MrMxyzptlk
4th May 2006, 18:33
si unele dintre filme vor merge pe BOOM Action peste cateva zile ... ceva nu e in ordine.
Cris7i
4th May 2006, 18:36
In Craiova a aparut de vreo 2 zile primul panou publicitar chiar in centru...poate apare si o campanie publicitara incisiva...
foxryberg
4th May 2006, 18:57
Se pare ca din pachete lipsesc:
Atomic (easy)
AXN Sci Fi (movie 2)
AXN Crime (movie 2)
am vazut si promo la tv
site-ul nu este foarte reusit si nu pare a fi terminat
Prima reclama boom la PRO TV... dar din pacate PENIBILA
MrMxyzptlk
4th May 2006, 19:05
cum este promo-ul?
cum este promo-ul?
Toata lumea de pe strada sufla cu bucatele de hartie prin tuburi de plastic (asa cum faceam la scoala cand eram mici si prosti...) si fug ca nebunii unui dupa altii
. La sfarsit apare scris BOOM TV - Next in home entretainement ! De asemenea melodia de fundal a reclamei este si ea destul de nashpa...
Da, la ora 20 s-a dat drumul la reclama pe posturile principale (eu am vazut pe Realitatea si Pro TV)
Spotul e in stil FUN, nu spune multe... totul e un mister, lumea (telespectatorul) inca nu stie despre ce este vorba... va incepe sa isi puna intrebari
Probabil deja a deschis calculatorul, si cauta pe google dupa cuvantul ''boom...'', si va ajunge.... tocmai pe softpedia
a_d_y
4th May 2006, 19:14
www.boomtv.ro
site-ul este acum disponibil pentru toata lumea!
site-ul este acum disponibil pentru toata lumea!
A-ti vazut filmele ce vreau sa le difuzeze in PPV la 1.7€ ? Destul de subtire si in marea lor parte vechituri
Au aparut pe site si primele puncte de vanzare:
http://www.boomtv.ro/Puncte-Vanzare_230.html
Asa cum e frumos, si asa cum am procedat si la lansarea celorlalti operatori DTH, urez mult succes acestei noi platforme DTH...
Preturi mai mici si multa bafta... ca aveti nevoie
amadeus79
4th May 2006, 20:00
am asteptat si eu aparitia celui de al 4-lea DTH romanesc.
desi de la inceput, mi se parea ca 4 DTH-uri in Romania, sunt prea multe, imi puneam sperante, ca totusi suprematia Digi va fi amenintata.
din pacate, parerea mea este, ca au pasit cu stingul ... pretul kitului este foarte mare !
pt majoritatea romanilor acesta este criteriul cel mai important. asadar, tinta de 120.000 pina la sfirsitul anului este mai mult decit un vis ... sincer ... in acest moment, nu cred ca Boom va face vreodata 120.000 subscriberi. eventual doar daca ii va cumpara Sky.
pacat pt posturile interesante pe care le ofera.
sincer ... in acest moment, nu cred ca Boom va face vreodata 120.000 subscriberi. eventual doar daca ii va cumpara Sky.
SKY =YES = BOOM
Poate daca SKY va cumpara si DIGI TV vor face atatia abonati dar nu la preturile pe care le au acum
.
kosma
4th May 2006, 20:32
totul tine de marketing..., cer un pret mare / kit pentru a avea de unde lasa. Aveti rabdare. Succes BOOM !!!
Site-ul este de nota 10. Dovada de profesionalism. Din start.
DAR cred ca sunt totusi cateva lucruri care pot fi (trebuie) precizate/clarificate.
Spre exemplu la sistemul de abonare, nu se specifica daca si cand pot schimba configuratia pachetelor selectate initial. Sa zicem ca ma abonez astazi la:
Adventure (€2.5) + Movie2 (€3.5) + Sport (€3.5) = €9.5
si peste 1 luna vreau: Adventure (€2.5) si Movie1 (€7)
Se poate, ori ba?
QUOTE(rz @ May 4 2006, 19:13)

