gepeto
2nd May 2006, 15:32
QUOTE(rz @ May 2 2006, 15:58)

Antena pe care o dau ei e mai buna decat una similara offset de aceeasi dimensiune... vorbesc de comparatiile cu antenele similare de pe piata noastra (no name)
Mai e putin pana la lansare... sa avem rabdare si vom afla mai multe!
Oare va fi Boom...sau Fass....??
danitech
2nd May 2006, 20:46
Vom vedea
mai sunt 2 zile
gika_killeru'
2nd May 2006, 22:20
azi am fost la training-ul organizat de dth tv group ......... oferta pare f interesanta desi mie mi se pare cam scump. in primul rand modul de alegere a pachetelor e destul de aiurea.....esti obligat indiferent ca alegi unul sau mai multe pachete sa platesti minim 8 euro pe luna plus ca pretul kit-ului de instalare este de 180 de euro fara tva........
intreba cineva mai sus de instalare....... nu il poti instala tu. la incheierea contractului ti se da receiver-ul, cartela, si telecomanda plus un voucher de instalare a antenei care e adusa de catre o echipa de instalare la o data fixata de client......abia atunci sistemul este operational
cretacic
2nd May 2006, 22:24
QUOTE(gika_killeru' @ May 2 2006, 23:20)

azi am fost la training-ul organizat de dth tv group ......... oferta pare f interesanta desi mie mi se pare cam scump. in primul rand modul de alegere a pachetelor e destul de aiurea.....esti obligat indiferent ca alegi unul sau mai multe pachete sa platesti minim 8 euro pe luna plus ca pretul kit-ului de instalare este de 180 de euro fara tva........
intreba cineva mai sus de instalare....... nu il poti instala tu. la incheierea contractului ti se da receiver-ul, cartela, si telecomanda plus un voucher de instalare a antenei care e adusa de catre o echipa de instalare la o data fixata de client......abia atunci sistemul este operational
si pe topicul asta ce se spune? credeam ca vii cu ceva nou! ce zici tu e deja stiut de toti cei de aici, plus ca sunt raspunsuri si pe situl lor
lukas75
2nd May 2006, 22:32
QUOTE(cretacic @ May 2 2006, 23:24)

si pe topicul asta ce se spune? credeam ca vii cu ceva nou! ce zici tu e deja stiut de toti cei de aici, plus ca sunt raspunsuri si pe situl lor
UITATI VA PE SITE UL LUI OVEX.
AU APARUT POZE CU CEVA SCULE SI ECHIPAMENTE BOOM......
kingblana
3rd May 2006, 09:16
Din pacate nu te-au ales astia de la Boom pentru abo gratis sau betatesting , nu te mai agita
Pierzi energie degeaba
gika_killeru'
3rd May 2006, 12:06
kingblana.....nu pt betatesting m-am dus acolo.....a fost un training pt vanzarea produselor. firma la care lucrez o sa vanda si serviciile dth
CABLE MAN
3rd May 2006, 13:59
QUOTE(gika_killeru' @ May 3 2006, 13:06)

kingblana.....nu pt betatesting m-am dus acolo.....a fost un training pt vanzarea produselor. firma la care lucrez o sa vanda si serviciile dth
AM observat ca BOOM TV DORESTE SA INTRODUCA TCM INTEGRAL.SUNT CURIOS CE VARIANTA:TCM UK SAU EUROPE?
herlino
3rd May 2006, 14:26
TCM integral?Cu filmele clasice?
Pai numa pentru asta si pt Boom Classic (daca e asemanator cu TCM) imi bag serviciul lor.
Au o idee super buna cei de la Boom TV dar nu le intrevad un viitor stralucit daca nu coboara pretul la echipamente sau o promotie cu primii xxxx clienti primesc echipament si instalare gratis sau ceva de genul asta,sa atraga lumea,macar sa fie luati la ochi de eventualii doritori de DTH din tara.
gepeto
3rd May 2006, 14:55
QUOTE(herlino @ May 3 2006, 15:26)

