@rz
Parerea mea este ca BOOM trebuia sa vina cu abo la pachetul de baza GRATIS 12 luni, adica EASY, NEWS, LIFE si KID ZONE. Sa va spun ce se va intampla dupe ce vor da in prostie reclamele la TV ... o spun din experienta:
Omul vine la paravalie cu intrebarea standard:
"Auziti ... cum ii BOOM TV astia noi care or aparut acum, de tot face reclama?" si te apuci sa-i spui ... sa vezi atunci cum te simti ca si consultant, cand incerci sa-l convingi pe om si sa-i explici care-i structura pachetelor, etc ... si el te taie din vorbit asa semi-ironic si-ti tot zice:
"pai da domle ... da aia de dincolo, da gratis ... kitu costa atat" ..., iar intr-un final iti spune:
"bine ... ma mai gandesc si poate revin" ... Aflati voi ca pe mai mult de jumate nu-i mai vad inapoi ... FOCUS si MAX se vinde excelent de CRACIUN si de PASTI ... Stiti de ce??? ... deoarece nu mai are caseria DIGI scule si are o lista de 200 de persoane inscrise ...
Asadar stimati domni ... de la FOCUS, MAX si BOOM ... cine are curajul dintre voi sa faca primul pas si sa se apropie de oferta DIGI ... adica scule la 2.500.000 si abonamente gratis la pachetul de baza ...???Daca nu are nimeni curajul, atunci va impartasesc din exeprienta proprie, ca ve-ti face abonamente pe rupte, cu targhet de 120.000 de abonati pe an ... numai daca la DIGI li se vor scufunda toate vapoarele cu scule, care trebuie sa ajunga la CONSTANTA.
ASTA O FOST CEA MAI OBIECTIVA INTERVENTIE DE MEA DE PANA ACUM SI AM VRUT SA VA TRANSMIT ADEVARUL GOL GOLUT, ASA CUM SE VEDE DINTR-O AMARATA DE PRAVALIE, ASTAZI 28.04.2006, LA ORA 09:40!!!ovex