NeaBachus
Prietena sa fie sanatoasa cu DigiTv-ul ei,eu vream sa stiu de receiver-ul asta pt. ca as vrea sa-mi bag Boom Tv acasa la mine si cum nu le am cu domeniul asta,am vrut sa stiu ce credeti voi care cunoasteti echipamentele astea mai bine.
Daca instalatorii or sa ma educe un pic e si mai bine.
A,si gauri in pereti ?! De la antena vin cabluri de grosime normala nu?Atunci n-ar fi o problema,ca as mai putea sa le strecor pe langa alte cateva pe care le mai am.
Multumesc de raspuns.
Prietena sa fie sanatoasa cu DigiTv-ul ei,eu vream sa stiu de receiver-ul asta pt. ca as vrea sa-mi bag Boom Tv acasa la mine si cum nu le am cu domeniul asta,am vrut sa stiu ce credeti voi care cunoasteti echipamentele astea mai bine.
Daca instalatorii or sa ma educe un pic e si mai bine.
A,si gauri in pereti ?! De la antena vin cabluri de grosime normala nu?Atunci n-ar fi o problema,ca as mai putea sa le strecor pe langa alte cateva pe care le mai am.
Multumesc de raspuns.
@Herlino, de la antena vine un singur cablu coaxial (cablu obisnuit de antena) iar in casa va fi frumos pozat pe perete pana in dreptul locului unde ai TV-ul respectiv receptorul Boom
Un alt cablu (de data asta de la telefon) trebuie sa vina de la priza telefonica pana la receptorul Boom pentru ca receptorul sa fie conectat in reteaua Romtelecom iar tu sa beneficiezi de viitoarele servicii de interactivitate oferite de ei (de ex. PayPerView - film cu 1.7 euro, comandat din telecomanda)
Da, daca doresti calitate, si daca pentru tine e ok intre 10-15 euro/lunar (sau mai mult, pana la 29) Boom poate fi solutia
De remarcat ca poti avea foarte multe canale (inclusiv tematice Discovery, HBO, Cinemax, etc) cu 10-12 euro/lunar