TCM integral?Cu filmele clasice?
Pai numa pentru asta si pt Boom Classic (daca e asemanator cu TCM) imi bag serviciul lor.
Au o idee super buna cei de la Boom TV dar nu le intrevad un viitor stralucit daca nu coboara pretul la echipamente sau o promotie cu primii xxxx clienti primesc echipament si instalare gratis sau ceva de genul asta,sa atraga lumea,macar sa fie luati la ochi de eventualii doritori de DTH din tara.
Aproape 100% din cei care au scris pe forumuri, s-au plans de pretul enorm al receptorului si instalarii...
Sa vedem replica BoomTV...
Trebuie sa-i lasam sa se convinga singuri cum va fi piata... s-au facut niste studii de piata iar ei trebuie sa vada daca si corespund acestea.
E clar ca vor face ceva (in sensul bun al cuvantului), daca vor constata ca vanzarile nu sunt pe masura volumului de investitii si munca
NeaBachus
3rd May 2006, 19:28
Iata si faimoasa antena gibertini de 0.8 folosita de cei de la BOOM montata pe un suport ideal pentru terasele blocurilor sau de ce nu ale vilelor:)..alaturi se poate observa cu usurinta si suportul folosit pentru montarea pe perete (in sfarsit ceva solid)..acesta din urma este prevazut suplimentar si cu ancore de siguranta.
De remarcat este faptul ca desi antena nu a fost montata respectandu-se perfect planurile vertical respectiv cel orizontal rezultatele au fost peste asteptari Nivel 80 Calitatea semnalului 100%
MrMxyzptlk
3rd May 2006, 19:40
din ce in ce ma gandesc mai mult asa vad ca manevra cu 180 de euro/KIT este una de marketing. Imaginati-va: se vinde cu 180 de euro (pt. fraieri) insa se da si in custodie. Si atunci oamenii o sa zica: uita-te la cei de la BOOM: au receptor de 180 de euro insa daca faci contract cu ei pe 2 ani, rpimeste in custodie, fara a platii ceva ...
MrMxyzptlk
3rd May 2006, 19:42
eu zic ca se va percepe o taxa de intrare de 50 euro (taxa de conectare si instalare a antenei) iar receptorul va fii in custodie ...
NeaBachus
3rd May 2006, 19:51
Zvonuri si iar zvonuri:))...lipseste Becali razboinicul luminii:)))...b b b...nush de ce tot va agitati atata cand lucrurile sunt destul de clare 180 euroi +tva pentru jucaria asta. Target-ul celor de la boom sunt oamenii cu bani si asta sa fie clar de la inceput ..cel care va achizitiona sistemul asta e tot acel om cu fitze cu vila si piscina si cu plasme pe toti peretii. Vanzarea se va face exclusiv prin marile lanturi de magazine care vor avea interesul sa-si vanda produsele (in nici un caz custodii..poate cu ceva ajutor vre-un credit cu buletinul:).
QUOTE(NeaBachus @ May 3 2006, 20:28)

