits, dar pe astral braila nu e! avem, din pacate mtv 2, care transmite doar rock si alternative, asa ca nu merita...
MaxxJr
15th June 2006, 22:59
Parerile voastre sunt obiective si le respect , au ramas putin in urma unora, insa sunt si canale gen TMF, criptat insa, si apoi Astra 1G bate slabut pe RO. (Iar sunt offtopic..)
MrMxyzptlk
16th June 2006, 09:22
doar pentru ca Astra 1G bate slabut in RO nu inseamna ca vor introduce aceste canale. Si de cateva luni de zile Viva si Viva Plus, alaturi de MTV Germany au semnal stabil si superb si pe teritoriul Romaniei, pe frecventa 11973 V 27500 respectiv 11739 V 27500. Si mie imi doare ca PRO7 nu merge bine si nici Sat1 sau Kabel1, insa ce sa fac ... nu poti sa te astepti de la un operator DTH din Romania cu interese in Romania, sa ne bage canale de muzica si divertisment germane pt. ca nu au semnal bun pe teritoriul RO ...
Sa revenim totusi la subiect... va rog
gepeto
19th June 2006, 09:03
@Neo_Andersson
Ce se aude cu noul receptor care este in probe??
Speram sa difere de conserva actuala(Coship...).
Neo_Andersson
19th June 2006, 12:01
QUOTE(ovex @ Jun 15 2006, 09:49)

@MrMxyzptlk are dreptate ... asa arata streamul original TVR de pe Eutel W2:
TVR 1TVR 2Aici se observa un VBR foarte usor, cu plaja de variatie mica ... dar cei 8 MB/sec de la BOOM chiar ca nu-si au rostul ...
ovex

Si daca TVR1 ajunge la BOOM pe fibra in format SDI???
Speedo
19th June 2006, 12:05
Nu mai ajunge atata in format SDI, m-am informat intre timp, doar Digi ia SDI la ora asta si doar de foarte putin timp.
De altfel daca luati SDI nu aveati nevoie de 8mbps, era encod la prima mana si va ajungea 5mbps.
ovex
19th June 2006, 13:00
herlino
19th June 2006, 14:37
Ooo pai asa mai merge.Acum mai putem vorbi de competitivitate cu restul.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.