Din observatiile mele, realizate in decursul timpul, am ajuns la concluzia ca romanul pune accent doar pe
"Da' halatul doamna ... halatul ala .. cat costa" ... sau spus alcumva, singurul lucru care-l intereseaza este cum sa aduca
mai repede si mai ieftin in casa un produs. Nu conteaza marca, nu conteaza calitatea ... important este sa-l obtina, daca s-ar putea chiar si gratis ar fi OK. Sa va spun cum DIGI TV o stricat pretul pietei in ceea ce priveste instalarile ... Inainte de aparitia lui DIGI, luai linistit pe un montat de antena fixa 2.000.000 lei ... sa ma scuze aia care spun ca este scump, dar asta este un serviciu de clasa si nu unul oarecare de curatat hornul si canalul ... Acum, daca ii mai cer la cineva suma asta pentru un astfel de serviciu complet, imediat i-mi baga o replica ironica si ma trimite sa ma documentez cat face un astfel de instalat pe situl DIGI, adica 250.000 lei. Ce zice romanul ...
"daca cei de la DIGI au 300.000 de abonati, inseamna ca stiu ei mai bine care sunt preturile pentru montaj ... mari borfasi instalatorii astia mici ... era sa ne tunda de 8 ori mai mult". Deocamdata asta este nivelul de cultura si social al romanului, merge pe
rezistenta minima si nu stie sa aprecieze valoarea reala a lucrurilor. DIGI TV este un ETALON pentru DTH-urile din Romania. Totul graviteaza in jurul acestuia.
In concluzie, piata DTH din Romania este ca un copil mic si rasfatzat ... a fost deja invatat intr-un fel, greu il mai poti dezvata, iar daca fortezi nota, va incepe sa se uite si urat la tine.
Pentru a putea sa schimbi mentalitatea consumatorilor de DTH din Romania, mai intai trebuie sa te apropii de oferta DIGI, sa mergi in paralel cu ea si treptat sa schimbi directia. Dealtfel se stie foarte bine ... cand brusc, fortezi ceva ... deobicei se rupe ...
Eu doresc sa raman in continuare impartial si pe alocuri sa semnalez anumite aspecte ...
ovex