Iata si faimoasa antena gibertini de 0.8 folosita de cei de la BOOM montata pe un suport ideal pentru terasele blocurilor sau de ce nu ale vilelor:)..alaturi se poate observa cu usurinta si suportul folosit pentru montarea pe perete (in sfarsit ceva solid)..acesta din urma este prevazut suplimentar si cu ancore de siguranta.
De remarcat este faptul ca desi antena nu a fost montata respectandu-se perfect planurile vertical respectiv cel orizontal rezultatele au fost peste asteptari Nivel 80 Calitatea semnalului 100%
Lipseste un surub de prindere al oalei...
Unde l-ati pierdut ?
Un articol... cu 2 poze incluse:
http://www.informatia.ro/Article170650.phtml
NeaBachus
3rd May 2006, 20:10
@rz merci de observatie:)...montarea a fost asa cum spuneam provizorie.
Iata si cateva poze cu receptorul folosit de BOOM TV...
herlino
3rd May 2006, 20:16
Hai ca voi va pricepeti la treburile astea: e fiabil receiverul?O prietena are DigiTV si tot probleme are,dar nu stiu daca e din cauza receiverului sau de emisie.Si daca tot dau 180 de euro nu prea as vrea sa iau ceva ciuruc de scula.
A,si va fi prezenta sigla Boom pe toate canalele?
Arata foarte bine... chestia cu 100% calitate imagine e de la soft dar trebuie mentionat ca semnalul e pur simplu beton pe Amos 2 si nu am vazut fluctuatii aproape deloc pe aceste tp-uri cu Boom
Sunt curios la cat e limita de receptie, daca la un tp cu semnal bun ramane neclintit la 100%... doar asa ne putem da seama unde e cota de ''avarie''
NeaBachus
3rd May 2006, 20:33
@herlino..in mesajul tau sunt doua probleme distincte.In ceea ce priveste Digi mai intai incearca sa identifici cauzele care au dus la nemultumirea prietenei tale. In ceea ce priveste Boom momentan iti pot spune ca receptorul este unul destul de fiabil, meniul ceva mai greoi pentru cei obisnuiti cu Digi, instalarea va fi asigurata de o echipa care stie ce are de facut( include si curatenia prin casa ..geamuri sparte..pereti cazuti:PP) iar clientul in speta prietena nu va semna procesul verbal de instalare decat dupa ce s-a familiarizat cat de cat cu functiile sistemului. Instalatorii sunt OBLIGATI sa instruiasca clientul si nu pleaca de acolo pana cand omu` n-a priceput tot.Fain nu?
@herlino..scuze..am ramas dator si cu raspunsul la intrebarea privitoare la sigla BOOM...se pare ca raspunsul este afirmativ..ca in cazul majoritatii DTH-urilor si in acest caz multe din programe vor purta si sigla boom..acum nu stiu daca aceasta ii va impiedica pe multi dintre cablistii de duzina sa nu retransmita unele dintre programele aflate in platoforma BOOM.
herlino
3rd May 2006, 20:37
NeaBachus
Prietena sa fie sanatoasa cu DigiTv-ul ei,eu vream sa stiu de receiver-ul asta pt. ca as vrea sa-mi bag Boom Tv acasa la mine si cum nu le am cu domeniul asta,am vrut sa stiu ce credeti voi care cunoasteti echipamentele astea mai bine.
Daca instalatorii or sa ma educe un pic e si mai bine.
A,si gauri in pereti ?! De la antena vin cabluri de grosime normala nu?Atunci n-ar fi o problema,ca as mai putea sa le strecor pe langa alte cateva pe care le mai am.
Multumesc de raspuns.
a_d_y
3rd May 2006, 21:06
SITE-ul nici la ora aceasta nu merge
geo_contact
3rd May 2006, 21:08
Vreau sa stiu si eu, imaginea cu spatele receiverului ce inseamna? Ca poti pune 2 televizoare cu programe diferite pe euroscart? Sau 2 antene pe un receiver si 2 televizoare?Aveti idee?
a_d_y
3rd May 2006, 21:12
CELE DOUA SCARTURI SE POT CONECTA ASTFEL
PRIMUL - LA UN TV
SI AL 2-LEA - LA UN video
acum nush daca te refereai la asta
NeaBachus
3rd May 2006, 21:25
@geo_contact...pe panoul din spate avem urmatorii conectori: 2 mufe euroscart pt TV respectiv VCR, 2 mufe pentru conectarea cablului de la lnb respectiv legarea prin mufa LOOP a unui alt receptor, 4 mufe RCA 2 pentru sunet Left si Right si (atentie !!!) 2 mufe pentru iesire video. De asemenea pe panoul din spatele receptorului mai exista un port serial pentru conectare la calculator( se foloseste numai de cei din service pentru eventuale reparatii sau probleme legate de soft), mufa pentru cablul de telefon de la modemul integrat in receptor si nu in ultimul rand o iesire optica pentru sistemele de sunet 5.1.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.