Sa va spun o chestie care tine deja de timpul trecut (nu se mai poate rade nimeni de mine), o chestie care poate va spune ceva sau nu ...
Din martie 2005 - septembrie 2005 (6 luni de zile) am reusit sa vand 9 receivere FOCUS SAT la pretul de atunci de 6.900.000 ... spun am reusit, deoarece pe unii am ajuns sa-i caut si sa-i intreb daca s-au mai gandit, ca sa nu mai spun ca atunci cand veneau sa se mai intereseze, o jumate de ora le povesteam intruna, am ajuns sa scot harti de acoperire la imprimanta, sa le arat acoperirea satelitului ... ma intrebau daca nu mai pot sa las din pret si normal ca nu puteam, ca nu mai castigam eu nimik dupa aia ...
BOOM vine cu canale proprii, fara intreruperi de publicitate, cu chestii unice ... intr-un cuvant va fi cel mai tare DTH din zona de SUD-EST a EUROPEI, cu cea mai buna calitate, dar stiti ce va spune omul la care-i areti oferta??? ... "Stimabile ... te inteleg ca-i cel mai tare, ma bucur si apreciez asta ... dar efectiv nu am 8.000.000 lei sa-ti dau pe asa ceva ... Nu am atatia bani ...!!!"
Dupa parerea mea BOOM TV calca pe urmele lui FOCUS ... nu o spun cu rautate ... spun asta ca sa-i previn sa nu faca aceeasi gresala. Poate cei de la BOOM spun: "OKE avem aceleasi preturi la scule pe care le-au avut FOCUS in momentul lansarii ... dar ce grila avem noi si ce grila aveau ei atunci?!?!?!" ... GRESIT ... Impactul de moment este critic ... Multi nu pot sa sara "zidul" ala pe care scrie 8.000.000 si se duc cu o raza de speranta la aia cu kituri la 2 - 3 - 4.000.000 lei.
Sper si eu sa revina asupra pretului la echipamente, dar am un sentiment ca acesta este batut in cuie ... dar, mai ramane un sigur aspect, aspura caruia nici unul dintre noi nu poate da inca un pronostic, deoarece nu ne-am mai confruntat cu asa ceva: DTH cu 10 - 15 canale proprii ... cine stie ...
ovex