Imi pare rau de BoomTV, imi pusesem mari sperante in ei. Dupa ce am citit topicurile voastre, se pare ca majoritatea sunt nemultumiti de BoomTv.
Ce concluzii am tras pana in aceasta clipa:
- Pretul enorm pentru un receptor uzat moral, mai mult decat spartan, cu adaos de 200% daca nu mai mult.
- Obligativitatea cumpararii echipamentelor auxiliare(antena+LNB)
- Obligativitatea instalarii cu instalatori BoomTV...
- Obligativitatea pozarii si sigilarii instalatiei de receptie. Atat in casa cat si afara...
- Lipsa unor oferte promotionale...
- Impartirea prea rarefiata a pachetelor si lipsa unui pachet de baza mare(aceeasi greseala pe care a facut-o Focus)
- Pacalirea clientilor prin faptul ca spun: easy costa atata, news costa atata, dar nu le poti cumpara decat daca platesti si pachetele mai scumpe, MINIM 9 Euro...si atunci le ai pe acestea gratis...aici chiar cred ca au parte de clienti fara creier...

"Pentru a te abona la serviciul Boom TV trebuie sa-ti alegi pachete in valoare de minim 9 Eur. Pachetele Easy, News si Life iti sunt oferite bonus! "
- Introducerea in grila a unor pachete, lucru teoretic(AXN Sci-Fi, Crime etc) lucru inexistent in realitate...poate mai tarziu, dar dau dovada de neseriozitate...
- Incorsetarea instalatorilor agreati cu multe chestii suparatoare pentru acestia, lucru care se poate reflecta, ulterior, si asupra clientilor...(ex. nu au voie sa dea numerele de telefoane la clienti pentru o ulterioara problema, nr. de ore foarte mic pentru instalare, training, etc )
- Un marketing defectuos: arati filmele care vor fi in PPV si apoi, le treci la Boom Movie Action. Pai atunci cine mai e fraier sa dea 1,7 Euro cand peste o luna le poate vedea in pachetul Movies....
- Pretul foarte mare pentru un film: 1,7 Euro + TVA, film care poate fi inchiriat la un pret mult mai mic...
- In general, filmele PPV trebuie sa fie Clasa A, cu rating mare in cinematografe...nu este cazul filmelor oferite de Boom in sistemul PPV
- Canalele proprii sunt cam "subtiri" si imprastiate haotic...Canal X in pachetul cu sport????
- Introducerea unor programe de umplutura(nu sunt singurii) gen OTV sau ProTV International...
- Lipsa unor programe cunoscute: TVSport, National TV, N24, National Geografic
- Reclama pe posturile tv sub orice critica...impactul a fost negativ...nu se intelege nimic...
- Managementul si promovarea mai mult decat defectuoasa. Lipsa unor persoane pe forumurile de specialitate care sa fie cu adevarat impartiale si care sa prezinte incredere. Acestea puteau expune calitatile BoomTv.
- Per total - Lipsa increderii clientilor intr-un DTH care vrea sa se impuna pe piata "doar pentru cei bogati"!!!!
Ce sperante sunt:
- Schimbarea compartimentului de vanzari.
- Trecerea la un sistem de vanzari fara echipamentele auxiliare, cu receptorul dat in custodie sau in chirie
- Oferte cu adevarat promotionale si la preturi romanesti
- Intarirea increderii userilor si a clientilor prin trimiterea la inaintare a unor beta-testeri cunoscuti care sa prezinte avantajele BoomTv
- Intr-adevar este primul DTH romanesc care este altceva decat "cablu prin satelit", dar acest lucru trebuie dublat de existenta unor pachete consistente, care sa nu ameteasca clientul.
- Metodele de plata super avantajoase, daca va exista si un sistem de carduri preplatite ar fi perfect.
- Atragerea clientilor care au deja abonamente la diverse pachete DTH, prin unirea pachetelor proprii BOOMTV intr-unul singur(acesta va contine canalele proprii de filme + sport...). In felul acesta, clientii pot beneficia de ceva care nu le este oferit de actualul DTH si, poate, vazand calitatea buna, vor trece definitiv doar la BoomTV...