Da, la ora 20 s-a dat drumul la reclama pe posturile principale (eu am vazut pe Realitatea si Pro TV) [...]
Apropo de publicitate, iote ce zice in articolul din revista Capital de astazi 4 mai: QUOTE
“Investitia initiala in afacere se ridica la 15 milioane de euro si vom mai investi inca cinci milioane pana sa avem primul euro profit”, a declarat, pentru Capital, Constantin Druica, vicepresedinte de marketing & content al noului operator. Conform acestuia, suma va fi recuperata in doi - trei ani. Serviciul vizeaza 120.000 de abonati in primul an de functionare si 500.000, dupa primii trei ani. Investitiile in publicitate vor fi si ele consistente, doar in lansare investindu-se un milion de euro, iar pe parcursul primului an de functionare suma totala va atinge patru milioane de euro.
megafanro
4th May 2006, 22:28
[ever][ Da, la ora 20 s-a dat drumul la reclama pe posturile principale (eu am vazut pe Realitatea si Pro TV) [...]
[/quote]
și la antena1, precum și la mai multe posturi de radio din Buc....
a21alex
4th May 2006, 23:03
... mai putin Radio 21 ! E scump ptr ei ?
megafanro
5th May 2006, 02:15
QUOTE(a21alex @ May 4 2006, 23:03)

... mai putin Radio 21 ! E scump ptr ei ?
...probabil...
pishcot
5th May 2006, 06:18
Dupa mine, as fi facut lansarea la CERF .....
La momentu asta mi se pare cam saracacioasa grila de programe fata de cea postata pe acest thread.
herlino
5th May 2006, 06:35
Pai chiar ca e sub asteptari,cu filmele PPV care ,in afara de 4 din ele,sunt varza.In plus,ele vor fi prezentate apoi pe Boom Action si celelelate canale.Si se mai si repeta la greu filmele.
In loc sa dea un ban si sa cumpere niste blockbustere adevarate pt Pay-Per-View,macar la inceput,sa vada lumea ca au filme care chiar ar merita 180 de euro instalarea,ei vin cu tot felul de rebuturi,care se arunca de la centrele de inchirieri de DVD-uri.
Si cat m-am bucurat ca in sfarsit o fi ceva satelit cum trebuie,sa am si eu motiv sa-mi iau o plasma.Dar hai sa zicem ca poate nu e site-ul complet si pierd eu esentialul.Mai asteptam o saptamana doua sa vedem.
Apropo,daca cumva aflati mai repede,spuneti-mi si mie daca TCM este cel din Anglia sau cel care ii si pe cablu.
In loc sa dea un ban si sa cumpere niste blockbustere adevarate pt Pay-Per-View
Vezi aici o mare gramada dintre voi fac confuzii majore. NU pot sa cumpere un film mai repede de 1 an de la lansarea sa la cinematograf in State (sau unde o fi avut premiere cinematografica). Asa ca lasati-o moarta cu chestii gen " ultimele noutati cinematografice " ca asa ceva nu o sa vedeti in PPV sau VOD pt. simplul motiv ca nu se poate. O sa vedeti in cel mai bun caz filme de acum 1 an de zile asa cum se intampla si la Premiere, SKY, Canal Satellite etc. care desigur daca aveti rabdare in 2 -3 luni o sa le vedeti si la HBO (asta in caz ca nu le-ati vazut deja la TV DC++ )
.
herlino
5th May 2006, 07:07
Stiu si eu de chestia cu "1 an dupa lansarea in cinema in tara de origine",dar ma refeream la titluri beton de felul lor,nu neaparat la ultimele noutati.Nu imi vin acuma in minte exemple,dar intelegi la ce ma refer.
La fel si cu Boom Classic (ca asta ma doare pe mine,ca sunt amator de asa ceva):la prima vedere a grilei,nu ma incanta personal cu absolut nimic nimic.
Pacat
QUOTE(herlino @ May 5 2006, 08:07)

Stiu si eu de chestia cu "1 an dupa lansarea in cinema in tara de origine",dar ma refeream la titluri beton de felul lor,nu neaparat la ultimele noutati.Nu imi vin acuma in minte exemple,dar intelegi la ce ma refer.
La fel si cu Boom Classic (ca asta ma doare pe mine,ca sunt amator de asa ceva):la prima vedere a grilei,nu ma incanta personal cu absolut nimic nimic.
Pacat
Normal ca inteleg la ce te referi insa din pacate nici nu cred ca grila te va incanta vre-o data.
btw... no XXX ? Am au zit ca BooM Secrets = PAUZA !
herlino
5th May 2006, 07:35
Omul cat traieste spera ...
.Pai apare pe site Boom Secrets in pachetul de sport.Daca nici cu ala nu tin de cuvant...vai si amar.Chiar,ce program ii?Soft sau hard-core?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.